Zodiac Chinezesc pentru sâmbătă, 9 noiembrie. Iepurele nu-și mai vede capul de treburi

Alexa Serdan   
în Horoscop
08/11/2019, 09:47
Zodiac Chinezesc pentru sâmbătă, 9 noiembrie. Iepurele nu-și mai vede capul de treburi
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 9 noiembrie. Sursa foto: pixabay.com

Zodiacul chinezesc pentru prima zi de weekend, 9 noiembrie, aduce răsturnări de situație, proiecte neterminate, amânări, dar și evenimente mai plăcute. Unele animale ale zodiacului chinezesc se pregătesc de vacanță, în timp ce altele își renovează casa și stau mai mult cu cei dragi. Citește în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Zodiac chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 9 noiembrie

Șobolan

Ești într-o dispoziție romantică, iar partenerul de viață îți împărtășește sentimentele. Petreceți timp de calitate împreună și faceți lucrurile care vă fac plăcere. Fie că alegeți să stați pe canapea la un film, fie mergeți în club este un moment prielnic pentru a consolida relația de cuplu.

Bivol

În dorința de a câștiga mai mulți bani s-ar putea să pierzi anumite resurse financiare. Mai bine fii mai strâmtorat la pungă și nu mai cheltui aiurea pe toate lucrurile inutile. Nu te arunca să dai bani pe obiectele de decor sau pe haine. Investește în educația și perfecționarea ta.

Tigru

În ultima perioadă ai cam bătut pasul pe loc, iar acum vrei să recuperezi. Este momentul să progresezi la locul de muncă. Trage tare și strânge din dinți dacă vrei să ocupi o poziție mai înaltă în companie. Rezultatele se vor vedea cât de curând.

Iepure

Ai început mai multe proiecte și le-ai cam abandonat pe parcurs. Acum este momentul ideal să reie anumite sarcini și să le duci la capăt. Nu este cazul să te alarmezi sau să-ți impui limite. Este timp suficient să le termini pe toate. Nu dispera și ia-le pe rând.

Dragon

În weekend stai acasă, dar nu te odihnești. Ai planuri mari de renovare, vrei să schimbi mobila și să zugrăvești. Te implici și vrei ca totul să iasă ca la carte. Nu te relaxezi până nu vezi toate lucrurile așezate așa cum ți-ai dorit. Spre seară primești vizita unor prieteni.

Șarpe

Dacă până acum ai fost foarte atent la sumele pe care le-ai scos din buzunar, azi sunt șanse foarte mari să primești o mărire de salariu. Nu este exclus ca un prieten să-ți înapoieze împrumutul sau să câștigi o primă la locul de muncă. Păstrează-i pentru vacanța de iarnă mult visată.

Cal

Indecizia și amânarea te-au caracterizat în ultima perioadă. Azi vei fi mai hotărât ca niciodată și vei lua cele mai bune decizii. Ai mai multă încredere în tine și nu ezita. Nu da înapoi dacă ai luat deja o hotârâre. Nimic nu mai poate fi schimbat, privește înainte.

Capră/Oaie

Simți nevoia să iei o pauză și să te concentrezi pe starea ta sufletească. Relaxează-te și alocă timp pentru lucrurile care îți fac plăcere. Nu uita de pasiunile care au fost date amânate în ultima perioadă. Mergi la salon, la masaj sau aleargă în parc alături de o prietenă.

Maimuță

Prietenii te invită în oraș, colegii de serviciu la fel. Ești în centrul atențieiși toată lumea vrea să stea în preajma ta. Ai o energie pozitivă și un zâmbet molipsitor. Ai șanse foarte mari să-ți întâlnești sufletul pereche. Deschide-ți sufletul pentru oceanul de iubire care te va invada.

Cocoș

Nu te enerva și păstrează-ți energia pentru lucrurile pozitive. Axează-te pe problemele importante și rezolvă sarcinile care s-au acumulat. Un prieten apropiat îți propune o afacere de neratat. Consultă-te cu familia înainte de a lua o decizie.

Câine

Pentru că este weekend te gândești să evadezi din haosul cotidian. Fă-ți repede bagajele și pleacă într-un loc îndepărtat. Relaxează-te alături de prieteni și nu te mai gândi la serviciu. Încarcă-ți bateriile pentru că săptămâna viitoare vei avea multe sarcini de rezolvat.

Mistreț

Ți-ai făcut planuri de vacanță, dar un eveniment neașteptat s-ar putea să aibă loc. Păstrează-ți calmul indiferent de modificările care intervin în planurile de azi. Uneori o asemenea situație ne poate da de gândit. Bagajele sunt făcute, poți pleca și mai târziu. Nu este nicio grabă.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×