Zodiac chinezesc pentru luni, 11 mai 2020. Una dintre zodii va trece prin clipe cumplite

Alexa Serdan   
în Horoscop
10/05/2020, 16:01
Zodiac chinezesc pentru luni, 11 mai 2020. Una dintre zodii va trece prin clipe cumplite
Zodiac chinezesc pentru ziua de luni, 11 mai 2020, pentru fiecare dintre cele 12 zodii. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru prima zi din săptămână, luni, 11 mai 2020, vine cu vești mai puțin plăcute pentru una dintre zodii care va fi nevoită să treacă prin momente dureroase legat de viața amoroasă. Cât despre celelalte semne zodiacale, marii înțelepți din Orient le-au rezervat lucruri în general, frumoase.

Zodiac chinezesc: luni, 11 mai 2020, de la zodie la zodie

Șobolan

Renunță la impulsivitate și la gândurile negative și vei vedea cum lucrurile se vor așeza în favoarea ta. Nu trebuie să aștepți prea mult, astrele sunt de partea ta.

Bivol

Bucură-te de tot ce te înconjoară, nu aștepta momentul perfect pentru că s-ar putea să nu vină niciodată. Profită din plin de aceste clipe de liniște.

Tigru

Scoate la suprafață aptitudinile de care dispui dacă vrei neapărat să ai succes la locul de muncă. Dar fii atent, un post nou înseamnă și mai multe responsabilități.

Iepure

O veste venită din senin de la un amic îndepărtat îți va însenina ziua și îți va readuce zâmbetul pe buze. Nimic în această lume nu merită să fii trist.

Dragon

Traversezi o cumpănă în relația de iubire și s-ar putea să nu mai ai ce salva. Treci prin clipe de neliniște și nesiguranță, dar în final vei găsi răspunsul corect.

Șarpe

Ești sfătuit să nu te mai grăbești și să analizezi situațiile pe ambele părți. Nu totul este numai în alb și negru, încearcă să vezi și nuanțele.

Cal

Când credeai că totul a revenit pe linia de plutire se mai ivește un hop. Nu-i nimic, de data aceasta este de bine și ai ceva de învățat din această lecție.

Capră / Oaie

Încrederea poate fi pierdută într-o simplă secundă. S-ar putea să realizezi că cineva din cercul tău de prieteni nu este cel pe care-l credeai.

Maimuță

Nici bine nu ai ajuns acasă că ești din nou pe punctul de plecare. Nu este cazul să-ți desfaci bagajele pentru că în curând vei fi iar la drum.

Cocoș

Surprizele și cadourile sunt la ordinea zilei. Ești luat prin surprindere de oamenii dragi care-ți organizează o petrecere pe cinste.

Câine

Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să-ți încarci bateriile. Ce dacă este luni, încă nu te-ai recuperat după weekend.

Mistreț

Fiecare-și alege calea pe care o are de urmat în această viață. Nu te mai lăsa influențat de oamenii care te înconjoară, tu știi mai bine ce vrei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×