Horoscop zilnic pentru vineri, 27 martie 2020. Taurii trec printr-o perioadă grea, iar gemenii îşi găsesc un alt partener

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
26/03/2020, 15:47
Horoscop zilnic pentru vineri, 27 martie 2020. Taurii trec printr-o perioadă grea, iar gemenii îşi găsesc un alt partener
Horoscop zilnic pentru vineri, 27 martie 2020

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce horoscopul zilnic pentru vineri, 27 martie 2020. Berbecii se confruntă cu probleme la locul de muncă, iar gemenii se îndrăgostesc.

Acesta este horoscopul zilnic pentru vineri, 27 martie 2020

Berbec

Necazuri pentru nativii din această zodie. Apar probleme la locul de muncă, în urma cărora berbecii rămân fără servici. Număr norocos: 2.

Taur

Se anunţă vremuri grele pentru tauri. Au fost lăsaţi acasă, în şomaj tehnic, însă nu se ştie cine vă va plăti şi nici când. Număr norocos: 6.

Gemeni

Gemenii se îndrăgostesc în următoarea perioadă. Culmea, au acasă un partener, dar asta nu îi împiedică să avanseze în noua relaţie. Număr norocos: 3.

Rac

Treceţi prin momente de care nici nu aţi mai auzit. Aveţi dreptate să fiţi speriat, dar astrologii spun să aveţi încredere. Toate se vor termina la fel cum au venit. Nmăr norocos: 12.

Leu

Leii se descurcă de minune la muncă. Prestaţia nu rîmâne nerăsplătită. Şefii vă avansează în funcţie şi vă propun şi o mărire de salariu. Număr norocos: 8.

Fecioară

Fecioarele se adaptează greu. La fel de greu se adaptează şi situaţiei în care ne aflăm. Încă nu înţeleg că nu au voie să mai iasă din casă. Asta îi face să simtă un nod în gât. Număr norocos: 5.

Balanţă

Balanţele au rămas fără partener în această perioadă. Astrologii vă sfătuiesc să nu vă supăraţi. Alt partener va apărea în viaţa dumneavoastră. Deja l-aţi cunoscut. Nmăr norocos: 6.

Scorpion

Scorpionii se confruntă cu probleme de sănătate. Sunteţi neliniştiţi că vă doare mijlocul. Nu puteţi ieşi la doctor. Nişte exerciţii v-ar putea alina durerile. Număr norocos: 8.

Săgetător

Săgetătorii nu ţin cont de contextul actual şi îşi derulează afacerile ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Trăiesc totuşi cu frica că nu ştiu cum va evolua piaţa. Număr norocos: 7.

Capricorn

Nativii din acest semn zodiacal beneficiază de ajutor Divin. Atunci când credeau că totul se năruie o rază de speranţă apare în viaţa lor. Număr norocos: 11.

Vărsător

Vărsătorii au probleme. Astrologii prevăd ceva rău în casele sănătăţii. Nu ezitaţi, contactaţi medicul de familie pentru a vedea ce se întâmplă şi cum se rezolvă. Număr norocos: 12.

Peşti

Peştilor le intră în casă o sumă de bani consistentă. Este vorba de o sumă restantă din salariu sau ceva pentru ce aţi muncit mai demult. Oricum, banii vin la fix. Aveţi nevoie să vă cumpăraţi ceva important în casă. Număr norocos: 8.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×