Zodiac chinezesc pentru duminică, 29 martie 2020. Câinii se tem de necunoscut

Bogdan Solomon   
în Horoscop
28/03/2020, 11:31
Zodiac chinezesc pentru duminică, 29 martie 2020. Câinii se tem de necunoscut
Câinele are parte de emoții puternice în ultima zi de weekend. Sursa foto: acvaria.ro

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de duminică, 29 martie, iar veștile nu sunt, din păcate, printre cele mai bune, în special dacă ne referim la viața profesională. Asta pentru că va trebui să faci față unor sarcini dificile, apărute chiar când te bucurai mai tare de weekend. Nu îți face griji, le poți rezolva în timp relativ scurt, mai ales că ești acasă și nimeni nu te presează.

Ce surprize ți-au rezervat astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de 29 martie

De emoții ceva mai puternice vei avea parte dacă te numeri printre nativii din zodia Câinelui, pentru că intri în febra unui eveniment important. Gândul că nu va ieși cum îți dorești te sperie cumplit și riști să dai peste cap tot ce ai construit până acum. Încearcă să-ți păstrezi calmul și vei vedea că totul va fi bine

Șobolan

Ești conștient de unicitatea ta și parcă torni și mai mult gaz pe foc, pentru că îți place să șochezi. Se spune că ești un rebel, că nu te supui niciunei reguli, că ești excentric și faci risipă de calități. Fii așa cum ești, nu încerca să te supui altora, nici să fii cum îți cere societatea, deoarece ai un atu: originalitatea. Nu ai nevoie să ți se spună cum ești, pentru că îți cunoști foarte bine valoarea și ai încredere în ea. Sunt multe momente când imaginația te pune cel mai bine în lumină, deci folosește-te de excentricitate cu succes.

Bivol

Dacă ai fost plecat o vreme din locul tău obișnuit, acum a sosit vremea să te întorci acasă. E ca și cum s-ar termina concediul sau o vizită într-o altă locație decât cea normală, dar ca la orice final de perioadă în care te detașezi de toate, revenirea la viața cotidiană e un pic decepționantă. O vreme rămâi cu sufletul atașat de locul de care tocmai te-ai despărțit și trăiești din amintiri, dar totuși trebuie să revii cu picioarele pe pământ cât mai repede. Niciun miracol nu este veșnic.

Tigru

Ești cunoscut pentru talentul de judecător corect în situații cu mai multe direcții de interpretare, ca atare azi vei interveni în mod salvator în problema altei persoane. Datorită ție, datorită judecății juste și la obiect, detașat de orice influențe din afară, se face lumină în viața celuilalt, care te va privi ca pe eroul zilei. Ai toate șansele să câștigi prietenia, admirația și recunoștința acestui om, pentru că ai jucat un rol important în depășirea unei situații capitale pentru el. Acum acest om zâmbește din nou!

Iepure

Dacă vezi că un proiect demarat de mult timp, nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine să te gândești din ce în ce mai serios să-i pui punct și să nu-l continui fără rost. De la o vreme, nimic nu mai evoluează, nu mai apare nimic nou, ți-ai pierdut interesul, cheful și energia, deci nu mai ai nicio tragere de inimă să duci mai departe ceva ce nu se mai urnește din loc. Te tentează să-i pui punct aici, și bine faci, pentru că, ce-ai avut mai bun de câștigat de pe urma acestui plan ține deja de trecut. Închide capitolul, extrage concluzia finală și caută altceva de făcut!

Dragon

Nu scapi deloc de sub control mersul unei situații și tocmai această capacitate a ta de a păstra echilibrul în toate, te va ajuta să îți duci la capăt cu succes orice misiune. Nu trebuie să faci nimic care să se abată de la reguli, nu depăși măsura, nu exagera în nicio direcție și toată această forță de a stăpâni situația în acest mod va duce la rezultate dintre cele mai bune. Este un moment bun să stai și să aranjezi lucrurile într-o formă corectă, normală, echilibrată, pentru că ziua îți inspiră exact aceste calități: moderație, simțul măsurii, organizare perfectă.

