Sfatul zilei de 25 martie 2020. Fecioarele trebuie să aibă o discuție importantă cu persoana iubită

Bogdan Solomon    Dan Suta   
în Horoscop
24/03/2020, 11:53
Sfatul zilei de 25 martie 2020. Fecioarele trebuie să aibă o discuție importantă cu persoana iubită
Sfatul zilei de miercuri, 25 martie. Fecioarele trebuie să încerce să-și salveze relația cu persoana iubită. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce sfatul zilei de miercuri, 25 martie 2020, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din Fecioară. Asta pentru că relația cu persoana iubită a ajuns într-un punct dificil, din care nu se poate ieși atât de ușor pe cât aveai tendința să crezi. Încercați să discutați problemele pe îndelete și să ajungeți la un numitor comun, altfel riscați ca povestea de dragoste să se sfârșească brusc și dureros.

Așa arată sfatul zilei de miercuri, 26 martie

Berbec

Nu te crampona de fleacuri, în situația de acum nu merită să acorzi atâta atenție detaliilor. Fii mai superficial, mai lejer în aprecieri, și ignoră acele mărunțișuri care, dacă le iei prea serios, te-ar putea opri din elan. Spune de fiecare dată când dai piept cu un hop că va trece, că nu-i nimic, această atitudine pozitivă se va dovedi a fi salvatoare. Cu cât stai și analizezi orice detaliu, cu atât îți consumi din resursele de timp, de energie, de optimism. Ești pe drumul cel bun și nu îți pune singur piedici. Numărul norocos: 5.

Taur

Nu-i picta pe cei din față în alte culori decât merită, pentru că a privi realist relațiile în care ești implicat te ajută să le dezvolți pe terenul potrivit. A idolatriza un om banal sau a reduce la zero un geniu, nu sunt cele mai corecte moduri de a privi pe cel din fața ta. Cunoaște-ți mai bine apropiații înainte să-i caracterizezi și să-i etichetezi. Nimeni nu este perfect, tot așa cum nimeni nu este demn de critică pe nedrept, deci încearcă să fii just în aprecieri. Numărul norocos: 10.

Gemeni

Privește la cei mici cât de sincer oferă ceea ce au ei de oferit. Ei nu așteaptă nimic în schimb. Ar fi bine să te comporți ca și ei, cu aceeași deschidere, cu aceeași inocență, cu aceeași bucurie de a dărui. Nu trebuie să oferi nimic sperând recunoștință sau cine știe ce recompense, pentru că, gestul de generozitate nu merită cântărit în modul: ce obțin sau ce-mi dai dacă îți dau? Numărul norocos: 8.

Rac

Bucură-te și de cele mai mărunte lucruri frumoase care îți ies azi în cale. Nu aștepta evenimente ieșite din comun, spectaculoase, strălucitoare, pentru că bucuria poate veni și din mărunțișuri. Comportă-te ca un copil care descoperă în jurul lui atât de multe lucruri minore, dar atât de frumoase ce-l fac să se simtă bine. Numărul norocos: 13

Leu

Cândva ai emis judecăți foarte aspre la adresa cuiva și porți resentimentele. Azi ceva îți spune că te-ai pripit, că ai judecat greșit niște cuvinte fără să analizezi unde era adevărul. Ai putea descoperi unele indicii care îți atrag atenția că ai greșit în felul cum ai reacționat și observi că adevărul era undeva la mijloc. Numărul norocos: 15.

Fecioară

Iubirea cere corectitudine! Azi vei discuta cu persoana iubită despre acele valori esențiale pentru ca relația să evolueze pe un teren bun. Este vorba de moralitate, de fidelitate, de cinste, de adevăr. Dacă te simți cu musca pe căciulă, fă tot posibilul să repari repede eroarea și mai apoi să-i demonstrezi celui drag că ești ireproșabil. Numărul norocos: 9.

Balanță

Când privești spre etapele următoare ale planurilor la care îți aduci contribuția, te cuprinde entuziasmul și nerăbdarea. Probabil se prefigurează deja rezultatele pe care le-ai visat, încât simți că nu mai poți aștepta. Nu te grăbi totuși, fiecare pas are rolul său în construcția finală, și dacă ai încerca să sari peste unele etape care ți se par neimportante, ai putea scăpa din vedere momente esențiale. Numărul norocos: 6.

Scorpion

Azi este ziua celor mai frumoase discuții, declarații, vorbe dulci. Ești mult mai romantic, tandru și reușești să exprimi în cuvinte ceea ce simți, alungi orice urmă de îndoială din sufletul partenerului. Vei primi cele mai calde gesturi de afecțiune și, într-o atmosferă atât de sensibilă, nu vei putea avea parte decât de clipe perfecte în doi. Numărul norocos: 11.

Săgetător

Nimerești exact în mijlocul unui conflict dintre două generații, dar nu ții partea niciuneia dintre ele, indiferent de tabăra din care faci parte. Nu ții nici cu tinerii, nici cu cei mai bătrâni, ci încerci să îi pui la masa tratativelor cu calm și toleranță, pentru a ajunge la un consens. Joci rol de negociator, pentru că reușești să rămâi imparțial și să îi pui să discute față în față, fără ostilitate și condescendență. Numărul norocos: 2.

Capricorn

Amintește-ți de copilărie, eliberează-te de griji, de frici, de stresul vârstei actuale. Simte-te bine, liber să faci ce vrei. Îți dedici timpul lucrurilor frumoase, jucăușe și simple ale vieții alături de cei dragi care sunt încântați de atenția pe care le-o acorzi. În adâncul sufletului, ai rămas un copil dornic de distracție și joacă, deci lasă la o parte problemele specifice adulților. Numărul norocos: 7.

Vărsător

Formezi o pereche bine închegată cu o persoană care te completează excelent. Fiecare vine în acest tandem cu alte resurse, cu atu-urile sale forte, ești sursa principală de imaginație, de creativitate și de sensibilitate. Celălalt este un izvor de energie și, dacă vă uniți forțele într-un sens comun, se va naște un proiect de succes. Numărul norocos: 1.

Pești

Se ivește o șansă nouă care te atrage din ce în ce mai tare! Ești conștient că nu este ușor de dus la capăt ceea ce vrei să faci, dar merită eforturile. Apucă-te serios de treabă, oricât ar dura și oricât de greu ar fi, pentru că la capăt te așteaptă numai rezultate excelente. Este o idee bruscă care îți vine dintr-o inspirație genială și te bazezi pe principiul bate fierul cât e cald și începi să construiești ceea ce ai în minte. Numărul norocos: 16.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×