Sfatul zilei de vineri, 28 februarie 2020. Scorpionii renasc din propria cenuşă

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
27/02/2020, 12:59
Sfatul zilei de vineri, 28 februarie 2020. Scorpionii renasc din propria cenuşă
Sfatul zilei de vineri, 28 februarie

Sfatul zilei de vineri, 28 februarie 2020. Ca în fiecare zi, STIRIMONDENE.FANATIK.RO vă prezintă sfatul astrologilor. Astfel, veţi şti ce aveţi de făcut, cu cine să vă împrieteniţi, pe cine să ocoliţi şi când este benefic pentru dumneavoastră să vă lansaţi în afaceri.

Acesta este sfatului zilei de sâmbătă, 28 februarie 2020

Berbec

Rămâi aşa cum eşti. Astrologii spun că multe tentaţii vor apărea în drumul nativilor din berbec. Aceştia vă sfătuiesc să nu vă abateţi de la drumul pe care sunteţi, căci ceva rău se va întâmpla. Număr norocos: 18.

Taur

Sunteţi foarte agitat, supărat. Motivul poate fi apariţia coronavirusului în ţara noastră. Astrologii spun că România nu va fi aşa de afectată, aşa că nu ai decât să te linişteşti. Număr norocos: 8.

Gemeni

Vei avea parte de o zi minunată astăzi. Redevi perosoana care ai fost. Nu vei reuşi de unul singur. Partenerul este alături de tine. A fost şi la rău acolo, pentru tine, astfel că merită toată recunoştinţa ta. Număr norocos: 3.

Rac

Te gândeşti la viitor. Este bine petru tine. Astrologii spun că astfel vei putea evita greşelile din trecut. Închei seara de vineri, după o zi foarte obositoare la muncă, în faţa televizorului. Număr norocos: 12.

Leu

Nativii din leu prind aripi. Un partener care apare de nu se ştie unde dau mari speranţe leilor, care mai aveau puţin şi intrau în depresie. Astrologii spun că o relaţie frumoasă, plină de dragoste şi pasiune se întrevede. Număr norocos: 6.

Fecioară

Ai mare grijă la sănătate. Astrologii te sfătuiesc să mergi la un control. Chiar dacă te simţi bine, o boală ascunsă s-ar putea să îţi dea bătăi de cap. Descoperită în fază incipientă se va rezolva cu câteva medicamente. Număr norocos: 13.

Balanţă

Urmează o zi plină pentru tine. După muncă, mai multe rude vin pe la tine. Astrologii spun că este exact ce aveai nevoie. Nişte poveşti despre aventurile din copilărie te va binedispune. Număr norocos: 7.

Scorpion

Renaşti ca pasărea Pheonix. Tot răul se îndepărtează de la casa ta. Astrologii spun că urmează o perioadă extraordinară pentru scorpioni. Asta include bunăstare pe plan financiar, succes pe plan relaţional, precum şi o sănătate demnă de invidiat. Număr norocos: 5.

Săgetător

Banii curg pe săgetători din toate părţile. Tocmai aţi terminat un proiect de anvergură care vă va aduce mulţi bani. Deja aţi demarat un alt proiect, care va fi mai de succes decât primul. Număr norocos: 10.

Capricorn

Aveţi parte de o zi tulburată astăzi. Aveţi de făcut multe drumuri, nişte probleme care vă supără de mult timp nu mai suportă amânare. Astrologii spun să aveţi grijă la bani. Aveţi grijă cum îi cheltuiţi. Număr norocos: 6.

Vărsător

Primiţi veşti bune astăzi. Şi de la muncă, s-ar putea să vă crească salariul, dar şi de la copii. Aceştia se decurcă foarte bine la şcoală. Terminaţi ziua, liniştit, alături de familie. Număr norocos: 8.

Peşti

Astăzi nu mergeţi la muncă, veţi avea astfel 3 zile de weekend. Astrologii spun că aveţi timp suficient să va vizitaţi o rudă dintr-un alt oraş, pe care nu aţi mai vizitat-o demult. Număr norocos: 9.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×