Zodiac chinezesc pentru miercuri, 13 mai 2020. Maimuța trebuie să profite de șansa care i se oferă

Bogdan Solomon   
în Horoscop
12/05/2020, 12:53
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 13 mai 2020. Maimuța trebuie să profite de șansa care i se oferă
Ziua de 13 mai vine cu vești bune pentru nativii din zodia Maimuței. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc pentru ziua de miercuri, 13 mai, iar provocările se țin lanț, mai ales dacă ne raportăm la viața profesională. Asta pentru că te așteaptă o serie de proiecte dificile, dar necesare pentru formarea ta profesională. Primește cu încredere toate provocările și dovedește-le celor care se arată sceptici că ai capacitatea de a le duce la bun sfârșit.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de miercuri, 13 mai

Dacă te numeri printre nativii din zodia Maimuței, primești o șansă unică și e momentul să profiți din plin de ea. Nu te mai gândi la superstiții, ghinioane și alte lucruri de genul ăsta. Fii curajos și vei avea numai de câștigat.

Șobolan

Simte adevărul cu inima, nu cu mintea sau conștiința, deci ascultă ce-ți spune vocea interioară! Ești prins într-o situație în care dai piept cu tot felul de lucruri incorecte, critici nedrepte, indicii mincinoase, și nu găsești deocamdată argumentele logice care să scoată adevărul la iveală. Ai o intuiție foarte bună care îți semnalează subtil unde e problema. Lasă-te purtat de ceea ce îți transmite sufletul ca să ajungi direct la sursa acestei probleme, pentru că momentan nu poți explica ce anume te determină să spui că totul este greșit. E doar un feeling, nu o demonstrație logică!

Bivol

Este nevoie de o contribuție solidă pentru a îndeplini un mare scop, de aceea trebuie să găsești o cale de a-i convinge și pe alţii care au ceva de oferit să ți se alăture. Dacă vă uniți mai mulţi forţele în acelaşi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. E o mândrie să descoperi cât de mulţi oameni deosebiţi ți se alătură, câţi muncesc umăr la umăr, pe cine te poţi baza la nevoie, pentru că roadele bune ale acestei acţiuni colective încep să se întrevadă. Poţi arăta deja lumii ce a rezultat concret din această colaborare.

Tigru

Ai alături oameni care au deplină încredere în tine şi care te susţin în ceea ce faci, iar sprijinul acestora este foarte stimulativ pentru a da tot ce ai mai bun. E cu totul altceva să faci echipă cu persoane mature, serioase, care, când promit ceva, chiar duc la îndeplinire, şi ca să nu-i dezamăgești încearcă să te comporţi ireproşabil. Sunteţi cu toţii implicaţi într-un proiect cu miză mare, din care se poate câştiga ceva important – faimă, bani, poziţie, recunoaştere. Deci nu trebuie să faci nimic la voia întâmplării, ci cu maxim simț de răspundere!

Iepure

Ai o zi de succes datorită anturajului foarte tonic în care te afli. Te molipsești de bună dispoziţie de la cei din jur şi ai o colaborare foarte bună cu toată lumea. Parcă ai forma o mare familie deoarece fiecare participă trup şi suflet la evenimentele celorlalţi. Poate se iveşte şi o ocazie excelentă de celebrat, pentru că v-aţi adus cu toţii contribuţia la o mare reuşită care acum merită pusă mai mult în valoare. Nu se poate vorbi aici de o competiţie, de o luptă pentru supremaţie, de parcă fiecare e câştigător în felul său!

Dragon

O vreme ai stat pe tușă aşteptând, dar azi iei taurul de coarne şi faci un mare salt înainte, ieşind din zona de confort. Nu trebuie să aştepţi pasiv să se întâmple o mi-nune, ci succesul depinde numai de propria voinţă. Depăşește-ți propriile temeri, limi-te, incertitudini şi fă un pas în faţă, pentru că primul pas e cel mai greu, după el vine o întreagă poveste. Este un moment excelent să-ți pui voinţa la treabă, pentru că nu aşteptarea cuminte de pe margine e soluţia în situaţia de faţă. De tine depinde să dai startul curajos într-o nouă aventură, chiar dacă nu e deloc una simplă.

