Zodiac chinezesc pentru marți, 7 ianuarie 2020. Maimuțele capătă popularitate și câștigă un duel important

Dan Suta   
în Horoscop
06/01/2020, 10:27
Zodiac chinezesc pentru marți, 7 ianuarie 2020. Maimuțele capătă popularitate și câștigă un duel important
Zodiac chinezesc pentru 7 ianuarie 2020. Sursa foto: america.cgtn.com

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru marți, 7 ianuarie 2020, Maimuțele vor căpăta mai multă popularitate. Se vor bucura de o serie de câștiguri importante căci vor ieși învingători dintr-o bătălie verbală.

Zodiac chinezesc 7 ianuarie 2020 pentru Maimuță

Maimuțele vor avea parte de un câștig de cauză într-o confruntare verbală și se vor poziționa mai sus decât ceilalți. Capătă popularitate.

Capră/ Oaie

Acești nativi vor avea o zi destul de extenuantă. Oboseala își va spune cuvântul, căci vor fi puși la treabă încă de la prima oră a zilei.

Dragon

Dragonii reușesc să se impună din punct de vedere profesional, iar ideile lor sunt primite pozitiv de colegii de muncă.

Șarpe

Șerpii își dau seama de lucrurile pe care le-au făcut greșit în ultima vreme și iau tot felul de măsuri de îndreptare a acestora.

Cal

Caii au tot felul de activități importante din punct de vedere artistic. Sunt extrem de fericiți să redescopere anumite îndeletniciri.

Câine

Câinii descoperă tot felul de lucruri interesante despre persoanele din jurul lor, iar unele dintre acestea i-ar putea șoca.

Șobolan

Șobolanii pun accent pe buna înțelegere din familie. Se vor împăca cu anumite persoane cu care s-au tot ciondănit.

Bivol

Bivolii nu au o zi tocmai încântătoare. Vor fi reticenți, se vor izola, de teamă să nu iște vreun nou conflict din care nu mai ies nici cu forța.

Iepure

Iepurii au parte de întâlniri importante care îi vor ajuta din punct de vedere carieristic. Unele lucruri trebuie definitivate la timpul lor.

Mistreț

Mistreții sunt puși pe glume, dar nu toate glumele vor fi pe placul celor din jur. Trebuie să fie mai atenți ce cuvinte folosesc.

Cocoș

Cocoșii au parte de o ofertă bună, una extrem de avantajoasă din punct de vedere financiar. Sunt extrem de încântați de felul în care evoluează lucrurile pentru ei.

Tigru

Tigrii pun piciorul în prag și nu mai acceptă compromisuri care atentează direct la imaginea lor publică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×