Zodiac chinezesc marți, 21 ianuarie 2020. Iepurii sunt deranjați de birocrație

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
20/01/2020, 13:54
Zodiac chinezesc marți, 21 ianuarie 2020. Iepurii sunt deranjați de birocrație
Iepurii din zodiacul chinezesc vor avea parte de o zi importantă marți. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru ziua de marți, 21 ianuarie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, mai ales dacă te-ai născut sub semnul Iepurelui. Știm că te-ai săturat de birocrație, dar nu ai ce face, este singura metodă printre care poți rezolva o problemă ugentă, așa că trebuie să rabzi. Ia această situație ca pe un test de rezistență, nu degeaba se spune că această zi vine la pachet cu trei ceasuri rele.

Ce surprize ți-au rezervat astrele în ziua de marți, 21 ianuarie

Anul 2020 stă sub semnul Șobolanului de Metal, ceea ce înseamnă că acesta va avea o influență puternică asupra tuturor celorlalte semne zodiacale, cărora le va purta noroc în special în plan sentimental. Prin urmare, dacă nu ai întâlnit încă persoana potrivită, păstrează-ți optimismul la cote ridicate, pentru că sufletul pereche își va face apariția tocmai atunci când nu te mai aștepți.

Șobolan

Unii încearcă să te oprească din elan, vorbindu-ți despre viitorul unui proiect în cei mai sumbri termeni, dar nu trebuie să asculți ce spun aceștia. Ei nu se simt în stare să facă față acelei provocări, vor să te influențeze să te oprești și să nu mai încerci. Nu te lua după ei și implică-te serios în această acțiune care ți se deschide în față. Te bazezi pe alte resurse și, la urma urmei, fiecare cu norocul său! Implică-te în această nouă confruntare cu încredere deplină în șansele tale.

Bivol

Trebuie să te ocupi de un aspect care nu îți face nicio plăcere, dar de care nu poți scăpa. Ca atare, taci şi suportă situația așa cum este. Consideră ca pe un sacrificiu necesar pentru a-ți asigura mai apoi o evoluţie fără probleme. Orice început poate fi mai dificil, aşa cum simţi în această zi, dar va veni momentul când îți vei aprecia forța de sacrificiu de acum şi efectele acestui compromis se vor arăta într-o lumină optimistă. Să nu te sperii de eventuale surprize neplăcute picate din senin și lasă superstițiile!

Tigru

Astăzi, va fi greu să faci pace între cele două energii care îți vor da târcoale. Una te împinge la acțiune, să te apuci să întreprinzi ceva curajos, să nu stai pe loc, iar alta te trage de mânecă şi îți spune s-o lași mai moale, să ai răbdare, pentru că rezultatele visate sunt încă departe. Cum ești o fire activă, vei da până la urmă întâietate acțiunii, pentru că nu îți place să stai pe margine așteptând ca lucrurile să evolueze precum melcul. Vei pune mâna pe unelte și vei începe să construiești ceea ce vrei să obții, zorind cumva lucrurile. Oricât te-ai grăbi, acest proiect va dura mai mult și tot vei ajunge să aștepți momentul adecvat pentru toate. Chiar dacă vei sări peste anumite etape, timpul va trece tot cum vrea el!

Iepure

Relaţia ta cu reprezentanţii unor instituţii importante se va dovedi a fi fructuoasă, în ciuda birocraţiei supărătoare. Dacă baţi la uşa unui birou oficial pentru a cere o soluţionare la problemele tale, adu-ţi aminte de câteva aspecte esenţiale pentru a obţine mai uşor ceea ce cauţi: amabilitate, tact, multă răbdare, un dram de supunere, pentru că aşa merge relaţia cu instituţiile statului. Vor să vadă la ţine că-i priveşti că pe nişte zei în mâinile cărora se află cheia problemelor tale. Important e să-ţi atingi tu scopurile, indiferent de mijloacele folosite!

Dragon

Erai liniștit și credeai că vei menține această stare de confort cât mai mult timp posibil, dar se pare că lucrurile stau cu totul altfel decât ți-ai planificat. În loc de liniște, de pasivitate, de comoditate, apar brusc tot felul de evenimente neprevăzute care îți solicită reacții foarte rapide. Nici vorbă de așteptat și stat degeaba în asemenea condiții, ci trebuie să intervii rapid. Încearcă să menții ceva din calmul inițial, ca să fii sigur că iureșul de noutăți care dau năvală nu te împing în direcții incomplet analizate. Așadar, înainte de a porni noua aventură, stai un pic și chibzuiește la rece.

