Zodiac Chinezesc pentru marți, 28 aprilie. Cocoșul are parte de o zi de milioane

Bogdan Solomon   
în Horoscop
27/04/2020, 11:33
Zodiac Chinezesc pentru marți, 28 aprilie. Cocoșul are parte de o zi de milioane
Ziua de marți, 28 aprilie vine cu vești bune pentru nativii din zodia Cocoșului. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc al zilei de marți, 28 aprilie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere profesional. Poți uita de toate cele trei ceasuri rele și să te concentrezi cu încredere pe proiectele deja începute. Asta pentru că e momentul prielnic să le duci la bun sfârșit și să culegi toate roadele muncii tale.

Ce surprize ți-au pregătit astrele zodiacului chinezesc în ziua de marți, 28 aprilie

Dacă ești născut sub semnul Cocoșului, poți începe de pe acum să țopăi de bucurie, pentru că totul îți va merge ca pe roate, mai ales cu atitudinea potrivită. Zâmbește, bucură-te din plin de toate energiile pozitive și lasă umbrele trecutului în urmă.

Șobolan

Faci echipă bună cu un prieten apropiat, dar de data aceasta reprezinți latura rațională a acestui tandem, iar celălalt e jumătatea emoțională. De obicei rolurile erau exact invers, dar azi ești persoana cea mai potrivită pentru a analiza lucrurile corect pe toate fețele, pentru a lua decizii clare și ferme, pentru a înțelege situația la justa valoare, fără influențe emoționale, așa cum ar face celălalt. Vă completați perfect unul pe altul și ar merita să folosești compatibilitatea pe mai multe planuri.

Bivol

Azi te distrezi și te bucuri de o zi relaxantă în care cauți compania altor persoane la fel de vesele și bine dispuse. Poate fi ziua perfectă pentru o escapadă în natură, dacă vremea ți-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei coborî un pic la nivelul copiilor, de parcă ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joacă și vrei să uiți de problemele specifice vârstei. Merită să profiți de atmosfera optimistă a acestei zile ca să redescoperi lucrurile mărunte și frumoase ale vieții, de care nu ai avut timp până acum: muzică, plimbări, lectură, joc.

Tigru

Visezi la clipa când lumea îți va da dreptate și va recunoaște că a greșit în etichetele pe care ți le-a pus fără să le meriți. Ai răbdare, convins că adevărul va ieși la iveală într-o zi și nu e decât o chestiune de timp până acolo. Între timp nu sta pasiv așteptând o minune, ci caută argumente, dovezi, documente eventual care să-ți susțină poziția. Luptă pentru ceea ce ți se cuvine: un drept luat, o rectificare de imagine, o informație eronată împrăștiată în jur, pentru că ai toate șansele să faci lumină.

Iepure

Mare atenție la afacerile pe care le închei astăzi, deoarece există marele risc al unei gafe de proporții care îți poate lăsa portofelul gol! Cineva ți se bagă în treburi cu intenții clar negative, știind să profite de bunăvoința și de încrederea sau poate chiar de naivitatea ta într-o afacere pe care nu o poți controla perfect. Îți va simți imediat punctul slab și te poate manipula în interesul propriu, lăsându-te fără bani sau fără perspectivele la care ai sperat. Mare grijă în ce investești bani, pentru că s-ar putea să fie o afacere proastă!

Dragon

Ți se oferă o ocazie unică de a te afirma, de a ieși în față și a-ți demonstra atuurile cu care ești înzestrat. Este șansa ta – nu o rata din cauza unor slăbiciuni de moment. Ți se solicită putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu știe. Azi se remarcă numai oamenii care își cunosc cu adevărat propria valoare și unicitate! Ai un as puternic în mânecă de care trebuie să te folosești cu maximă încredere, pentru că o eventuală competiție te poate propulsa chiar în frunte. Fă un pas în față și arată la ce ești cel mai bun!

