Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 4 aprilie 2020. Dragonii se gândesc la viitor, dar cu prudență maximă

Bogdan Solomon   
în Horoscop
03/04/2020, 12:22
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 4 aprilie 2020. Dragonii se gândesc la viitor, dar cu prudență maximă
Weekend-ul debutează cu provocări dificile pentru nativii din zodia Dragonului. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc al zilei de sâmbătă, 4 aprilie, iar provocările se țin lanț, chiar dacă weekend-ul abia începe. Asta pentru că nu poți înceta să te gândești la muncă și la toate proiectele care te așteaptă de săptămâna viitoare. Ești acasă, ai alături persoana iubită, așa că profită de ocazie să te odihnești. Viața profesională poate și trebuie să ia o pauză din când în când.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 4 aprilie

Dacă ești născut sub semnul Dragonului, te vei afla în fața unei decizii extrem de dificile. Înarmează-te cu răbdare și analizează fiecare variantă, pentru că viitorul tău depinde de alegerea pe care o vei face. Nu este deloc indicat să te grăbești tocmai acum.

Șobolan

Poate să apară șansa unui împrumut oficial de la o bancă sau altă instituție de profil sau să intri în posesia unui onorariu pentru o muncă prestată deja, sumă ce ți se cuvine de drept. Te bucuri de niște bani promiși de ceva vreme. Orice ai face, trebuie să respecți legea, condițiile impuse, să nu te abați de la corectitudinea acțiunilor financiare pe rol, pentru că, în caz contrar, aceasta poate fi și o zi a penalităților, în care orice neregulă poate fi depistată și sancționată imediat. Ajungi în fața unei echilibrări financiare: ori ceva în plus, ori ceva în minus, exact cât este nevoie pentru a ajunge pe linia de plutire.

Bivol

Ești dornic de aventură, pentru că se naște în mintea ta o idee nouă extrem de motivantă pe care abia aștepți s-o și pui în practică. Bate fierul cât este cald! Ca atare, insistă să faci deja primii pași în direcția visată chiar acum, cât totul este încă proaspăt în mintea ta, deoarece noul te stimulează fantastic și îți dă un chef nebun de schimbare. Trasează deja prima etapă a acestui demers de durată, pentru că restul va veni de la sine. Uneori ajunge să ai doar scânteia de început, iar curiozitatea te va atrage apoi cu energie spre ținta finală.

Tigru

Te afli într-o pasă bună ce te avantajează, mai tonic și mai optimist ca de obicei. Parcă ai fi la un început de drum într-o relație promițătoare, pentru că ai în preajmă o persoană care va avea un efect foarte stimulativ asupra ta, jucând rol de „hei-rup” în cazul unei situații în care dai semne de oboseală sau de plictiseală. Poate fi un coleg, din colaborarea cu el ieșind proiecte deosebite. Vei avea numai de câștigat de pe urma acestei cunoștințe, deci fă tot posibilul să-i intri în grații. O să ai contacte frecvente și importante cu superiorii sau alte persoane din conducere, deoarece se va decide ceva major în cariera ta. Fii atent la impresia pe care o lași!

Iepure

Ceva apărut din senin îți taie tot elanul cu care ai pornit un proiect important. De obicei nu ești atât de îndrăzneț și de pregătit de asemenea confruntare. Tocmai de aceea, toți se miră că ai dat startul cu atât avânt, care, însă, este acum blocat de un hop neprevăzut. Poate este bine să iei o scurtă pauză, ca să treci în revistă resursele de care dispui și abia după aceea să continui. Acest hop îți transmite faptul că nu ai analizat corect încotro te îndrepți și pe ce poți să te bazezi și acum ai putea descoperi punctul sensibil.

Dragon

Privești spre viitoarele etape ale unui proiect cu o ușoară reținere, dând dovadă de maximă prudență, ceea ce, de obicei, nu prea te caracterizează. Este bine să fii atent la fiecare pas pe care îl faci, la fiecare cuvânt pe care îl rostești, pentru că orice atitudine impulsivă poate avea efecte asupra planurilor demarate. Cu cât evoluezi mai lent și mai precaut, cu atât cresc șansele ca roadele care se întrevăd să fie mai bune, deci ia-o încet, fără să pretinzi rezultate imediate. Altădată te-ai grăbit și ai scăpat multe din vedere, dar acum dovedești că ți-ai învățat lecția și faci pași mărunți spre scopul cel mare!

