Horoscop zilinic: joi, 26 martie 2020. Balanţele suferă din dragoste. De ce sunt supăraţi nativii din rac

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
25/03/2020, 17:55
Horoscop zilinic: joi, 26 martie 2020. Balanţele suferă din dragoste. De ce sunt supăraţi nativii din rac
Horoscopul zilei, 12 mai 2020.

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce horoscopul zilnic pentru joi, 26 martie. Balanţele şi racii suferă. Balanţele nu este aproape de persoana iubită, iar racii suferă de dorul unei partide se pescuit.

Acesta este horoscopul zilnic pentru joi, 26 martie 2020

Berbec

Treceţi printr-o perioadă cum nu aţi mai avut. Lucraţi direct cu clientul, iar aceştia sunt mai mărinimoşi ca într-o perioadă normală, lasă un bacşiş mai mare. Aveţi mare grijă, protejaţi-vă, întrucât intraţi cu foarte multpă lume în contact în această eprioadă.

Taur

Viaţa dumneavoastră decurge normal. Dacă nu aţi urmări ştirile despre coronavirus nici nu aţi ştii că suntem în plină epidemie de coronavirus. Vă sculaţi cu ziua în cap să mergeţi la muncă, ajungeţi noaptea acasă. Totuşi, sunteţi neliniştit când vedeţi că sunteţi cam singur pe stradă

Gemeni

Trebuie să ieşiţi la cumpărături, nu mai aveţi nimic din cele necesare în casă. Acest lucru vă sperie teribil, mai ales cu noile restricţii de circulaţie impuse de autorităţi. Nu plecaţi de acasă fără declaraţia pe propria răspundere.

Rac

Racii suferă în aceste zile. Gândul lor este la balta plină cu peşte. Le este dor de o partidă de pescuit. Zilele astea nu aveţi altceva de făcut decât să vă curăţaţi sculele de pescuit. Încă odată. Nici noi acestea nu au fost aşa de curate.

Leu

Leii petrec o zi frumoasă în familie. Au cămara plină, astfel că astăzi este ziua experimentelor culinare. Vă apucaţi de gătit din plictiseală. Seara vă prinde în faţa televizorului, la o partidă de table cu partenerul.

Fecioară

Ziua va trece pe nesimţite astăzi. Vorbiţi cu toate rudele din străinătate pe videotelefon. Încheiaţi ziua bine, mulţumiţi de veştile primite de la rude. Toţi sunt bine, nu există motive de îngrijorare. Totul este bine.

Balanţă

Balanţele suferă din dragoste în aceste zile. Nu este posibil să vă vedeţi cu partenerul. Acesta se află în altă localitate. Vă mulţumiţi cu câteva convorbiri telefonice cu el. Astrologii vă sfătuiesc să fiţi tare în această perioadă. Totul va reveni la normal.

Scorpion

Scorpionii, de plictiseală, încep să lucreze prin curte. Meteorologii anunţă încălzirea vremii, astfel că începeţi să vă puneţi planul în aplicare. Munciţi cât e ziua de lungă, pe lângă casă. Seara vă prinde obosiţi, dar mulţumiţi de satisfacţia dată de munca în gospodărie.

Săgetător

Nativii acestei zodii care au rude plecate în străinătate vor fi mulţuimte să îi vadă pe aceştia acasă. Nu îi veţi putea strânge încă în braţe. Rudele vor merge direct în carantină pentru 14 zile. Abia după această perioadă va fi posibil să vă vedeţi faţă în faţă.

Capricorn

Capricornii, firi foarte sociabile de altfel, s-au adaptat din mers situaţiei în care ne aflăm. Cu multă uşurinţă aceştia fac faţă noii vieţi care presupune traiul în casă. Îşi fac de lucru cu copiii, mai experimentează prin bucătărie şi rup telecomanda televizorului ziua întreagă.

Vărsător

Vărsătorii continuă antrenamentele pe care le făceau acasă. Au inventat câteva „aparate” menite să îi ajute la exerciţiile fizice care îi ţin în formă. Imaginaţia nu are limite atunci când eşti blocat în casă.

Peşti

Peştii, firi foarte active de obicei, constată cu stupoare că statul acasă i-a făcut să ia câteva kilograme. Nişte exerciţii făcute în casă, abdomene, flotări, însoţite de o dietă vă va aduce la greutatea normală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×