Zodiac chinezesc pentru vineri, 27 martie 2020. Şobolanii sunt apreciaţi la locul de muncă

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
26/03/2020, 16:35
Zodiac chinezesc pentru vineri, 27 martie 2020. Şobolanii sunt apreciaţi la locul de muncă
Zodiac chinezesc pentru vineri, 25 martie 2020

STIRMONDENE.FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru ziua de vineri, 27 martie 2020. Veștile sunt cât se poate de bune, mai ales pentru nativii din şobolan şi iepure.

Acesta este zodiacul chinezesc pentru ziua de vineri, 25 martie 2020

Șobolan

Şobolanul are o zi extraordinară. Se descurcă de minune la locul de muncă, unde este apreciat de şefi, iar acasă totul merge strună. Relaţia cu partenerul este minunată şi aşa se anunţă să râmână mult timp de aici în colo.

Bivol

Nativii de sub semnul zodiacal al bivolului o duc greu din punct de vedere financiar. Prietenii vă tot sună pentru nişte datorii neonorate, iar partenerul vă spune că sunteţi mână spartă şi are dreptate. Cheltuiţi tot ce aveţi în buzunar pe tot felul de chestii.

Tigru

Tigrii sunt vorbiţi de rău în această perioadă de colegii invidioşi. Chiar şeful vă face această destănuire, care nu poate însemna decât că vă descurcaţi de minune.

Iepure

Se anunţă vremuri bune pentru nativii de sub semnul zodiacal al iepurelui. Urmează o perioadă prolifică. Banii vor curge peste aceşti nativi din toate părţile. Lucu care îi mulţumeşte pe deplin pe nativi.

Dragon

Dragonii suferă tare în această perioadă. Sunt despărţiţi de părinţi şi asta îi face să fie neliniştiţi non-stop. Vă mai mulţumeşte faptul că vorbiţi cu ei, dar aţi vrea să le simţiţi atingerea.

Şarpe

Nativii de sub semnul zodiacal al şarpelui dau de belele. Aveţi mare grijă când mai ieşiţi afară pentru mici cumpărături. Nu plecaţi la drum fără declaraţia pe proprie răspundere. S-ar putea să primiţi o amendă.

Cal

Caii nu repectă regulile. Aveţi mare grijă. Pe lângă amendă vă puteţi alege şi cu o infectare prin ieşirile dumneavoastră pe care le faceţi fără niciun scop. Astrologii spun să vă potoliţi.

Capră/Oaie

Caprele nu mai pot de frică zilele astea. Nativii de sub acest semn zodiacal tremură când văd miile de morţi cauzate de coronavirus. Nici la pâine nu vor să mai iasă şi pe bună dreptate.

Maimuță

Maimuţele sunt supărate că sunt nevoite să stea în casă. Nu îşi găsesc locul, iar televizorul nici nu vor să-l mai aprindă. Sunt sătui de ştirile despre morţii infectaţi cu coronavirus.

Cocoș

Cocoşii sunt veseli în această perioadă. Nici ei nu ştiu de ce, dar le insuflă starea lor şi celor cu care intră în contact. Familia este supermulţumită de cocoşul rămas acasă în perioada de autoizolare.

Câine

Câinii sunt mulţumiţi în această perioadă. Afacerile le merg din plin, lumea cumpără mai mult decât de obicei, astfel că sunt mulţumiţi psihic de veniturile sporite. Mai departe nu îi interesează ce se întâmplă.

Mistreț

Mistreţii sunt îngrijpraţi în această perioadă. Veştile de lşa rudele din străinătate nu sunt bune deloc. Coronavirusul face ravagii, iar o îmbunătăţire a situaţiei nu este aproape.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×