Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 9 mai 2020. Tigrii încearcă să rezolve anumite dispute importante

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/05/2020, 11:14
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 9 mai 2020. Tigrii încearcă să rezolve anumite dispute importante
Nativii din zodia Tigrului intervin în disputele celor din jur. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de sâmbătă, 9 mai, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere profesional. Chiar dacă începe weekend-ul, gândul îți zboară tot la muncă și te simți mai productiv ca niciodată. E momentul să le arăți tuturor că poți duce la capăt chiar și cele mai dificile proiecte.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc în ziua de sâmbătă, 9 mai

De asemenea, dacă te numeri printre nativii din zodia Tigrului, ai ocazia să-ți pui în aplicare calitățile de lider și să te implici în disputele celor din jur. Trebuie doar să nu mai iei totul în glumă, pentru că prietenii chiar așteaptă niște soluții concrete din partea ta.

Șobolan

Nu ești foarte convins dacă merită să te implici într-o activitate colectivă despre care se tot vorbește. Ceva îți spune că nu ai nimic bun de câștigat de aici, ci doar ai ține cuiva companie. Dacă consideri că a face doar act de prezență în viața altuia este suficient de important, vei participa cu ceea ce știi sau poți, deși sufletul îți e în cu totul altă direcție. Te sacrifici pentru a-i sta alături acelei persoane care are nevoie de tine acum, o ajuți cum știi mai bine, îi ții companie, dar nu ești încântat de ceea ce vrea să obțină. Prefă-te că o susții în totalitate, pentru că are nevoie!

Bivol

Azi prietenia e la cote maxime și ai curajul să spui cu mâna pe inimă că dispui de norocul de a fi în preajma celor mai buni și de nădejde prieteni. Poate abia azi faci o cunoștință nouă și comunicarea merge strună, aveți multe în comun, vă simpatizați reciproc, deci se poate naște o frumoasă prietenie de viitor. Dedică-te celor pe care îi ai aproape, pentru că aveți nevoie unii de alții. Acum descoperi cât de importanți sunt prietenii: îți ridică moralul, te înveselesc, te apreciază, te laudă, îți țin companie la modul cel mai constructiv, iar prezența ta le face plăcere. Nu te ocupa azi de relația cu amicii.

Tigru

Poți trata mult mai lejer micile dispute care se încing în jur. Le poți lua în glumă, le poți privi ca pe simple semne de stres ale celor cu care intri în contact. Ca atare, o atitudine jucăușă sau chiar inocentă în fața unor astfel de forme de agresivitate ar dezamorsa foarte repede bomba. Cel care ridică azi tonul nu are absolut nimic cu tine, e doar nervos și obosit, deci nu pune la suflet gesturile sale un pic cam obraznice. Încearcă să-i zâmbești, să-i spui o vorbă bună care să-i distragă atenția de la sursa nervilor săi și vei vedea ce repede se reinstalează armonia.

Iepure

Cu ceva timp în urmă ai pus niște întrebări și abia azi încep să apară răspunsurile. Nu te grăbi să le interpretezi, ascultă-le cu atenție, cu înțelepciune, cu detașare și ține-le minte. Va veni și ziua când aceste informații primite azi pe diverse căi vor da roade, dar e nevoie de o perioadă de sedimentare, înainte de a descoperi cum le poți utiliza în avantajul tău. Acum doar stai și primești detaliile, te documentezi, te informezi și astfel vei afla cele mai secrete taine legate de situația care te preocupă. Mulțumește cerului că ți-a oferit aceste lămuriri clare!

Dragon

Primește cu mintea și cu inima deschisă sfaturile sau informațiile pe care ți le oferă astăzi un coleg, pentru că știe foarte bine ce spune. A studiat problema care te preocupă, a trecut și el prin ceva similar și a depășit cu bine, deci acum ajunge să ai încredere în ceea ce are el de transmis pentru a nu pierde timpul cu experimente. Învață din orice provocare, dar dacă cineva îți oferă pe tavă soluția, folosește-o cu încredere deplină! Se potrivește perfect situației în care te găsești și, dacă vei prelua rapid ideile oferite de acest colaborator, nu vei mai merge pe căi lăturalnice, ci pe cea dreaptă, către rezolvarea problemei.

