Horoscop karmic pentru luna aprilie 2020. Zodiile de foc au o perioadă grea înaintea Paștelui

Bogdan Solomon   
în Horoscop
19/03/2020, 16:28
Horoscop karmic pentru luna aprilie 2020. Zodiile de foc au o perioadă grea înaintea Paștelui
Horosocopul karmic al lunii aprilie nu aduce vești tocmai bune pentru zodiile de foc. Sursa foto: pinterest.com

Luna aprilie se apropie cu pași repezi și știm că ești foarte curios să afli ce surprize ți-au pregătit astrele horoscopului karmic. Ei bine, din păcate nu avem vești tocmai bune, pentru că te așteaptă o perioadă dificilă înaintea Sfintelor Sărbători Pascale, mai ales în ceea ce privește sfera profesională și relația cu colegii de muncă.

Horoscopul karmic al lunii aprilie. Probleme pentru zodiile de foc

Dacă ești născut într-una dintre zodiile de foc, ai mare grijă, pentru că problemele par să se țină scai de tine. Chiar dacă uneori situația îți va părea fără ieșire, încearcă să te calmezi și vei vedea că totul va fi bine. Gândește pozitiv, după nori întotdeauna se arată soarele. Trebuie doar să ai puțină răbdare.

De o perioadă ceva mai bună vei avea parte în cazul în care te numeri printre nativii din zodiile ce stau sub semnul focului. Vorbim aici în special despre Gemeni, care se poate spune că vor fi „pe val” în luna aprilie, pentru că proiectele profesionale vor merge ca pe roate.

Bineînțeles, succesul va fi simțit pe deplin o dată cu o recompensă financiară care nu este deloc de neglijat. În plus, apare la momentul potrivit, tocmai atunci când te pregăteai să îți planifici cheltuielile de Paște.

Zodiile de apă

Pe Raci îi așteaptă o perioadă foarte încărcată, însă nu trebuie să își piardă calmul, pentru că obiectivele mărețe se pot atinge numai cu sacrificii pe măsură. Luna aprilie le va scoate în cale noi oportunități, dar și persoane cu ajutorul cărora să uite de problemele din trecut.

De surprize mai mult sau mai puțin plăcute vor avea parte și Scorpionii, mai ales în a doua parte a intervalului, când schimbările de tot felul vor fi la ordinea zilei.

Zodiile de aer

Gemenii vor avea parte de un binemeritat moment de respiro, însă nu înainte de a duce la îndeplinire o ultimă sarcină dificilă. Cu alte cuvinte, trebuie să facă pace cu ei înșiși, cu propriile trăiri și, mai ales, propriile alegeri. În ceea ce privește Balanțele și Vărsătorii, se vor bucura de atenția tuturor celor din jurul lor, datorită carismei de care dau dovadă.

Zodiile de foc

Luna aprilie se anunță cu adevărat „de foc” pentru acești nativi. Cei mai greu încercați vor fi Berbecii, mai ales dacă vor continua cu atitudinea delăsătoare de până acum. Știm că se apropie sărbătorile, dar unele treburi nu pot fi neglijate.

Pe Lei și Săgetători îi așteaptă o serie de momente tensionate în relația cu persoana iubită, așa că trebuie să încerce să-și păstreze calmul, altfel riscă să ajungă la despărțire.

Zodiile de pământ
Taurii și Capricornii se vor confrunta cu unele probleme de ordin financiar. Cheia este o atitudine mult mai cumpătată. Pentru Fecioare, în schimb, se anunță o lună plină de momente frumoase și revederi cu persoane din trecut.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×