Zodiac chinezesc pentru marți, 4 februarie 2020. Bivolii sunt sătui de rutină

Bogdan Solomon   
în Horoscop
03/02/2020, 17:09
Zodiac chinezesc pentru marți, 4 februarie 2020. Bivolii sunt sătui de rutină
FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru ziua de marți, 4 februarie. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de marți, 4 februarie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din Bivol. Sătul de rutină, începi să îți reverși frustrarea pe toți cei din jurul tău. Ai grijă, însă, pentru că riști să provoci conflicte care cu greu vor mai putea fi aplanate.

Ce surprize ți-au rezervat astrele în ziua de marți, 4 februarie

În plus, cele trei ceasuri rele își vor spune cuvântul și în viața sentimentală. Persoana iubită este nemulțumită de anumite aspecte importante, iar tu nu faci altceva decât să îi amplifici această stare. Încearcă să te stăpânești și să asculți cu atenție oful ei, pentru că are dreptate.

Șobolan

Vei descoperi efectele unei minciuni din care ai avut foarte mult de suferit. Poate intuiţia ți-a atras atenţia asupra acestor fisuri dar cineva s-a jucat cu încrederea şi te-a manipulat în aşa fel încât să obţină ceva de pe urma credulităţii tale. Acum te vei trezi la realitate şi vei lua măsuri, dar vei fi dezamăgit că te-ai lăsat dus de nas, iar singura consolare e faptul că ai bănuit totuşi ceva, chiar dacă ai mers mai departe, blocat în minciuna celuilalt.

Bivol

Rutina acestei zile te transformă într-un mic roboţel copleşit de problemele cotidiene. Nu îți vezi capul de treburi mărunte, dar de care nu poți scăpa deocamdată. S-au adunat prea multe şi trebuia, odată şi-odată să te ocupi şi de ele, altfel s-ar fi creat un maldăr de sarcini care la un moment dat ar fi devenit o povară. Apleacă-te prioritar asupra lor, pentru că, dacă reuşești să le duci la bun sfârșit astăzi, ştergi de pe lista de restanţe o mulţime de puncte mici dintr-un foc şi brusc ți se va părea că ești mult mai liber.

Tigru

Trebuie să fii prezent într-o altă locaţie decât cele cu care erai obişnuit în programul zilnic, căci prezenţa ta este folositoare pentru rezolvarea cu succes a unor sarcini concrete. Călătoriile au rezultate vizibile, de care poți fi mândru. Nu te întoarce acasă fără ceva palpabil, pe care să-l consideri rodul material al eforturilor de azi. Posibil să fii toată ziua pe drumuri în interes de serviciu, ceea ce poate fi extenuant, dar măcar rezolvă cu brio ceea ce aveai în plan, nefiind deplasări inutile.

Iepure

Un succes profesional te scoate azi mai mult în evidenţă, deci ai numai motive de sărbătoare. Nu este un succes propriu, au participat şi alţii la acest moment şi, lucrând împreună, cot la cot, iată că aţi ajuns la acest nivel care vă face pe toţi să fiţi mândri. Cea mai mare bucurie va fi în clipa în care şeful vă va lauda public, dar dacă doar unul este cel ovaţionat, acesta ar trebui să amintească imediat că reuşita a fost comună. Fără participarea celorlalţi nu s-ar fi ajuns aici.

Dragon

Nu ești în apele tale, iar problema care te ţine astăzi pe loc te împinge încet spre un fel de depresie. Nu exagera gravitatea piedicii cu care te confrunţi, ci încearcă să cauți dincolo de aparenţe. Nu ceea ce ştii sau ceea ce se vede la suprafaţă este adevărata valoare a lucrurilor, ci există ceva mai mult de atât. Criza care te paşte astăzi este de natură emoţională, pentru că reacţionezi ciudat la problemele care te ţin pe loc: lacrimi, panică, izolare, auto-învinovăţire.

