Zodiac chinezesc 2020 Cocoș. Previziuni complete pentru această zodie: Trădări în dragoste, noroc pe celelalte planuri

Alexa Serdan   
în Horoscop
20/12/2019, 11:52
Zodiac chinezesc 2020 Cocoș. Previziuni complete pentru această zodie: Trădări în dragoste, noroc pe celelalte planuri
Zodiac chinezesc pentru zodia Cocoș, în anul 2020. Sursa foto: sfatulparintilor.ro

Cocoșul va avea potrivit zodiacului chinezesc un 2020 încărcat de noroc și situație financiară bună. Pe de altă parte relația amoroasă nu va fi una excelentă pentru că vei avea parte de dezamăgiri și risc de trădare.

Previziuni complete pentru nativul Cocoș, în anul 2020

Dragoste. Risc mare de infidelitate și certuri radicale în perioada mai – septembrie 2020. Partenerul de viață îți este aproape indiferent de alegerile tale, dar asta nu înseamnă că trebuie să profiți. Steaua Romantismului îți va transmite un șarm irezistibil, dar mare atenție la tentațiile pe care le întâmpini.

Noroc. Cocoșul este cea mai norocoasă zodie a anului 2020. Steaua Norocului din Rai este de partea ta și te ajută să ai parte de un succes uimitor la capitolul financiar. Și pe plan profesional vei avea parte de noroc și avansări succesive la locul de muncă.

Bani. Te așteaptă un an plin de progrese, iar norocul pe care-l primești se va vedea la capitolul bani. Încearcă să găsești echilibrul perfect între familie și carieră. Nu intra în conflict cu persoanele dragi care ți-au fost alături și te-au susținut mereu.

Sănătate. Nu aștepta să te îmbolnăvești, mergi la medic pentru analize de rutină. Întotdeauna este mai bine să previi decât să tratezi. Steaua Sabiei Roșii îți poate crea probleme de ordin fizic sau psihic. Mare atenție la stres și la oboseala excesivă!

Care sunt obiectele de care trebuie să se ferească Cocoșul

Așa cum am văzut mai devreme Cocoșul are parte de un 2020 bun din mai multe puncte de vedere, însă acest nativ trebuie să fie atent și la anumite aspecte. Spre exemplu, zodiacul chinezesc îți recomandă să eviți obiectele ascuțite cu care te-ai putea tăia.

Totodată, pentru a te apăra de forțele întunecate ale răului îți recomandăm obiecte feng shui pe care le să achiziționezi pentru casă sau pentru biroul de la serviciu. Așadar, pentru a avea un 2020 liniștit și lipsit de evenimente dramatice cumpără unul dintre aceste obiecte:

  • Copacul Vieții și pandativul inimă în 3 straturi atrage stabilitate
  • amuleta floarea de prun te protejează să nu pierzi bani
  • copăcelul cu cristale de ametist atrage armonie și sănătate
  • pagoba celor 5 elemente în 5 culori dizolvă ghinionul
  • 3 monede chinezești legate cu șnur roșu te ajută să găsești trinitatea norocului între cer-pământ-om (Yien-Ti-Ren).

În altă ordine de idei, bijuteriile care te vor proteja în anul următor sunt: Mâna Fatimei, Copacul Vieții cu 7 Chakara, colierele cu pandativ (pasăre sau elefant) sau cerceii cu ciucuri și strasuri.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×