Zodiac chinezesc pentru joi, 26 martie 2020. Dragonul se simte puternic și plin de speranță

Alexa Serdan   
în Horoscop
25/03/2020, 12:37
Zodiac chinezesc pentru joi, 26 martie 2020. Dragonul se simte puternic și plin de speranță
Zodiac chinezesc pentru joi, 26 martie 2020, pentru toate cele 12 zodii. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 26 martie 2020, aduce evenimente importante pentru multe dintre semnele zodiacale care vor descoperi că nu este totul negru, în timp ce alte zodii vor profita de oportunitățile care le ies în cale. Citește în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu cele 12 semne zodiacale chinezești.

Acesta este zodiacul chinezesc pentru joi, 26 martie, de la zodie la zodie

Șobolan

Presiunea de pe umeri te face să-ți pierzi cumpătul și să clachezi cât de curând. Eliberează-te, spune tot ce ai pe suflet și abia apoi poți respira ușurat.

Bivol

Ești conștient că soarele va răsări și pe strada ta, dar ți-ai cam pierdut răbdarea. Încearcă să vezi partea plină a paharului consultându-te cu un specialist în domeniu.

Tigru

Încearcă să nu te lași doborât de vorbele spuse la nervi de oamenii răutăcioși din jur. Zâmbește-le și întoarce-le spatele imediat cum prinzi ocazia potrivită.

Iepure

Panica nu aduce nimic bun zilele acestea. Închide televizorul și concentrează-te pe lucrurile cu adevărat importante. Petrece cât mai mult timp în compania oamenilor dragi.

Dragon

Raza ta de speranță îți dă puterea de a merge mai departe, indiferent de obstacolele care-ți ies în cale. Ești o fire puternică și nu te lași doborât prea ușor.

Șarpe

Dragostea este tot ce contează pentru tine. Oferă tandrețe și atenției jumătății tale. Profită de timpul liber pentru a-i arăta partenerului care sunt sentimentele pe care le porți în inimă.

Cal

Fii ponderat și temperat în legătură cu cumpărăturile. Nu este cazul să arunci cu bani în stânga și-n dreapta. Astrele te sfătuiesc să pui deoparte o sumă pentru zile negre.

Capră/Oaie

Ești o fire strângătoare, dar la un moment dat nu va mai exista niciun spațiu gol în locuință. Aruncă la gunoi toate lucrurile de care te împiedici prin casă.

Maimuță

Amâna socializarea și ieșirile în oraș și stai mai mult acasă. Vizionează filmele pe care le ai pe listă, citește o carte bună sau pur și simplu, odihnește-te.

Cocoș

A venit momentul să ieși din carapace și să le arăți celor din jur de ce ești în stare. Ai un bagaj de cunoștințe impresionant, nu le păstra numai pentru tine.

Câine

Stai cu ochii pe oportunitățile legate de carieră și profită din plin de ele. Nu rata nicio ocazie de a te afirma și a demonstra că ești bun în ceea ce faci.

Mistreț

Nu te mulțumi cu puțin și țintește cât mai sus. Planurile și idealurile mărețe se vor îndeplini, totul este să ai încredere și putere pentru a le duce la capăt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×