Zodiac chinezesc pentru 25 martie 2020. Tigrii simt că au ajuns la capăt de drum

Bogdan Solomon   
în Horoscop
24/03/2020, 11:28
Zodiac chinezesc pentru 25 martie 2020. Tigrii simt că au ajuns la capăt de drum
Horoscopul chinezesc al zilei de miercuri, 25 martie nu vine cu vești tocmai bune pentru nativii din zodia Tigrului. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc pentru ziua de miercuri, 25 martie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere profesional. Chiar dacă ne aflăm în plină epidemie de coronavirus, mintea îți stă tot la muncă, așa că ești determinat să duci la bun sfârșit proiectul pe care l-ai început în urmă cu ceva timp. Vrei sa le demonstrezi celorlalți că poți face acest lucru și de acasă, ba chiar cu mai mare ușurință, mai ales că îmbini utilul cu plăcutul.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de miercuri, 25 martie

Dacă ești născut sub semnul Tigrului, ai putea întâmpina unele probleme, însă acestea țin mai degrabă de starea ta emoțională. Ai îndeplinit cu succes tot ce ți-ai propus, iar acum simți că drumul tău a ajuns la final. Schimbă-ți atitudinea, pentru că te așteaptă noi proiecte îndrăznețe. Și în definitiv, dacă nu îți iei măcar un răgaz din când în când, cum să te mai poți bucura de roadele muncii tale?

Șobolan

Dacă dorești o zi excelentă, înconjoară-te de oameni optimiști și tonici, conform stării de bine de azi! Dacă atragi aproape doar pe cei triști, care se plâng întruna de problemele vieții, îți strici tot cheful. Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile stă la baza rezultatelor excelente cu care vei fi răsplătit. Luptă din răsputeri cu încercările celor din jur de a te întrista, de a te împovăra cu necazuri, de a te trage înapoi în oala suferințelor care nici măcar nu îți aparțin. Păstrează-ți zâmbetul pe buze și încrederea în mai bine, orice ar fi!

Bivol

Nu scapi deloc de sub control mersul unei situații și tocmai această capacitate a ta de a păstra echilibrul în toate te va ajuta să-ți duci la capăt cu succes orice misiune. Nu trebuie să faci nimic care să se abată de la reguli, nu depăși măsura, nu exagera în nicio direcție și cu toată această forță de a stăpâni situația în acest mod vei ajunge la rezultate dintre cele mai bune. E un moment bun să stai și să aranjezi lucrurile într-o formă corectă, normală, echilibrată, pentru că ziua îți inspiră exact aceste calități: moderație, simțul măsurii, organizare perfectă.

Tigru

Un final de drum de mult anunțat se materializează astăzi și, pe moment, te lasă fără direcție. Nu privi acest sfârșit ca pe un eșec, ci ca pe o ocazie bună de a lua o pauză și a te detașa de toate, ca, mai apoi, să gândești o strategie nouă. Nu îți ies toate lucrurile așa cum ai spera, mai dai piept și cu piedici, dar din toate ai ceva de învățat. Cel mai mult regreți faptul că cineva ți-a atras atenția că se apropie acest moment, dar nu ai ținut cont de avertismente, ca eventual să fi luat măsuri din timp. Acum este prea târziu să mai schimbi direcția, poți doar să pui punct. Și de la capăt!

Iepure

Te copleșește o emoție greu de explicat și de controlat, pentru că se apropie un eveniment care îți inspiră un pic de teamă. Nu știi cum se vor desfășura lucrurile, de aceea ai trac precum un actor înaintea ieșirii pe scenă. Ești cumva influențat negativ de cei din jur care îți vorbesc despre acel moment mult așteptat în tonuri ceva mai sumbre, ca și cum ar fi ceva mult prea dificil pentru oricine. Cât timp nu treci personal prin acea situație, nu trebuie să dai un verdict despre cât de simplu sau greu este. Înarmează-te cu putere și răbdare și folosește timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a te pregăti să-i faci față perfect.

Dragon

Pornești la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu este o călătorie pe care doreai s-o faci sau nu te îndrepți spre o destinație dragă. O consideri o obligație, doar ca să-i faci cuiva pe plac, și rămâi cu sentimentul că, în acest timp, ai fi avut atâtea alte lucruri mai interesante de făcut. Tocmai pentru că pleci fără nicio tragere de inimă, nimic nu îți convine, toate te irită, toate par să meargă pe dos, încât te întorci acasă un pachet de nervi, complet nemulțumit de felul cum s-au desfășurat etapele călătoriei. Dacă ai putea amâna pe altădată, ai fi mult mai fericit.

