Horoscop Urania pentru săptămâna 21-27 martie. Scorpionul ar putea căuta consolare în afara căminului conjugal

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
20/03/2020, 14:51
Horoscop Urania pentru săptămâna 21-27 martie. Scorpionul ar putea căuta consolare în afara căminului conjugal
Horoscop Urania pentru săptămâna 21-27 martie

Horoscop Urania pentru săptămâna 21-27 martie vine cu vești bune pentru multe dintre zodii. Unele vor avansa la locul de muncă, altele primesc vești bune de peste hotare, însă altele este posibil să caute alinare în altă parte decât acasă.

Așa arată horoscopul Urania pentru săptămâna 21-27 martie

Berbec

Nativul Berbec va avea ceva probleme cu unul dintre prietenii săi. Acesta își va arăta adevărata sa față iar nativul va rămâne foarte surprins de reacțiile acestuia. Berbecul va simți nevoia să se izoleze în această perioadă, ceea ce nu este un lucru rău, mai ales cu pandemia de coronavirus.

Taur

Nativii vor simți nevoia să comunice cu o persoană în prezența căreia se simt în largul lor, însă o vor face doar prin mijloacele de comunicare modernă. Evenimentele din ultima perioadă le impresionează, fie le alarmează, cert este că multe persoane născute în acest semn zodiacal vor avea manifestări organice fără ca substratul acestora să fie motivat de o suferință reală: dureri de cap, insomnie, nervozitate sau irascibilitate.

Gemeni

Nativii vor avea reacții imprevizibile față de evenimente, situații sau decizii care le complică acestora stilul de viață și de muncă în mod evident. Tendința generală de succes, notorietate sau simpatie revărsată asupra nativilor este puțin probabil să se concretizeze, așă că pot avea loc reacții bruște, brutale, nepoliticoase, intolerante, exagerate.

Rac

Nativii Rac sunt cufundați în gânduri, au preocupări concrete și activități spirituale menite să-i transporte pe cei născuți în Rac într-un alt registru de viață interioară, de înțelegere a lucrurilor și de reacție afectivă. Dorință de a se recupera sufletește prin lecturi de specialitate, printr-un regim susținut, de multe ori autoimpus de purificare mentală.

Leu

Unii nativi s-ar putea bucura datorită unui gest amabil, a unei inițiative generoase care le facilitează accesul la o sursă nouă de bani. Vor avea discuții utile, bazate pe onestitate și înțelegere reciprocă, însă lucrurile vr ua o turnură urâtă, iar nativii parcă nu vor mai avea încredere înnimeni.

Fecioară

Natiul Fecioară va avea unele probleme, dar colegii de muncă îi vor înțelege și îi vor sprijini cum pot ei mai bine. Apar probleme cu lichiditățile, însă prietenii îi vor fi alături în aceste momente grele, peste care va trece însă mult mai ușor. Iubirea vine cu surprize foarte plăcute.

Balanță

Nativul Balanță se simte bine, își recapătă puterile și primesc și vești bune de peste hotare. Un proiect la care se gândește de ceva timp este pe cale să fie pus în practică și va aduce o stare materială bună nativilor. Relația cu persoana iubită este ușor tensionată, dar o cină romantică acasă va rezolva situația.

Scorpion

Nativul Scorpion primește vești care îl vor neliniști și îl vor face să aibă nevoie de afecțiune. O va căuta la partenerul de vițață, dar dacă nu o va găsi, este posibil să o caute în altă parte și are șanse reale să o găsească. Cei singuri au șanse reale să-și găsească un partener potrivit.

Săgetător

Săgetătorul are ăarte de niște disuții ciudate lla locul de muncă, unde colegii încep să-l privească destul de ciudat. Este posibil să intre în conflict cu șefii și să fie chiar nevoit să-și caute altceva de lucru. Starea de sănătate începe să arate semne de oboseală, însă are noroc în dragoste.

Capricorn

Capricornul are probleme cu banii, iar acestea se vor acutiza, deoarece pandemia de coronavirus este posibil să-l lase șomer. Șefii încearcă să protejeze firma, iar angajații vor fi nevoiți să lucreze pe un salariu mult mai mic sau sunt liberi să plece. Nativul are de luat decizii importante în perioada următoare.

Vărsător

Vărsătorul își ia inima în dinți și va discuta despre mărirea salarială cu șeful său. Este posibil să primească mărirea salarială dorită, chiar dacă nu imediat. Acasă lucrurile stau foarte bine, relația cu partenerul de viață este una foarte relaxată, iar prietenii vă sprijină într-un nou proiect.

Pești

Peștii au emoții ca înaintea unor evenimente importante, iar calmul se va instala imediat după ce vor primi veștile mult așteptate. Este posibil să demareze un nou proiect împreună cu un partener mult mai experimentat, iar succesul este foarte aproape.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×