Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 14 decembrie. Șobolanii și Mistreții au o zi bulversantă

Dan Suta   
în Horoscop
13/12/2019, 15:02
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 14 decembrie. Șobolanii și Mistreții au o zi bulversantă
Zodiac chinezesc pentru 14 decembrie 2019. Sursa foto: clipartwiki.com

Conform celui mai nou zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 14 decembrie 2019, Șobolanii și Mistreții vor avea o zi destul de bulversantă. Acești nativi vor avea parte de o serie de surprize neplăcute, iar unele dintre ele vor veni exact de unde nu se așteaptă, de la prieteni ori persoane din familie.

Zodiac chinezesc 14 decembrie pentru Șobolan

Șobolanii din zodiacul chinezesc vor da de belele în perioada care urmează. Mâine e o zi crucială pentru ei. Prietenii le vor da o lovitură destul de neplăcută. Vor descoperi care sunt trădătorii din anturajul lor.

Mistreț

Mistreții nu stau nici ei tocmai bine la capitolul emoțional. Își dau toată silința să le facă tuturor pe plac, însă niciodată nu este suficient.

Cocoș

Cocoșii reușesc să se reechilibreze din punct de vedere psih-afectiv. Au în față o serie de evenimente, de etape greu de trecut. Trebuie să fie tari și vor reuși să își croiască un drum nou și stabil.

Zodiac chinezesc 14 decembrie 2019 pentru Dragon

Dragonii au parte de o zi liniștită. De altfel, se vor concentra exclusiv asupra odihnei. Sunt concentrați să își schimbe stilul de viață într-unul nițel mai sănătos.

Iepure

Iepurii sunt epuizați și nu mai pot ascunde asta. Mâine va fi ziua în care vor fi nevoiți să se concentreze strict asupra întăririi psihicului lor, căci s-au adunat cam multe în ultima vreme.

Zodiac chinezesc 14 decembrie pentru Cal

Caii duc o bătălie interioară tot mai puternică. E ca un fight între îngerul și demonul din ei. Finalul încă nu e stabilit.

Câine

Câinii din zodiacul chinezesc au o zi bună sub toate aspectele. Vor petrece timp prețios alături de cei dragi.

Bivol

Bivolii iau decizii care îi vor afecta pe parcursul următoarei luni, iar în funcția de ce aleg mâine se va scrie și începutul anului 2020.

Maimuță

Maimuțele nu sunt tocmai mulțumite de felul în care unii abordează anumite probleme la locul de muncă. Sunt dispuși să se impună cu argumente greu de combătut.

Oaie

Oile din zodiacul chinezesc rup pisica în două și spun tot ce au pe suflet vizavi de persoanele față de care consideră că nu au fost suficient de sincere.

Zodiac chinezesc 14 decembrie pentru Șarpe

Șerpii sunt puși în tot felul de ipostaze deloc plăcute. Trebuie să facă față unor provocări care vor veni de unde nu se așteaptă.

Tigru

Tigrii sunt cu capsa pusă toată ziua. Nimic nu le convine, nimic nu vor să facă. Negativitatea e la ordinea zilei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×