Zodiac Chinezesc pentru duminică, 12 aprilie. Bivolii au mare încredere în persoanele nepotrivite

Bogdan Solomon   
în Horoscop
11/04/2020, 10:56
Zodiac Chinezesc pentru duminică, 12 aprilie. Bivolii au mare încredere în persoanele nepotrivite
FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de duminică, 12 aprilie. Sursa foto: zodiacool.ro

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de duminică, 12 aprilie, iar provocările sunt nenumărate, chiar dacă weekend-ul încă nu s-a încheiat. Stând acasă, în izolare, ai amânat o serie de proiecte importante ce trebuiau finalizate în timpul săptămânii, iar acum simți că nu le mai poți face față. Învață din aceste greșeli și altădată nu te mai aglomera în halul ăsta.

Ce surprize ți-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 12 aprilie

Iar dacă ești născut în zodia Bivolului, trebuie să analizezi cu mare atenție înainte de a-ți pune bazele într-o persoană, pentru că are tendința să te trădeze. Nu de alta, dar ești destul de stresat, iar o astfel de decepție „ți-ar pune capac”. Deschide bine ochii și învață să privești dincolo de vorbele lor mari și frumoase.

Șobolan

Lumea îți apreciază deciziile pentru că au încredere în judecata ta imparțială și justă. Deoarece știi că unii chiar depind de verdictele pe care urmează să le dai și încerci să fii cât se poate de detașat și să nu apleci urechea la nicio încercare de manipulare și intimidare. Cu cât rămâi mai surd la tentativele unora de influențare, cu atât mai corectă va fi decizia finală, și lumea va aprecia felul just în care ai aranjat lucrurile. Azi vei oferi o opinie avizată ce va ajuta elucidarea unei situații de pe urma căreia mai multă lume avea de suferit.

Bivol

Ai mare grijă la promisiunile altora, pentru că ești tentat să te bazezi pe ei și, mai târziu, vei realiza că te-au mințit! Mai degrabă, nu le lua în seamă sau nu aștepta să se țină de cuvânt, pentru că se pot băga în treburile tale și, în loc de ajutor, vor declanșa un dezastru. Nu trebuie să ai încredere în persoana care se bate cu pumnul în piept că te poate ajuta. O face pentru a se da mare, iar când ai nevoie de el cu adevărat, va dispare!

Tigru

Cântărește mai atent dacă merită să accepți ajutorul pe care ți-l oferă astăzi niște prieteni, ca nu cumva prețul pe care îl vei avea de plătit, mai târziu, să fie foarte mare. Ceva îți spune să fii mai prevăzător, să nu crezi tot ce ți se promite, pentru că, în spatele aparentei prietenii, s-ar putea afla și altceva. Când va ieși la iveală, te vei felicita că ți-ai ascultat intuiția!

Iepure

Atitudinea pe care o abordezi azi stă la baza rezultatelor excelente cu care vei fi răsplătit. Prin urmare, luptă din răsputeri cu încercările celor din jur de a te întrista, de a te împovăra cu necazuri. Păstrează-ți zâmbetul pe buze și încrederea în mai bine, orice ar fi! Dacă vrei să ai parte de o zi excelentă, ia legătura cu oameni optimiști și tonici.

Dragon

Nu pune la suflet veștile neplăcute care îți ajung azi la urechi! Încearcă să privești totul cu o atitudine rece, logică, în care să pui accent doar pe ceea ce îți transmite rațiunea. A trata o situație doar prin prisma sentimentelor, nu este cea mai bună soluție deoarece toată lumea știe cât de lucid poți rămâne chiar și în cele mai sensibile momente.

Șarpe

Nu lua seamă la cei din jur care nu-și văd capul de necazuri și îți spun mereu că sunt nefericiți. Tu nu ești așa! Nu te raporta la necazurile lor, la stresul vieții lor cotidiene. Totul este bine în lumea ta și această atitudine deschisă, tonică, optimistă te va ajuta să treci peste toate cu succes. Păstrează-ți această atitudine – este rețeta succesului!

Cal

A venit vremea să revii la o etapă mai veche a unui proiect în desfășurare pe care nu l-ai încheiat tocmai bine. Acum dispui de o soluție eficientă care merită aplicată și totul va ajunge mai ușor la un nivel care să îți inspire încrederea. Cândva, nu știai ce trebuie făcut, erai complet debusolat, dar între timp ai mai acumulat experiență și acum știi ce se cere. Fii pregătit să finalizezi acel capitol ce rămăsese în coadă de pește, însă vei vedea că a meritat să-l lași în așteptare. Rezolvarea de acum pare a fi cea mai bună.

Capră/Oaie

Nu insista să continui un proiect dacă toate eforturile sunt zadarnice. Este bine să iei o pauză, să te detașezi o vreme. Ai consuma inutil timp și energie, fără a ajunge la ce ți-ai propus! După o perioadă de răgaz, vei putea să privești altfel lucrurile și cu siguranță, vor începe să reapară soluțiile. Profită de pauză pentru a te relaxa și a te gândi la altceva! Cu siguranță, îl vei continua!

Maimuță

Nu te lăsa învins de cei cu mai mult tupeu sau cu gură mare, pentru că ai și tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar deși ești un negociator înnăscut, care preferă să facă pace foarte repede, de data aceasta, contradicțiile te irită și sari la atac. Vei fi mulțumit că ți-ai apărat punctul de vedere în fața celor care spun „nu” la orice. Nu te lăsa atras în capcana întinsă de ei, deoarece abia așteaptă să te irite și să te domine cu agresivitatea lor.

Cocoș

Este o zi cam agitată în mediul familial, de parcă ți se perindă prin casă foarte multă lume cu tot felul de probleme. Te implici trup și suflet în tot ce auzi de la cei dragi, de parcă ar fi problemele tale, dar încercarea de a fi de ajutor nu înseamnă decât aglomerarea propriului program. Ceilalți se vor simți ușurați că ai intervenit, că au cedat povara altcuiva, pe când tu îți vei încărca ziua cu multe sarcini de îndeplinit, în loc să-ți acorzi dreptul la relaxare.

Câine

Privești la cineva de lângă tine cum sărbătorește o mare reușită, pentru care a muncit enorm. Poate fi un exemplu demn de laudă, pe care îl poți urma îndeaproape. Cere-i sfatul, profită de experiența sa și procedează la fel, pentru că metodele pe care le transmite celor dornici să asculte sunt deja verificate. Valorifică din plin experiența lui, pentru că se potrivește de minune și în cazul tău!

Mistreț

Nu te crampona de banalele hopuri absolut firești în drumul către împlinirea unui vis. Rolul lor este de a-ți testa perseverența, de a-ți pune la încercare ambiția, pentru că, dacă toate ar evolua lin, nici nu ai mai aprecia ceea ce te așteaptă la final. Visul cel mare e încă departe, dar faci pași mari și siguri spre el, fără a te lăsa oprit din elan de aceste hopuri. Trebuie să mergi înainte, până vei ajunge la capăt, însă nici repede, nici ușor!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×