Zodiac chinezesc pentru miercuri, 15 aprilie 2020. Iepurele este stresat și dă greș în tot ce face

Alexa Serdan   
în Horoscop
14/04/2020, 11:48
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 15 aprilie 2020. Iepurele este stresat și dă greș în tot ce face
Zodiac chinezesc pentru ziua de miercuri, 15 aprilie 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc aferent zilei de miercuri, 15 aprilie 2020, a fost pregătit de marii înțelepți din Orient pentru toate cele 12 semne zodiacale. Descoperă în rândurile următoare care sunt evenimentele de care au parte zodiile, dar și care sunt nativii care sunt loviți de săgeata lui Cupidon.

Zodiac chinezesc: miercuri, 15 aprilie 2020, pentru toate cele 12 zodii

Șobolan

Renunță la atitudinea scorțoasă și fii altruist cu oamenii din jurul tău, mai ales în perioada aceasta grea prin care trecem cu toții. Fii deschis să-i ajuți pe cei mai puțini norocoși.

Bivol

După muncă și răsplată, acesta este motto-ul după care te ghidezi zilele astea. Ești apreciat de superiori și este foarte posibil să primești un bonus sau o mărire de salariu.

Tigru

Atinge-ți țelurile fără a călca în picioare oamenii care te-au ajutat să ajungi unde ești. Firea ta impulsivă ar putea strica multe relații de amiciție, fii atent ce vorbe scoți pe gură.

Iepure

Stresul îți creează mari dureri de cap și s-ar putea să faci mai multe greșeli decât te aștepți. Relaxează-te și abia apoi ia-o de la capăt cu sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

Dragon

Nu te lăsa influențat de ceilalți și ia propriile decizii. Chiar dacă nu ai întotdeauna cele mai bune idei, nu înseamnă că trebuie să te lași condus de oamenii din jur. Ia atitudine!

Șarpe

Fii mai atent la starea de sănătate și mergi la medic dacă starea ta se înrăutățește. Nu te culca pe o ureche și nu apela la leacuri băbești auzite de la prieteni.

Cal

Nu mai speri să te îndrăgostești? Uite că azi Cupidon te-a luat în colimatoriu și te lovește din plin. Vei fi surprins să descoperi cine este jumătatea ta. E o persoană pe care o știi de mult timp.

Capră / Oaie

Nu te poți concentra la nimic din cauza durerii de cap. Ai o grămadă de învățat pentru testele de la serviciu, dar nu poți să citești nici măcar un rând.

Maimuță

Ești obișnuit să trăiești în puf, însă acum trebuie să fii temperat în privința banilor. Nu cheltui aiurea și drămuiește-ți fiecare bănuț pentru zilele următoare.

Cocoș

Norocul este de partea ta atât în viața personală, cât și în cea profesională. Profită de aceste clipe pentru a te dedica pasiunilor pe care le-ai abandonat în ultimii ani.

Câine

Îți dorești să urci tot mai mult pe scara socială, dar pentru asta trebuie să renunți la timpul petrecut alături de familie. Cântărește bine lucrurile și ia decizia care trebuie.

Mistreț

Ești sleit de puteri și nu mai ești în stare să faci absolut nimic. Odihnește-te, dormi și încarcă-ți bateriile. Relaxează-te dacă vrei să capeți forțe proaspete.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×