Șarpe

Nu ești în apele tale, dar nu pentru că ai avea vreo problemă concretă, ci pentru că ești puternic influențat de necazurile altei persoane. Pui suflet în problemele sale de parcă ar fi ale tale, pentru că trece prin momente dificile și ai vrea să găsești o soluție pentru a i le rezolva. Singur va depăși impasul, nu prelua griji care nu îți aparțin! Ajunge doar suportul moral, ca să știe că este cineva alături, dar nu insista să duci tot greul în locul său! El nu ar face la fel.

Cal

Lupta ta pentru a demonstra adevărul dă roade și ți se dă dreptate. Continuă pe aceeași cale, adună dovezi, scoate de la naftalină mărturiile sau informațiile care vor demonstra că deții adevărul și nimeni nu ți se mai poate opune. Ți-ai atras alături oameni care cred în același adevăr și vă uniți cu toții forțele pentru a avea câștig de cauză. De data aceasta vei găsi ac de cojocul celor care umblă cu cioara vopsită sau încearcă să arunce vina asupra ta pe nedrept. Nu te lăsa până nu obții victoria prin mijloacele cele mai corecte.

Capră/Oaie

Vorbești cu cei din familie despre unele schimbări pe care ai dori să le faci și de care vor beneficia cu toții, dacă vor contribui cu aceeași pasiune. Îți place cum sună perspectivele spre care îți îndrepți acum energia și reușești să-i motivezi și pe cei dragi în egală măsură ca să participați cu toții, cot la cot, la succesul visat. Este un proces de durată, rezultatele nu se vor arăta peste noapte, ca atare contează fiecare decizie, fiecare etapă în care vă implicați cu încredere deplină. Clădiți pas cu pas, laolaltă, un drum nou de-a dreptul promițător, dar deloc simplu.

Maimuță

Viața de cuplu este fericită, armonioasă, pașnică, exact așa cum îți place. Te dedici cu plăcere responsabilităților casnice care îți revin, jucând rolul de părinte perfect, de soț ireproșabil, de gospodină de nota zece sau de cap de familie demn de apreciere. Evenimentele care au loc azi acasă vă dau tuturor motiv de fericire pentru că sunt rezultatul unirii forțelor tuturor, părinți și copii, deopotrivă. Dacă nu ai copii, cine știe, poate se aude așa o veste în perspectivă!

Cocoș

Te remarci printr-o atitudine severă ce te va ajuta să îți atingi mai bine scopurile. A fi amabil, a asculta părerile din jur cu un dram de supunere nu este în beneficiul tău și nu te caracterizează. Încearcă să redevii militantul agresiv dispus să facă orice pentru victoria pe care și-o dorește. Chiar dacă această atitudine autoritară ți-ar putea crea neplăceri și animozități în societate, merită să fii așa până la capăt, ca să arăți tuturor că ești stăpân pe situație și știi ce vrei.

Câine

Se apropie un eveniment demult anunțat, dar de care îți era puțin teamă, îți creează un sentiment de panică pentru că nu erai pregătit să îl confrunți. Nu mai poți amâna, trebuie să spui prezent atunci când apare, fără a te mai ascunde atâta. Mai devreme sau mai târziu, tot ar fi venit și momentul cu pricina, deci ar fi bine să accepți situația oricum ar fi ea, fie că îți place, fie că nu. Deși nu sună tocmai promițător, vei începe să descoperi puțin câte puțin și ceva care să îți convină din toată situația, ca atare nu-i da cu piciorul din prima.

Mistreț

Ai stat mult timp ca pe ghimpi în așteptarea unui eveniment de care depinde liniștea ta sufletească. Se apropie, îl vezi tot mai bine conturat la orizont, dar emoția crește și mai tare când vezi cât de puțin mai ai până la împlinirea acelui vis. Nu te culca pe laurii victoriei, chiar dacă e doar o chestiune de zile până ce totul va deveni realitate, ci continuă să lupți pentru visul cel mare. Măcar ai garanția că e prin preajmă, dar nu trebuie să reduci ritmul după care ai construit totul până acum. Foarte curând vei cunoaște fericirea!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×