Șarpe

Mereu mai înveți ceva util pentru cel care devii în fiecare zi, iar azi ai ocazia să mai îmbogățești cu ceva bagajul tău de informații și de experiențe, ceva ce îți va inspira mai multă încredere în acțiunile în care ești direct implicat. Parcă ai primi o confirmare, o aprobare, o garanție că totul va fi bine, și asta îți dă curaj să duci mai departe ce ai început, așteptând cu optimism și entuziasm ceea ce vine. Pune în aplicare tot ce ai acumulat până acum, dar fii deschis și la noutăți interesante.

Cal

Ascultă sfatul pe care îl primești azi sub forma unei informații sau a unei vești bune prin telefon, pentru că este exact startul de care aveai nevoie pentru a porni o acțiune de succes. Cele mai bune idei vin azi de la ceilalți, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce se vorbește în jur, că nici nu știi ce pont de milioane apare! Reușita depinde enorm de atitudinea pe care o ai în fața noului sens care ți se deschide. Ca atare, poți avea câștig de cauză dacă primul pas pe care-l faci sau decizia pe care o iei, au o direcție pozitivă, pornind la drum cu aura de învingător!

Capră/Oaie

Trebuie să lucrezi pe două planuri complet diferite și fiecare cere altceva de la tine. Cel mai bine ar fi să nu le combini, să nu aduni merele cu perele, ci să te apuci de unul dintre ele, să-l duci la îndeplinire, și abia după aceea, să te gândești la celălalt. Lucrând pe două fronturi riști să le distrugi pe amândouă, pentru că zilele acestea nu prea te poți concentra să faci mai multe deodată. Dacă insiști să le începi pe amândouă în același timp, la final nu vei fi mulțumit de niciunul! Cel mai indicat este să alegi.

Maimuță

Este posibil să îți intre în mediul intim, poate chiar în propria casă, o persoană care nu emite decât energii negative. Este o sursă de răutăți, de judecăți, de injurii, de săgeți otrăvite îndreptate către oricine și dacă nu faci ceva înainte ca efectele sale să se împrăștie peste tot, riști să fii atins de otrava sa răutăcioasă. Ține-l la distanță, evită să-i faci confidențe și să-i deschizi poarta spre inimă, pentru că el abia așteaptă o nouă victimă a răutăților sale. Norocul este că ai unde să te ascunzi de efectele sale nocive, deci fugi din calea sa cât mai repede și trage ușa după tine.

Cocoș

Nu pune la suflet sfaturile superioare venite de la o persoană a cărei experiență o admiri și o recunoști, numai că ea nu prea știe să fie delicată. Spune lucrurilor pe nume, cu cifre și date clare, cu argumente și raționamente logice, fără a apela prea mult la ceea ce-ți transmite inima, pentru că recepționezi totul prin prisma emoțiilor. Niciunul nu trebuie să respingă poziția celuilalt, de vreme ce sunteți croiți pe calapoade atât de diferite. Privești cu un fel de inocență naivă ce are să-ți transmită și dacă va vedea că nu înțelegi sau nu le iei prea în serios, va schimba cumva tonul lecției sale, spunând ce e de făcut ca unui elev la început de curs.

Câine

Azi ai câștig de cauză într-o confruntare în care alții apelează des la informații eronate sau rău intenționate. Nimeni nu te poate învinge, pentru că simți de la o poștă minciuna sau ipocrizia, și știi să-ți iei măsuri de precauție astfel încât să nu te lași înșelat de nimeni. Ba chiar ai un talent aparte de a scoate la iveală adevărul chiar și în cele mai obscure situații, pentru că presimți că cineva umblă cu cioara vopsită și nu te lași până nu-l demaști prin orice mijloace. Nu-i merge cu tine și bine faci că lupți pentru adevăr până în pânzele albe!

Mistreț

Nu te aștepta ca lumea să fie de acord cu tine, pentru că nu ai alături oameni care gândesc la fel. Unii îl iau pe „nu” în brațe, alții critică tot ce aud, dar continuă să crezi în direcția în care mergi și gândește pozitiv până la capăt. Nu te lăsa învins de negații, de comentarii acide, de conflictele de idei care se mai încing, ci contează să îți păstrezi tonusul pozitiv și să nu ții cont de nimeni. Vei ajunge acolo unde ți-ai propus și vei fi mândru că ai rămas ferm pe poziție, iar cei care acum te critică, își vor recunoaște înfrângerea, dar nu atât de simplu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×