Zodiac chinezesc de weekend 1 – 3 noiembrie 2019. Șerpii și Mistreții primesc vești neplăcute

Dan Suta   
în Horoscop
31/10/2019, 11:42
Zodiac chinezesc de weekend 1 – 3 noiembrie 2019. Șerpii și Mistreții primesc vești neplăcute
Zodiac chinezesc de weekend 1 - 3 noiembrie 2019. Sursa foto: som.com

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru weekend-ul 1-3 noiembrie 2019, Șerpii și Mistreții vor primi vești neplăcute din partea anumitor persoane din cercul lor apropiat. Pentru aceste semne zodiacale, așadar, vor fi trei zile de foc, trei zile în care răbdarea lor va fi pusă la încercare.

Zodiac chinezesc de weekend 1 – 3 noiembrie pentru Șobolan

Șobolanii din zodiacul chinezesc vor avea parte de trei zile în care vor redescoperi anumite valori precum loialitatea, prietenia, dragostea de oameni. Sunt deschiși pentru a cunoaște persoane noi și extrem de motivați în tot ce își propun.

Dragon

Dragonii vor avea parte de trei zile interesante din punct de vedere relațional. Vor îngropa securea războiului cu anumite persoane și își vor da seama că de multe ori lucrurile ies prost pentru că îi ia gura pe dinainte.

Șarpe

Șerpii vor avea sâmbătă cele trei ceasuri rele, căci lucrurile se vor complica treptat pentru ei după ce vor primi niște vești care îi vor bulversa.

Mistreț

Și Mistreții vor fi puși în dificultate încă de vineri seara, 1 noiembrie. Trebuie să fie foarte atenți la toate provocările care apar în calea lor. Nu va fi tocmai ușor pentru ei să își revină după șocurile primite.

Iepure

Iepurii vor afla tot felul de lucruri absolut fantastice pentru liniștea lor sufletească. Scapă de niște poveri emoționale zilele acestea.

Maimuță

Maimuțele fac eforturi mari să renunțe la anumite obiceiuri proaste, la anumite vicii. Va fi o luptă interioară extrem de intensă.

Câine

Nativii Câine vor fi puși în ipostaze noi, interesante și vor fi extrem de entuziasmați să simtă lucruri noi, cu totul inedite.

Cal

Caii din zodiacul chinezesc se vor delecta cu cele mai plăcute companii mai ales sâmbătă și duminică. Vor fi în centrul atenției datorită creativității lor.

Oaie

Nativii Oaie din zodiacul chinezesc au un weekend domolit. Pentru ei, lucrurile se vor complica treptat abia de duminică, atunci când își vor da seama că nu sunt tocmai pregătiți pentru ziua de luni.

Bivol

Bivolii duc tot felul de bătălii cu cei din jur, iar unele sunt lupte care urmăresc obținerea anumitor bunuri materiale ori mulți bani.

Tigru

Tigrii au parte de trei zile pline de distracție. De mult n-au mai trăit un astfel de sfârșit de săptămână. Vor fi sufletul petrecerilor!

Cocoș

Cocoșii se gândesc la tot felul de soluții pentru a ieși din impasul financiar, iar duminică o idee sclipitoare le va pătrunde mintea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×