Șarpe

Găsești în preajma ta o persoană care îți seamănă leit, ori ca fire, ori ca aspect exterior, și multă lume aproape că vă spune că sunteți frați. Formați o echipă bună, vă susțineți unul pe altul și vă place să fiți permanent împreună, într-un tandem bine închegat. Vă stimulați reciproc exact acele calități care vă recomandă ca exemplare caracteristice zodiei: comunicativitate, sociabilitate, istețime, spontaneitate, rapiditate. Cu asemenea tovarăș, toate ar trebui să meargă de minune, încât devine o bucurie să faceți totul împreună.

Cal

Ai impresia că lumea nu te înțelege, că interpretează eronat tot ce spui. Nu exagerezi un pic cu supărarea? O faci pe bosumflatul, te enervezi pe oricine, în loc să explici mai clar ce gândești. Dacă ești laconic în comunicare și vrei ca lumea să înțeleagă din zbor ceea ce dorești să le transmiți, fii sigur că se vor naște mari dispute pe seama ideilor tale. Ține cont de multele întrebări care îți sunt adresate, pentru că dacă lumea te bombardează acum cu întrebări, este semn că nu te-ai exprimat coerent și ar fi bine s-o iei pas cu pas cu detalii mai multe până ce mesajul va ajunge corect la țintă.

Capră/Oaie

Chiar dacă toate păreau să evolueze ca la carte, nu fii chiar atât de sigur că se va menține aceeași linie constantă până la capăt. Azi te poți trezi cu un obstacol fulgerător picat din senin în fața căruia trebuie să te adaptezi rapid. Nu ai timp de gândire, ți se cere o reacție spontană care să repare totul repede. Te vei descurca, totul este să fii deschis la alternative, la soluții adhoc, deci să nu insiști să urmezi neapărat un anumit tipar dinainte prestabilit. Sunt momente când se cere să fii original, creativ, să prinzi din zbor și alte idei. Ca atare, trebuie să lupți cu teama de schimbare, cu rigiditatea ta sau a altora, cu diversele condiții stricte care nu te lasă să te miști în voie.

Maimuță

Ai toate șansele să îți vezi un mare vis împlinit, dar primul pas către acest scop este să-l vezi cu ochii minții deja materializat. Construiește în gând, în inimă, în suflet ceea ce ai dori să existe aievea în viața ta, pentru că așa transmiți Universului ce îți dorești cu adevărat. Ai putea întâlni azi pe cineva care îți împărtășește visul, care a reușit să și-l împlinească pe al lui și acum oferă sfaturi concrete ca să te ajute să ți-l îndeplinești cât mai repede. Urmează-i îndrumările, pentru că el vorbește din proprie experiență. Îți oferă o rețetă de succes ca să nu mai rătăcești pe căi lăturalnice în drumul spre visul cel mare.

Cocoș

Pornești într-o nouă aventură, dar trebuie să faci acest pas cu un dram de maturitate, să n-o iei în glumă. Nu este o joacă, deși la început pare doar o tatonare, dar după primii pași vei vedea că se complică lucrurile și nu ai voie să te distrezi pe seama drumului tocmai început. Ar fi perfect dacă ai avea o strategie foarte bine pusă la punct, pe etape clare, să nu faci nimic la voia întâmplării, și să te gândești la acest demers până departe, până la ultimele capitole. Chiar dacă acum vezi doar etapa aceasta sau pe cea imediat următoare, gândește-te că orice gest făcut acum va avea efecte pe termen lung de acum încolo.

Câine

Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar până vei ajunge la ele mai este cale lungă. Trebuie să-ți pui mai mult în valoare calitățile cum ar fi răbdarea și prudența în evoluția lentă, pas cu pas, pentru că ești conștient că nu vei ajunge repede la scopul cel mai important din acest moment. Ar fi bine să-ți unești forțele cu persoane cu interese similare, ca să vă susțineți unii pe alții în lungul drum până la împlinirea acestui țel. Simpla ta prezență devine un exemplu viu că se poate, pentru cei cărora le cam lipsește încrederea.

Mistreț

Azi primești o veste pe cale oficială care te pune pe gânduri sau te îngrijorează un pic, pentru că nu este informația pe care o speri. Pe moment, ești decepționat, gata să abandonezi un proiect pentru că nu apare răspunsul necesar. După ce vei depăși primul impact negativ, vei descoperi că tot ai ceva de câștigat de pe urma acestei știri, deci nu trebuie să o respingi din start. Tot este ceva decât deloc și te vei adapta din mers la noile condiții astfel încât să poți merge mai departe fără să strici nimic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×