Adevărul despre viaţa sentimentală a Cruduţei! Cu cine a fost surprinsă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/02/2015, 00:00
Adevărul despre viaţa sentimentală a Cruduţei! Cu cine a fost surprinsă GALERIE FOTO

După despărţirea de Mihai Costea, Daniela Crudu a părut să stea departe de oricare bărbat, nu puţini fiind cei care şi-ar dori o relaţie cu frumoasa asistentă TV. Cu toate acestea, paparazzii Star News au aflat adevărul despre viaţa sentimentală a frumoasei brunete.

Zilele trecute, Daniela Crudu a fost surprinsă în tiumpul unei plimbări printr-unul dintre parcurile bucureştene. Alături de simpaticul ei căţel, Cruduţa părea să se simtă foarte bine. Mai ales că, întâmplător sau nu, era însoţită de un tânăr, plin de muşchi, alături de care se simţea suspect de bine.

Cel puţin, din imaginile surprinse de paparazzii, se vede cum cei doi se hârjonesc ca doi copii, ea testându-i forţele sărindu-i în braţe, el rotind-o ca pe o jucărie, iar apoi plimbându-se ca un cuplu deja sudat, la braţ, prin parc, crezând că sunt departe de ochii lumii.

Mai mult, se poate observa că cei doi nu sunt la prima întâlnire, bărbatul cu pricina fiind deja acceptat de „fioroşii” paznici ai Cruduţei, căţeluşii extrem de geloşi pe care îi are frumoasa asistentă TV şi de care nu se desparte nicio clipă.

Şi, dacă mai exista vreun dubiu, spre surpriza tuturor, Daniela nu s-a sfiit, ca, la un moment dat, sătulă de joaca din parc, să treacă la lucruri mai „serioase”. Mai exact, bruneta s-a apropiat de iubitul ei şi, fără să se mai teamă de ochii celor din jur, i-a „depus” un sărut plin de dragoste, pe buze, cei doi îmbrăţişându-se, ulterior, îndelung, semn că pasiunea lor este una destul de intensă.

sursa: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×