Șarpe

Ai o stare pasivă, distantă, care dă de înțeles că ești în fața unui abandon. Nu mai ai puterea și interesul de a continua un drum de la care nu mai speri nimic, și ceva îți spune că cel mai bine e să lași totul baltă. Consideră că ai făcut tot ce se putea pentru a salva situația, dar probabil e cel mai înțelept lucru pe care îl poți face în acest moment – să închizi acest capitol și să te detașezi de toate. Ai învățat și ai acumulat experiență de viață, deci nu insista să trezești la viață un proiect care nu mai evoluează. Ai meditat asupra lucrurilor și ai ajuns la concluzia curajoasă că cel mai bine e să pui punct aici și acum.

Cal

Azi ai mare grijă la tranzacțiile financiare pentru că sunt riscante. Ori ești pe cale să închei o afacere proastă, să cumperi un obiect care se va strica, sau trebuie să dai o sumă mai mare de bani într-o direcție neplăcută, cum ar fi o amendă, repararea unui obiect de care ai mare nevoie, o factură uitată. Ai fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri, dar trebuie să-i direcționezi spre acest scop. Surprizele de natură financiară au o tentă negativă, deci calculează fiecare bănuț cu prudență.

Capră/Oaie

Simți nevoia să spui și altora care îți sunt visele cele mai mari și este o plăcere să descoperi că au și alții scopuri similare. Din schimbul de idei și de opinii se poate naște o strategie comună care te poate duce mai repede spre împlinirea visului. Dacă v-ați putea uni forțele pentru a clădi împreună același proiect, ar fi ideal. Deci, vorbește cu cei care gândesc ca tine și doresc același lucru, pentru că este bine să vezi cum veți putea coopera. Ai multe lucruri interesante să le transmiți, și ei au informații care te pot ajuta și veți pune la un loc un arsenal perfect de idei, informații, cunoștințe ce te pot susține în planul cel mare!

Maimuță

Investește tot ce ai mai bun în proiectul care începe acum și preia fără teamă poziția de lider, pentru că ești persoana cea mai potrivită pentru conducerea acestui plan. Ceilalți sunt o sursă bună de energie, te stimulează, te împing de la spate, dar totuși ești cel mai bine pregătit. Le arăți calea cea mai eficientă de canalizare a energiei, nu faci consumuri inutile, ești foarte organizat și aproape de rezultate pozitive. Trasează calea prin exemplul personal, explică ce trebuie făcut, cum trebuie lucrat, încotro merită investită energia!

Cocoș

Azi nu este recomandabil să lucrezi pe cont propriu, pentru că ai ajuns într-un punct în care contează cooperarea, lucrul în echipă, comunicarea permanentă cu colegii. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat în acest proiect, deci nu e momentul cel mai potrivit pentru independență sau pentru a face opinie separată. Pune-ți în joc energiile și cunoștințele pentru acest scop comun, din care în final, are toată lumea de câștigat. Vei fi susținut, ajutat, completat perfect de oameni care au interese similare, deci uniți-vă pentru acel țel pe care îl visează toată lumea.

Câine

Ți-ai fixat atenția spre o direcție care te atrage, dar s-ar putea ca cea care ți se potrivește să nu fie aceasta, ci o alta, paralelă, pe care nici măcar nu ai remarcat-o. Posibil să primești o mulțime de semne de avertizare că nu ești pe drumul cel mai bun, și te întâlnești iar și iar cu ocaziile de a porni pe calea cealaltă, deci fii atent la aceste semnale, pentru că s-ar putea să fie atât de evidente și de insistente, încât să nu le mai poți ocoli la nesfârșit. E ca și cum te întâlnești iar și iar cu același lucru încât începi să te gândești mult mai serios de ce se tot repetă.

Mistreț

Vei purta o discuție între patru ochi cu o persoană pe care o admiri foarte mult. Este o persoană respectabilă prin vârsta pe care o are, sau prin poziția pe care o deține în societate și merită să profiți de fiecare sfat pe care ți-l oferă cu dragă inimă. Îți poate deveni un fel de profesor, un exemplu demn de urmat, deci stai cu urechile pâlnie la învățăturile pe care ți le transmite. Vei afla lucruri pe care le vei folosi cu succes în beneficiul personal și pe care, cândva, peste timp, le vei transmite mai departe ca pe cele mai de preț informații despre viață. Se poate vorbi de o întâlnire cu rol decisiv pentru cel care urmează să devii de acum înainte, deci învață!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×