Zodiac chinezesc pentru joi, 2 aprilie 2020. Șarpele ezită să se implice într-o afacere care pare profitabilă

Bogdan Solomon   
în Horoscop
01/04/2020, 15:25
Zodiac chinezesc pentru joi, 2 aprilie 2020. Șarpele ezită să se implice într-o afacere care pare profitabilă
Ziua de joi, 2 aprilie, vine cu provocări dificile pentru nativii din zodia Șarpelui. Sursa foto: pinterest.ro

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de joi, 2 aprilie, iar provocările se țin lanț, indiferent de zodia în care te-ai născut. Viața profesională este puțin dată peste cap de izolarea la domiciliu, pentru că întreaga comunicare cu colegii de muncă are de suferit în această perioadă. Trebuie, însă, să te calmezi și să te adaptezi situației, altfel riști să ai parte de grave probleme financiare.

Ce surprize ți-au rezervat astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de joi, 2 aprilie

Dacă te numeri printre nativii din zodia Șarpelui, îți recomandăm să analizezi cu mare atenție propunerea care se ivește chiar acum, la începutul lunii. Știm că pare tentantă, însă persoanele din jurul tău nu sunt de aceeași părere și poate ar trebui să le urmezi sfaturile. Stai departe de astfel de afaceri dificile, numai de probleme de natură economică nu ai nevoie în momentul de față.

Șobolan

Te înarmezi cu toată puterea pentru a te avânta într-un proiect nou de anvergură care va necesita resurse imense de energie. Există ceva ce te motivează îndeajuns de bine ca să te apuci serios de acest plan măreț. Cât timp ai ceva de câștigat de pe urma acestui demers, nimic nu te poate opri din elan. Nu este o noutate această atitudine atât de răzbătătoare și puternică, pentru că deții resurse infinite pentru a lupta cu oricine, chiar și cu cei mult mai puternici. Cu cât este mai dificilă provocarea, cu atât mai mare îți este ambiția.

Bivol

Oboseala își spune cuvântul, pentru că ai ajuns la capătul puterilor. Ai muncit mult la un proiect ce a necesitat un consum imens de resurse mentale, fizice, poate și materiale, iar acum simți nevoia să iei o pauză pentru a-ți reîncărca bateriile. Dacă vezi că nu mai poți, nu insista să continui, pentru că rezultatele vor fi modeste. Ai mare nevoie de măcar o zi de totală detașare față de tot ce făceai, privind totul de pe margine. Astfel vei putea descoperi unele hibe, scăpări, abateri de la drumul propus. Odihnește-te puțin!

Tigru

Nimic nu te preocupă mai mult decât plățile urgente ale acestei perioade. S-au acumulat o mulțime de facturi în același timp și nu mai știi cum să faci să le achiţi. Poate nu sunt foarte mari, dar pentru că sunt mai multe deodată, se adună o suma consistentă care te cam sperie. Nu încerca să achiți totul dintr-un foc, pentru că nu vei avea o sumă atât de mare la dispoziție prea curând. Mai bine, ia-le pas cu pas, una câte una, până scapi de toate. Nu le așeza pe toate teanc, pentru că te ia cu frisoane când vezi totalul tuturor datoriilor, însă, separat, parcă nu mai par așa de speriat!

Iepure

Azi banii sunt cel mai mare inamic al planurilor. Ai avea mare nevoie de o sumă consistentă pentru a duce la îndeplinire un anumit scop, dar când calculezi de ce dispui, nu prea ai motive de bucurie. Fă un efort să amâni marile investiții, ba chiar și plățile care nu sunt acum obligatorii, deoarece nu stai tocmai bine pe acest plan. Mai pune un ban deoparte, acumulează sumele de care ai nevoie în timp îndelungat! Ispita de a cheltui acum tot ce ai economisit cu atâtea sacrificii, este cam mare. Rezistă atracției de a mai cumpăra lucruri care nu îți sunt de folos.

Dragon

Profită de răgazul care ți se oferă azi, deoarece vei vedea că nu este deloc o piedică, ci dimpotrivă, un bonus de timp de care chiar aveai nevoie. Te poți opri un pic din iureșul unor evenimente pentru a descoperi fără grabă ce ai scăpat din vedere. Nu trata un refuz, un obstacol sau chiar un eșec de moment ca pe un dezastru, ci ca pe o prelungire de timp pentru a mai încerca ceva. La a doua încercare ar putea merge mult mai bine, deci folosește-te de orele primite cadou!

