Sfatul zilei de joi, 26 martie 2020. O zodie este nevoită să anuleze proiectele mari pe care le avea

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
25/03/2020, 16:26
Sfatul zilei de joi, 26 martie 2020. O zodie este nevoită să anuleze proiectele mari pe care le avea
Sfatul zilei de joi, 26 martie 2020

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce sfatul zilei de joi, 26 martie 2020. Astrologii au sfaturi preţioase pentru cele mai multe zodii. Săgetătorii sunt nevoiţi să stopeze un proiect de construcţie, iar capricornii sunt la pămânnt cu banii.

Acesta este sfatul zilei de joi, 26 martie, pentru fiecare zodie

Berbec

Nativii acestui semn zodiacal au probleme. Nu coronavirusul pune probleme berbecilor, ci dragostea. Sunt profund dezamăgiţi de partener. Nu este prima dată, l-aţi mai iertat de câteva ori. Astrologii vă sfătuiesc să ieşiţi cât mai repede din relaţia toxică. Număr norocos: 3.

Taur

Taurii au probleme zilele acestea la muncă. Intră în contact cu foarte multă lume şi asta îi deranjează foarte tare. Dacă nu aţi fi stat rău cu banii, v-aţi fi dat demisia demult. Număr norocos: 7.

Gemeni

Gemenii sunt nevoiţi să schimbe locul de muncă. Decizia a venit din partea şefilor, care au trebuit să restrângă activitatea pe vreme de coronavirus. Numai bine. Soarta v-a surâs şi aţi găsit ceva mult mai bune. Număr norocos: 10.

Rac

Racii sunt stresaţi zilele acestea din cauza situaţiei în care ne aflăm cu toţii. Unii nu au habar, în timp ce alţii suferă în tăcere. Fiecare cu firea lui. Număr norocos: 6.

Leu

Leii nu mai sunt aşa de lei în această perioadă. Sunt speriaţi, mai ales când văd că situaţia escaladează şi la noi în ţară. Liniştiţi-vă, nu aveţi ce face. Număr norocos: 8.

Fecioară

Fecioarele sunt mulţumite în această perioadă. Sunt cu familia acasă. Nu trebuie să mai muncească, au ceva bani puşi deoparte, astfel încât acum se odihnesc. Număr norocos: 12.

Balanţă

Balanţele au parte de o zi de joi liniştită. Se plictisesc în casă, dar le este frică să iasă din casă în această perioadă. Un alt serial îi va şine în faţa televizorului încă câteva zile. Număr norocos: 9.

Săgetător

Săgetătorii sunt nevoiţi să oprească totul. Aveau de construit ceva, dar nu mai au cu cine. Astrologii cred că planurile se vor finaliza peste mult timp. anul acesta, în niciun caz. Număr norocos: 3.

Scorpion

Nativii din această zodie se îndrăgostesc atsăzi. Ce dacă este plină epidemie de coronavirus, ce dacă armata este în stradă. La o tură rapidă de cumpărături îşi descoperă marea dragoste. Număr norocos: 13.

Capricorn

Capricorni sunt la pământ cu banii. Afacerea pe care o aveau a trebuit închisă, iar angajaţii au fost lăsaţi acasă. Sunteţi plini de datorii şi nu întrevedeţi o îmbunătăţire a situaţiei. Număr norocos: 2.

Vărsător

Vărăsătorii sunt terifiaţi de perioada prin care trecem. Au şi dreptate, aşa ceva nu s-a mai auzit. Sfatul astrologilor este acela să respectaţi ce spun autoritîţile în această perioadă. Numă norocos: 15.

Peşti

Nu mai rezistaţi, simţiţi nevoia să ieşiţi un pic afară. Puteţi să faceţi o plimbare scurtă în jurul blocului, dar nu este indicat. Număr norocos: 17.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×