Șarpe

Pentru un vis, merită să te lupţi până în pânzele albe, chiar dacă dai piept numai cu opoziţii. Poţi ajunge acolo unde ți-ai propus, dar trebuie să pornești la drum, conştient că nu vei fi ajutat de nimeni, că există mulţi care vor încerca să-ți taie elanul. Dacă nu ţii cont de toate aceste piedici, vei vedea că poţi realiza orice numai bazându-te pe propriile forţe. Ai toate resursele necesare unui succes deplin, totul e să ai şi ambiţia de a lupta cu piedicile puse intenţionat de cei care nu au încredere în şansele tale de reuşită.

Cal

Ai noroc să atragi alături mai multe persoane de toată încrederea care participă la proiectele pe care ți le propui. Te poţi baza pe sprijinul lor, pe contribuţia lor concre-tă, poate chiar şi pe participarea lor materială, pentru că ceea ce au de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune în vânt, ci vor pune umărul la treabă lângă tine. Ești mulţumit să vezi că ai convins atâta lume să ți se alăture la punerea în practică a unui țel, pentru că, fără asemenea ajutoare, ar fi rămas totul doar un proiect pe hârtie. Astfel prinde contur din ce în ce mai bine!

Capră/Oaie

Lasă-ți inima să respire din nou, pentru că ai ţinut-o închisă într-o zonă obositoare care a lăsat urme asupra ta. Este momentul să te descătuşezi de emoţiile negative în care ai stat captiv de bună voie, deşi ai fi putut lupta cu aceste stări nefaste. Luptă cu depresia, cu tristeţea, cu senzaţia că nimeni nu te iubeşte, pentru că te înşeli! E doar un moment mai sensibil pentru inimă. Și pentru că orizonturile sunt înnegurate, ai tendinţa de a le privi pe toate cu un ton mai pesimist. Cineva drag dorește să-ți fie alături pentru a-ți distrage atenţia de la ceea ce te apasă. Totul e să-l lași să te ajute!

Maimuță

Ți se oferă o şansă și vei regreta mai apoi dacă nu profiți de ea și nu o valorifici. E o chestiune de noroc. Poate îți e frică să riști, să profiţi de ocazie, dar dacă îți reprimi dorinţa, nu vei mai avea parte de aceleaşi auspicii norocoase altădată. Trebuie să fii spontan în reacţii şi răspunsuri, să nu ceri timp de gândire şi nici să cauți scuze din comoditate, deoarece e un moment unic ce trebuie folosit pe loc. Te vei felicita că ai fost atât de agil când ai spus da! Ia taurul de coarne şi profită de rarisima sau chiar unica ocazie care se iveşte.

Cocoș

Ai impresia că lumea nu te înţelege corect, deşi faci eforturi mari pentru a-ți exprima punctul de vedere cu luciditate. Nu e o chestiune de percepţie a informaţie, ci de receptare a emoţiilor, pentru că nu le transmiţi în cea mai clară formă, dar nici ei nu fac nimic să-şi deschidă inima mai larg ca să le primească. Nu te aştepta la semnale de afecţiune sau la vorbe calde, pentru că azi fiecare e concentrat pe propriile probleme, fără să acorde atenţie celor din jur. Mai degrabă reuşești să te apleci asupra nevoilor altora, decât să încerce cineva din jur să te asculte.

Câine

Azi cariera ajunge într-un punct de apogeu de care ești foarte mândru, ca şi cum ai obţine un loc fruntaş într-o competiţie sau după eforturi susţinute ai obține un document ce va sta la baza succesului profesional de acum înainte. Poate ești la finalul unor studii aprofundate, a unui curs de specializare şi ești foarte mulţumit de rezultate. Și pentru că deții o diplomă, ai curaj să ţintești mai sus, către o poziţie superioară, o funcţie de răspundere sau un nivel mai înalt în ierarhie. Insistă, şansele pot ţine cu tine pentru o lansare în forţă!

Mistreț

Ai ajuns la un nivel foarte bun al unui proiect căruia îi acorzi importanță mărită. Eşti mândru de rezultate, şi meriţi un premiu! Indiferent în ce ar consta acest dar pe care ți-l oferi, esențială este starea de bine care te va cuprinde. Probabil ai fost apreciat de şefi şi evident că te simţi bine în această postură sau tocmai ai trecut cu brio un examen sau o confruntare profesională, depăşindu-ți rivalii puternici, şi orgoliul îți ajunge la cote maxime. Meriţi aceste laude, lasă modestia la o parte şi vorbește tuturor cu încredere în valoarea proprie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×