Șarpe

O portiță de ieșire apare de unde nici nu te aștepți, semn că norocul este prin preajmă și te poți folosi de el într-o situație în care te simți blocat. Din senin, te trezești cu o salvare spectaculoasă și ai motive să fii fericit, pentru că treci, practic, prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a găsi soluția ideală. Dar depinde totuși de atitudinea ta, pentru că nu vei găsi soluția dacă ești îngrijorat, bosumflat, și îl iei pe nu în brațe la orice. Fii atent la oportunități pentru că ele apar exact pentru tine, dacă știi să profiți de auspiciile norocoase.

Cal

Dacă îți vei veni cu propriile forțe alături de colectivul în care lucrezi, rezultatele se vor contura mult mai repede, pentru că sunteți foarte aproape de finish. Merită să faci un efort de voință pentru a ajunge la capătul unui proiect care a evoluat bine. Mai sunt doar câțiva pași înainte de punctul final, dar ți se cere o implicare totală, pentru că ești atât de aproape de momentul culegerii roadelor. Ceea ce se întrevede deja la final sună promițător și te stimulează să tragi tare pe ultima sută de metri.

Capră/Oaie

Azi birocrația este cel mai mare inamic al planurilor deoarece la toate ușile la care bați ori ți se răspunde cu un refuz, ori nu găsești pe nimeni. Înarmează-te cu multă răbdare și ambiție, pentru că numai cei care nu se lasă cu una cu două vor reuși să-și ducă intenția la îndeplinire. Caută alte variante, dacă autoritatea în domeniu de care aveai nevoie nu e disponibilă acum, pentru că tocmai asta trebuie să demonstrezi: că știi să te descurci în cazul în care planurile inițiale cad. Sigur se ivește o soluție din altă parte.

Maimuță

Ai senzația că toată lumea are ceva cu tine, dar nu e deloc așa. Cei care te critică, o fac cu un ton constructiv, prin care chiar vor să-ți fie de ajutor, nicidecum să-ți taie elanul. Ascultă părerile altora, chiar dacă nu ești de acord cu ele, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei ajunge la vorba lor. Merită să ții minte opiniile care se vehiculează, nu le ignora, pentru că vei regreta într-o zi că nu ai ascultat ba de unul, ba de altul care ți-au oferit informații folositoare cândva. Dacă acum spui nu, când vei da piept cu ceea ce ți-au spus ei acum, vei încerca să-ți amintești ce ai trecut cu vederea.

Cocoș

Este o zi veselă în care toate îți ies de minune, dar reușita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o păstrezi. Zâmbește, simte-te bine alături de ceilalți, spune mereu o glumă, bucură-te de lucrurile frumoase și simple ale vieții, pentru că nu ai motive de îngrijorare sau de tristețe. Dacă te înconjori de oameni la fel de optimiști, succesul este asigurat în orice proiect, deci ar fi bine să abordezi o atitudine ceva mai lejeră, cu siguranță toate au o rezolvare dacă nu îți torni singur cenușă în cap.

Câine

Ești exact la mijloc între două tabere adverse care se războiesc cu ton agresiv, încercând, fiecare, să-și impună autoritatea în felul propriu. Nu știi ce să faci: să ții partea vreuneia din ele sau să rămâi imparțial până când se va clarifica învingătorul. Parcă nu ai avea încredere în niciunul și ești prins între ciocan și nicovală, primind atacuri din ambele părți. Nu trebuia să te bagi între ei sperând că un arbitru va face pace, pentru că ai devenit calul lor de bătaie, fără niciun motiv. Retrage-te cât se mai poate!

Mistreț

Azi iubirea este cel mai frumos lucru de care ai parte pentru că te simți, pur și simplu, răsfățat în gesturi de afecțiune și de simpatie din partea celor din jur. Nu doar partenerul de suflet te alintă și te învăluie în cuvinte calde, ci chiar reușești să intri în grațiile tuturor, datorită talentelor pe care le pui în joc: amabilitate, un zâmbet plăcut pe chip, o vorbă bună. Cât timp știi să vrăjești lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul în societate este asigurat. Folosește-te de ele cu prisosință, pentru că ai șansa de a câștiga noi prieteni sau poate inima celui pe care îl iubești.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×