Șarpe

Ai mari rezerve în ceea ce privește implicarea într-o afacere care pare bună, la prima vedere, însă observi în jur reacții de neîncredere, încât te influențează. Poate este mai bine să ții cont de sfaturile precaute din jur, pentru că ești mai impulsiv din fire și te-ai putea aventura într-o direcție mai riscantă. Poate cel care te trage acum de mânecă a trecut deja printr-o situație similară și și-a învățat lecția la timpul potrivit, iar acum te avertizează cu toată sinceritatea asupra problemelor pe care nu le observi. Ascultă-l, vrea doar să te ajute!

Cal

Indiferent din ce tabără faci parte, a celor tineri sau a celor mai maturi, te bucuri de o bună cooperare cu cei din generația diametral opusă. Cei aflați la diferențe mari de vârstă pot conlucra perfect astăzi, pentru că toată lumea are ceva de învățat. Cei maturi vor arăta mai multă înțelegere pentru că au fost și ei cândva tineri și acceptă spiritul revoluționar al acestora, iar cei încă novici recunosc experiența și superioritatea celor maturi. Ca atare, din această uniune de forțe nu se poate naște decât ceva constructiv, reciproc avantajos.

Capră/Oaie

Nu te baza pe ce îți spun alții că este mai bine să faci, pentru că vei obține cele mai bune rezultate prin experimente proprii. Ești mult prea creativ și liber ca să urmezi ordine date de alții, deci permite-ți libertatea de a o lua și pe alte căi decât ți se spune, de a mai încerca și alte variante, pentru că vei descoperi căi mult mai interesante. Fii temerarul care vine și cu alte idei decât toată lumea și, chiar dacă mulți nu sunt de acord, nu le abandona. Într-o zi îți vor da dreptate și te vor urma, dar, la început, orice pionier este privit cu un dram de ironie. Nu pune la suflet glumele lor, ci mergi pe calea aleasă cu încredere!

Maimuță

Chiar dacă atmosfera devine ceva mai tensionată în jur, nu o privi ca pe un atac la persoană, ci ca o motivație perfectă de a te implica trup şi suflet pentru a arăta că ești bun. Spiritul combativ te cuprinde când îi vezi și pe alții că se implică atât de serios, și reușești să scoți ce ai mai bun pentru a-ți demonstra supremația, valoarea, unicitatea. Dacă reușești să scoți la lumină, în orice situație cu iz agresiv, doar partea pozitivă a lucrurilor, vei putea duce totul cu brio la capăt și vei obține succesul dorit. Așadar, nu te lăsa nicio clipă copleșit de critici, răutăți și invidii. Zâmbește și treci mai departe!

Cocoș

Ai în preajmă oameni pe care te poți baza, în care poți avea încredere, de la care vei primi soluții practice, idei profitabile, sprijin concret. Nu sunt simple promisiuni, ci aceștia chiar pun umărul la problema care te frământă și nu se lasă până nu văd că ai depășit impasul. Rareori poți avea parte de asemenea sprijin! Profită din plin de generozitatea celor care îți țin companie, de experiența pe care vor să ți-o împărtășească, de sfaturile bine documentate pe care le oferă. Le vei păstra în memorie și te vei folosi și altădată de ele. Deschide bine urechea și captează toată informația utilă!

Câine

Ţine cont de sfatul foarte bun care vine azi din partea unei persoane mai mature sau cu mai multă experienţă, pentru că ştie ce spune şi merită ascultat! Îți oferă un pont, o soluţie practică, o idee salvatoare care poate echilibra una din problemele care te frământă. Nu sta să o analizezi pe toate fețele, pentru că sfatul este verificat şi, şi-a arătat de multe ori eficiența. Dacă pui la îndoială, nu faci altceva decât să consumi timp şi energie pentru a ajunge la aceleaşi rezultate şi la aceeaşi concluzie: este soluţia optimă. Folosește-te de acest pont preţios, pentru că lucrurile revin la normal dacă îl valorifici cu încredere.

Mistreț

Cele mai grele obstacole în planurile tale sunt conflictele. De multe ori ai spus „Nu” la ideile altora, te-ai opus, ai pus beţe în roate, deci acum a venit vremea altora să îți judece părerile. Aceste dispute nu fac decât să încetinească proiectele începute, semn că există o comunicare deficitară şi trebuie reparată cumva. Fii deschis spre dialog pentru că se poate ajunge la un consens dacă toată lumea îşi ţine sub control orgoliile şi dorinţa de a avea doar el dreptate. Calmează-ți nervii, spiritul critic sau nevoia de a spune „Nu”, şi vei vedea că totul va fi bine.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×