Horoscop zilnic: miercuri, 25 martie 2020. Fecioara se teme de necunoscut și nu poate lua cuvântul

Alexa Serdan   
în Horoscop
24/03/2020, 15:25
Horoscop zilnic: miercuri, 25 martie 2020. Fecioara se teme de necunoscut și nu poate lua cuvântul
Horoscop zilnic: miercuri, 25 martie 2020. Fecioara se teme de necunoscut și nu poate lua cuvântul. Sursa foto: pixabay.com

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele de care au parte cele 12 semne zodiacale mâine, 25 martie 2020. Citește din rândurile de mai jos horoscopul zilnic și vezi care sunt zodiile care au noroc la bani, în dragoste sau în carieră.

Horoscop zilnic pentru miercuri, 25 martie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Simți nevoia să ieși din zona ta de confort și să te afirmi, în special la locul de muncă. În ceea ce privește viața amoroasă petrece mai mult timp cu jumătatea ta și vei fi răsplătit pe măsură.

Taur

Ai tendința să arunci cu vorbe în stânga și-n dreapta fără să te gândești pe cine rănești. S-ar putea să-ți dai seama prea târziu de situație și să nu mai poți repara nimic.

Gemeni

Ești într-un proces continuu de dezvoltare personală, dar poate ar fi cazul să iei o mică pauză. Meditează asupra viitorului, dar nu prea îndepărtat și fă o listă cu idei pe care să le urmezi.

Rac

Ești pe punctul de a da marea lovitură din punct de vedere financiar. Nu te culca pe o ureche, mai ai de trecut un singur hop. Fii cu ochii-n patru și totul va fi bine la final!

Leu

A-ți arăta slăbiciunile și defectele nu este întotdeauna un lucru rău. Ai mai multă încredere în tine și schimbă-ți atitudinea față de oamenii din jurul tău.

Fecioară

Pășești temător către necunoscut și ai senzația că ești urmărit de o umbră. Pune piciorul în prag și treci peste toate piedicile care-ți ies în cale. Fii încrezător în forțele proprii.

Balanță

Vizitele neașteptate ale unor rude îndepărtate îți dau peste cap planurile pe care le aveai în minte. Nu stau supărat întreaga zi și bucură-te de micile plăceri ale vieții.

Scorpion

Ești dispus să te lași dus de val și investești toate economiile într-o afacere proprie. Susținerea și încrederea celor din jur îți dau aripi să mergi mai departe pe drumul tău.

Săgetător

Micile neînțelegeri din familie te demoralizează și nu mai ai starea necesară să duci la capăt sarcinile de la serviciu. Dacă nu reușești să te concentrezi vei face foarte multe greșeli.

Capricorn

Perioada tulbure din cuplu s-a încheiat și acum te poți bucura de momente de tandrețe și armonie. Surprinde-ți partenerul de viață și flacăra iubirii nu se va stinge.

Vărsător

Ai mai multă grijă de suflet și de conștiință, nu doar de partea materială. Mergi la medic dacă consideri că starea ta de sănătate se degradează, nu aștepta ziua de mâine.

Pești

Ai mai multă încredere în Univers și renunță la gândurile negative. Fii mai optimist și lucrurile se vor așeza în favoarea ta. Mai ai puțină răbdare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×