Zodiac chinezesc pentru luna aprilie 2020. O zodie îşi găseşte marea dragoste luna viitoare, iar o alta se umple de bani

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
19/03/2020, 17:24
Zodiac chinezesc pentru luna aprilie 2020. O zodie îşi găseşte marea dragoste luna viitoare, iar o alta se umple de bani
Zodiac chinezesc pentru luna aprilie 2020

ŞTIRIMONDENE. FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc pentru luna aprilie 2020. Potrivit astrologilor, bivolii se umplu de bani luna viitoare, în timp ce iepurii îşi vor cunoaşte marea dragoste în luna aprilie.

Acesta este horoscopul chinezesc pentru luna aprilie 2020

Şobolan

Urmează o lună plină de incertitudini pentru nativi aflaţi sub semnul zodiacal al şobolanului. Nativii acestei zodii nu ştiu cum ce se va întâmpla cu locul de muncă pe viitor şi asta îi nelinişteşte profund.

Bivol

Pentru nativii aflaţi sub acest semn zodiacal vor avea o lună aprilie cum nu au mai avut până acum. Firma lor, o firmă ce lucrează cu echipamente medicale, va prospera pe fondul epidemiei de coronavirus.

Tigru

Tigrii vor fi nevoiţi să se adapteze vremurilor. Îşi vor regândi proiectele din aprilie, potrivit epidemiei de coronavirus. Vor munci în continuare de acasă, iar planul de cumpărare a unei case va fi amânat.

Iepure

Iepurii îşi vor cunoaşte marea dragoste în luna aprilie. Astrologii spun că aceasta va apărea în viaţa dumneavoastră undeva pe la jumătatea lunii. Fiţi cu ochii în patru.

Dragon

Luna aprilie, respectiv sărbătorile Pascale le veţi petrece acasă. Concediul plănuit luna viitoare nu va mai putea fi posibil, din cauza interdicţiilor de călătorie cauzate de coronavirus. Vestea bună este că o să vă recuperaţi avansul pe care l-aţi plătit.

Şarpe

Şerpii nu vor fi înconjuraţi de Paşte de rudele venite din străinătate, ca în fiecare an. Aceştia vor petrece singuri. Rudele vor fi prezente în viaţa dumneavoastră doar prin telefon, din cauza epidemiei de coronavirus.

Cal

Nativii ce sunt născuţi sunb acest semn zodiacal şi care muncesc în domeniul sanitar vor avea o lună aprilie de groază. Vinovat de coşmarul acestora va fi epidemia de coronavirus care va fi prezentă în România şi luna viitoare.

Capră/Oaie

Nativii acestzi semn zodiacal vor petrece zile frumoase în luna aprilie. Vor face o achiţiţie impornatnă pe la jumătatea lunii. Astrologii spun că ar fi vorba de cumpărarea unei case. Preţul va fi unul foarte bun.

Maimuţă

Luna aprilie vine cu schimbări mari pentru nativii din semnul zodiacal al maimuţei. Aceştia îşi vor schimba locul de muncă. astrologii susţin că vi se va oferi un loc de muncă bun, pe măsura pregătirilor dumneavoastră, şi foarte bine plătit.

Cocoş

Cocoşii nu scapă de frică nici luna viitoare. Frica va fi amplificată de epidemia de coronavirus care se pare că va fi mai rea. De asemenea, cocoşii vor petrece şi luna aprilie în şomaj tehnic.

Câine

Nativii acestui semn zodiacal vor să se apuce de un proiect nou. Vor să construiască ceva. astrologii vă sfătuiesc să vă mai gândiţi, să vedeţi cum vor decurge lucrurile, respectiv epidemia de coronavirus. Altfel riscaţi să nu vă mai recuperaţi banii.

Mistreţ

Mistreţii vor să dea de carnet luna viitoare. Acesta era planul iniţial, până în izbucnirea epidemiei de coronavirus. Astrologii vă sfătuiesc să păstraţi banii de şcoală. Dacă epidemia va pierde din putere în luna aprilie, să aveţi banii necesari să vă înscrieţi imediat la şcoala de şoferi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×