Șarpe

Rupe-te de urgenţă de acel obicei care ştii că nu îți face bine, indiferent ce te ţine legat de o stare de dependenţă nesănătoasă.Indiferent că este tutunul, internetul sau o iubire periculoasă, toate te transformă în sclav. Ești într-o fază a vieţii când trebuie să ai curajul să te eliberezi de tot ce te ţine captiv. E greu, dar vei vedea că într-un acces de furie, ai fi în stare să spui stop la sursa captivităţii. Îți va lipsi enorm, dar dacă reușești, vei descoperi dintr-o dată cât de multe alte opţiuni ai la dispoziţie – mult mai bune, mai frumoase și mai sănătoase.

Cal

Încearcă să te detaşezi de lucrurile cotidiene pe care oricum le vei gestiona aşa cum trebuie. E vremea să dai dovadă de curaj pentru a zbura un pic, să te ridici de la sol către scopuri mai înalte, către ţeluri mult mai îndrăzneţe. Poți, dar numai de tine depinde să lăși deoparte chestiunile materiale, problemele de acasă şi grijile de la serviciu, şi să privești mai sus de ele. Ridică privirea din pământ şi descoperă cât de largă e lumea, cât de înaltă este, cât de departe poți ajunge. Însă, primul pas este acela de a avea curajul să deschizi ochii să vezi dincolo de limitele strâmte ale firescului.

Capră/Oaie

Astăzi, merită să lupți pentru şansa nemaipomenită care ți se oferă. Nu ți se întinde pe tavă, asta e sigur, ci e nevoie de o competiţie pentru a ajunge la capăt. Pune-ți în joc toate calităţile, pentru că mai sunt şi alţii care vizează acelaşi rezultat de la capătul acestor eforturi şi nimeni nu va sta cu mâinile în sân. Toţi vor să pună mâna pe reuşita care se prefigurează la orizont, dar spre deosebire de ei, tu ai şi un dram de noroc deasupra capului. Cu atuurile tale plus bafta care te însoţeşte, ai putea ieşi învingător!

Maimuță

Nu te bucuri de o prea mare libertate de opinie în mediul în care te afli pentru că cineva încearcă să-şi impună doar propriul punct de vedere. Din respect pentru acesta, vei sta în banca ta şi îți vei aştepta rândul la replică, dar e posibil să taci cam mult, pentru că celălalt vorbeşte întruna. Caută un moment liber pentru a-ți expune părerea, altfel celălalt îți va interpreta tăcerea drept un accept total la ceea ce spune, deși nu e deloc aşa.

Cocoș

Trebuie să dai startul unei acţiuni noi, dar ai mai multe direcţii de mers şi nu ştii care e mai bună pentru tine. Intuiţia nu greşeşte niciodată, ca atare trebuie să îți asculți cu atenţie vocea interioară care te împinge doar spre una din alternativele oferite. Dă curs celei spre care îți dă ghes inima, pentru că se va dovedi a fi alegerea corectă. Emoţia momentului este mare, pentru că, atât timp cât nu ai şi o garanţie certă pe care să te bazezi, pare doar o senzaţie dincolo de raţiune.

Câine

Nu glumi cu nervii prietenilor, pentru că unii vor interpreta greşit spiritul tău jucăuş şi vor crede că-i iei peste picior. Sancționezi cu multă ironie pe cei pe care-i prinzi cu cioara vopsită, pentru că nu poți tolera minciuna şi ipocrizia. Cum descoperi că cineva umblă cu minciuna, cum l-ai taxat, şi o vei face într-un mod amuzant, ca să nu naşti conflicte. Numai că nu toată lumea îți va înţelege corect umorul acid. Unii pot reacţiona aiurea la glumele tale!

Mistreț

Te afli într-un anturaj constructiv, în care simţi că dai randament în orice activitate colectivă. Vă completaţi unii pe alţii, vă susţineţi reciproc şi, la cooperarea de care dai dovadă, roadele vor fi foarte promiţătoare. Încearcă să te alături oamenilor deschişi la dialog şi fii la fel de cooperant, pentru că numai împreună veți putea ajunge la roade de care vă veţi folosi cu toţii. Singur îți va fi mai greu şi vei avea mereu impresia că ai nevoie de cineva alături să te ajute. Azi ai pe cine te baza!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×