Zodiac chinezesc pentru marți, 12 mai 2020. Tigrul învață să se bucure de micile plăceri ale vieții

Alexa Serdan   
în Horoscop
11/05/2020, 12:10
Zodiac chinezesc pentru marți, 12 mai 2020. Tigrul învață să se bucure de micile plăceri ale vieții
Zodiac chinezesc pentru marți, 12 mai 2020, pentru fiecare dintre cele 12 zodii. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru ziua de marți, 12 mai 2020, aduce evenimente plăcute pentru majoritatea semnelor zodiacale. Cele 12 zodii se vor bucura de fericire și clipe frumoase petrecute alături de oamenii dragi, fie că este vorba de familie, fie că este vorba de prieteni.

Zodiac chinezesc: marți, 12 mai 2020, de la zodie la zodie

Șobolan

Ce dată este marți, pentru tine este o zi norocoasă din toate punctele de vedere. Astrele sunt aliniate în favoarea ta și spre finalul zilei vei primi o veste excelentă.

Bivol

Nu-ți mai bate capul cu problemele altora și rezolvă-le mai întâi pe ale tale. Dacă simți că nu faci față cere ajutorul unei persoane în care ai maximă încredere.

Tigru

Bucuria vine din lucruri mărunte, vei învăța asta în curând. Profită din plin de fiecare clipă petrecută în natură sau în compania persoanelor dragi.

Iepure

Încarcă-te cu energie pozitivă. Ai nevoie de relaxare și odihnă dacă vrei să duci la capăt planurile pe care le ai scrise în carnetul de notițe.

Dragon

Te simți constrâns la locul de muncă, dar nu trebuie să te lași înduplecat. Nu este cazul să rezolvi anumite sarcini dacă știi că nu sunt datoria ta.

Șarpe

Ești în centrul atenției astăzi, dar pare că nu te simți în largul tău. Toți vor câteva ceva de la tine, dar nu ai starea necesară de a oferi sfaturi utile și practice.

Cal

Ai reușit să treci cu brio peste toate obstacolele care ți-au ieșit în cale. Acum a venit momentul să culegi roadele muncii tale.

Capră /Oaie

Ai o singură dorință în minte azi, să te întâlnești cu prietenii. Dacă nu vă puteți întâlni în oraș, măcar vorbiți la telefon și depănați amintiri.

Maimuță

Atunci când simți că nu mai poți, mai poți puțin. Ești un adevărat învingător și nu te lași niciodată doborât, indiferent de situația în care te afli.

Cocoș

Munca de echipă nu este pe placul tău, dar acum ai nevoie de ajutorul colegilor de serviciu. Calcă-ți pe inimă și cere-le să te ajute atunci când nu știi răspunsul corect.

Câine

Iubirea este la colțul străzii, mai trebuie să faci un singur pas. Nu mai aștepta și întâlnește-ți sufletul pereche la care visezi de atâta amar de vreme.

Mistreț

S-ar putea să cauți acul în carul cu fân și să nu găsești nicio rezolvare la problema ta. Nu te ba bătut, ia o mică pauză și abia apoi ia-o de la capăt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×