Zodiac chinezesc pentru miercuri, 6 noiembrie. Oaia încearcă să fie altcineva și se ascunde în spatele unor măști

Alexa Serdan  
înHoroscop
05/11/2019, 10:24
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 6 noiembrie. Oaia încearcă să fie altcineva și se ascunde în spatele unor măști
Zodiac chinezesc pentru ziua de miercuri, 6 noiembrie. Sursa foto: pixabay.com

Zodiacul chinezesc există de mii de ani, iar cele 12 animale au similitudini cu cele 12 semne zodiacale ale horoscopului vestic. Zodiacul este determinat de anul chinezesc în care te-ai născut, iar anul acesta animalul care guvernează este Mistrețul care este harnic, darnic, dar și mândru și extravagant. Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte cele 12 animale.

Zodiac chinezesc pentru 6 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Anul Mistrețului aduce mulțumire și siguranță de sine. Este anul în care poți ajunge în culmea fericirii fără a recurge la prea multe resurse sau alte ciumbușlucuri. Până la finalul anului cele 12 animale își vor împlini toate dorințele și nu vor trece prin multe dificultăți.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Șobolan

Este timpul pentru o schimbare în cercul tău de prieteni. Dacă nu te mai simți confortabil evită să-ți mai pierzi timpul în compania oamenilor cu care nu mai rezonezi. Încearcă să discuți cu persoanele cu care ești pe aceeași lungime de undă.

Bivol

Ești martor la unele discuții între colegi sau parteneri de viață. Nu este cazul să te implici, mai bine stai deoparte. Riști să bagi cuțitul în rană mai mult decât trebuie și să nu rezolvi absolut nimic. Stai departe de problemele celor din jur.

Tigru

Nu te enerva dacă lucrurile nu ies așa cum te-ai fi așteptat. Mai bine amuză-te pe seama micilor tale stângăcii. Nu este cazul să pui la suflet evenimentele care au dat greș. Se anunță vremuri mai bune și vei ieși cu capul sus.

Iepure

Învață să-ți prioritizezi sarcinile și să te gândești mai mult la odihnă. Fă o listă cu lucrurile care trebuie rezolvate urgent, iar pe restul lasă-le pentru o altă dată. Nu te aglomera azi, este și mâine o zi. Relaxează-te și încarcă-ți bateriile.

Dragon

Ziua decurge armonioasă și faci toate lucrurile care îți fac plăcere. Înscrie-te la un curs de creativitate și imaginație. Nu ezita să mergi la sală sau la un salon de înfrumusețare. Astăzi este numai despre tine și binele tău interior.

Șarpe

Îți vezi de drumul tău și muncești pe brânci pentru tot ce ai, dar mereu vor exista persoane care îți vor pune bețe-n roate. Nu le băga în seamnă și urmează-ți visele. Doar tu știi cât de greu este să realizezi anumite sarcini.

Cal

Ești visător și iei decizii impulsive. Coboră dintre nori cu picioarele pe pământ și deschide ochii. Încearcă să faci față realității și să nu mai trăiești într-o bulă de săpun. Nu îți mai baza deciziile numai pe imaginație și vise.

Capră/Oaie

Nu te mai ascunde după deget și nu le mai fă pe plac celor din jur. Nu încerca să fii altcineva, se observă că nu te simți în largul tău. Fii tu însuți și vei radia de fericire. Nu te mai baza pe ceilalți, tu ești singura persoană care contează.

Maimuță

Ai foarte multe sarcini de rezolvat, nu te abate de la drumul tău. Prietenii te vor tenta cu ieșiri în oraș sau excursii, dar nu le cădea pradă. Mai întâi încheie proiectele pe care le ai și apoi îți poți face planuri de vacanță.

Cocoș

Scoate la suprafață toate lucrurile pune și îndrăznește să faci un pas uriaș înainte. Fii îndrăzneț și ai încredere în tine. Vei vedea că lucrurile importante vin atunci când te aștepți mai puțin. Nu-ți pierde speranța și visează în continuare.

Câine

Nu te grăbi să rezolvi azi toate sarcinile pe care le-ai amânat săptămâna trecută. Uneori graba strică treaba și unele lucruri chiar nu mai pot fi reparate. Nu te avânta în discuții pe care nu le stăpânești și din care s-ar putea să ieși șifonat.

Mistreț

Uneori este bine să faci ce știi mai bine și să nu asculți sfaturile celor din jur. Unii oameni s-ar putea să te inducă în eroare sau te informeze greșit. Ascultă-ți propriul instinct și mergi pe mâna ta. Nu regreta nimic din trecutul tău.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×