Horoscop zilnic: vineri, 27 martie 2020. Balanța este superficială și tratează totul cu indiferență

Alexa Serdan   
în Horoscop
26/03/2020, 11:06
Horoscop zilnic: vineri, 27 martie 2020. Balanța este superficială și tratează totul cu indiferență
Horoscop zilnic pentru 27 martie 2020, pentru toate cele 12 semne zodiacale. Sursa foto: Pinterest.com

Horoscopul zilei de vineri, 27 martie, aduce potrivit astrologilor obstacole de trecut, sarcini în plus, dar și situații din care zodiile vor avea ceva de învățat. Află din rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte cele 12 zodii ale horoscopului european.

Horoscop zilnic pentru 27 martie 2020, pentru toate cele 12 semne zodiacale

Berbec

Norocul te lovește din plin și ai parte de lucruri frumoase fără a mișca vreun deget. Ești răsfățatul astrelor care îți transmit încredere, voință și putere în ceea ce vrei să dezvolți pe mai departe.

Taur

Te simți ușor dezorientat în ceea ce privește relația sentimentală. Discută deschis și sincer cu partenerul de viață și spune-i toate lucrurile care te nemulțumesc, doar așa relația se va îndrepta.

Gemeni

Știi ceea ce vrei de la viață și nimic nu te împiedică să iei deciziile potrivite. Ești mânat de dorința de a evolua atât în viața profesională, cât și în cea personală.

Rac

Uneori ai senzația că totul ți se cuvinte, lucru care te îndepărtează de oameni. Dacă nu revii prea curând cu picioarele pe pământ vei fi nevoit să fii singur și trist.

Leu

Te afli pe piciorul greș și s-ar putea să strici relația cu partenerul de viață. Înainte de a spune ceea ce gândești, oprește-te o secundă și vezi dacă acel lucru este și adevărat.

Fecioară

Ți-ai pus în cap câteva obiective mărețe și nimic nu stă în calea ta pentru a le duce la sfârșit. Focusează-te pe lucrurile cu adevărat importante, în special pe sănătate.

Balanță

Tratezi totul cu un gram prea mare de superficialitate și vei avea de suferit. Când vei realiza ceea ce ai făcut va fi mult prea târziu și nu vei mai putea îndrepta nimic.

Scorpion

Ești o persoană cu picioarele pe pământ care știe să se facă plăcută tuturor. Oamenii adoră să fie în preajma ta pentru că mereu faci glume și le aduci zâmbetul pe buze.

Săgetător

Te afli între ciocan și nicovală în ceea ce privește viața sentimentală și locul de muncă. Nu reușești să găsești echilibrul ideal și va trebui să te axezi pe un singur scop.

Capricorn

Nu mai da înapoi în fața greutățile și învață să-ți impui punctul de vedere. Fii ferm și stăpân pe situație atunci când ai de luat o decizie importantă care are efect pe termen lung.

Vărsător

Norocul trece pe lângă tine pentru că nu reușești să-ți stăpânești aptitudinile. Învață să jonglezi cu atuurile pe care le ai din naștere și vei lăsa ceva demn și notabil în urma ta.

Pești

Nu mai lăsa nicio sarcină baltă și mergi până la capăt cu tot ceea ce ai în minte. Ascultă recomandările celor din jur și lasă-te îndrumat de situațiile care-ți ies în cale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×