Șarpe

Uneori e nevoie și de mici compromisuri, iar tu ești una din zodiile care le poate face ușor, fără să le pună la suflet și fără să le transforme în motiv de depresie. Ești conștient că, de dragul altora, mai trebuie uneori să-ți călci și pe mândrie, să-ți înăbuși și propriile dorințe, pentru că îi așezi pe ceilalți deasupra, cu prioritate. Nu se știe dacă ei ar face la fel, dar măcar ai sufletul împăcat că ai putut bucura pe altul prin sacrificiile făcute. Nu pretinde mulțumiri pentru asta!

Cal

Nu știi să te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atâtea eforturi, de parcă ai vrut și mai mult… Nu te mulțumi cu puțin, speră ceva mai mult de atât, dar ar fi bine să nu pretinzi imposibilul, ci să încerci să accepți ceea ce ți se oferă. Decât deloc, e bine și așa, dar ambiția ta e mai mare și visează că, într-o zi, să obții mai mult și să ajungi mai sus decât acum. Simți că poți mai mult, simți că meriți mai mult, de aceea nu te poți bucura cu ceea ce ai acum.

Capră/Oaie

Nu poți ajunge încă la rezultatele la care ai visat atunci când ai pornit o activitate la care îți aduci contribuția și în prezent. Ai impresia că nu se mai urnește nimic și ești pus numai în fața unor sacrificii continue. Te întrebi până când vei tot tolera situații din care nu ai nimic de câștigat, ci doar de pierdut, dar trebuie să accepți situația ca atare încă o vreme, pentru că orice sacrificiu va avea, într-un final, și efectele dorite. Merită să faci diverse compromisuri din când în când.

Maimuță

Un mare noroc îți apare în cale și te găsește într-o pasă bună, pentru că știi să profiți de șansă ca să o faci să lucreze în beneficiul tău. Vei primi o veste foarte bună sau vei întâlni persoana de care aveai nevoie pentru a duce mai departe o acțiune importantă. Ești de-a dreptul fericit că ți-au ieșit toate atât de bine! Practic, treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a întâlni persoana potrivită gata să-ți împărtășească soluția cheie la situația care te frământă. Așa da noroc!

Cocoș

Te rupi un pic de activitățile pe rol și arunci o privire înapoi la o situație de demult care nu a fost rezolvată așa cum se cuvine. Ai timp suficient să te ocupi și de vechile datorii. De aceea, este bine să te oprești din mers și să te întorci în alte vremuri, unde a rămas ceva în coadă de pește. Acum ai instrumentele și cunoștințele necesare pentru a duce totul la îndeplinire cu mai mult elan, pentru că timpul scurs de atunci a devenit o experiență folositoare care poate sta la baza succesului de astăzi.

Câine

Când e în joc o acțiune pe care ai inițiat-o și ai dezvoltat-o, nu suporți să vină alții să ți-o critice. De aceea îți veți apăra munca și drepturile până în pânzele albe. Unii îți pun la îndoială eforturile, alții consideră că nu ai ales cel mai bun mijloc de a ajunge la rezultatele visate, dar ești convins că ai făcut tot ce era corect. Argumentează-ți punctul de vedere, nu ridica tonul fără motiv, pentru că nu prin agresivitate vei câștiga, ci prin dovezi incontestabile în favoarea ta!

Mistreț

Nu erai mulțumit de direcția în care mergea un proiect de la care aveai mari speranțe. Aproape că erai pregătit să-l abandonezi, de vreme ce nu se mai prefigura nimic promițător la orizont. Dar, iată că răbdarea a ajuns într-un punct în care lucrurile încep din nou să se miște. Ai stat pe loc o vreme, totul părea blocat, dar toate sacrificiile făcute pe parcurs au acum efecte benefice. Un ritm alert, proaspăt, te va scoate din impas și îți va da alt chef de acțiune. La nevoie o vei lua și de la capăt, dar convins în reușită.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×