Zodiac chinezesc pentru joi, 14 mai 2020. Calul a găsit rețeta succesului

Bogdan Solomon   
în Horoscop
13/05/2020, 12:51
Zodiac chinezesc pentru joi, 14 mai 2020. Calul a găsit rețeta succesului
Vești bune pentru nativii din zodia Calului. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc al zilei de joi, 14 mai, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă ne gândim la aspectul financiar. Asta pentru că proiectele duse la bun sfârșit în urmă cu ceva timp încep să își arate roadele tocmai acum, când aveai cea mai mare nevoie. În plus, relația cu persoana iubită revine pe făgașul normal după tensiunile din ultima vreme, așa că bucură-te din plin de pace și armonie.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de joi, 14 mai

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Calului, pregătește-te pentru o nouă provocare din sfera profesională. E normal să ai emoții dar, nu-ți pierde încrederea în forțele tale. Deții deja rețeta succesului, trebuie doar să o pui în aplicare.

Șobolan

Combină cu succes calităţile tale: tenacitate, rezistenţă, prudenţă, la care se adaugă un plus de tupeu şi dorinţa de a schimba ceva. Din această combinaţie de forţe nu poate ieşi decât un rezultat excelent care va sta la baza succeselor viitoare. Lasă timiditatea şi modestia deoparte, pentru că acum câştigă cei îndrăzneţi, cei care fac un pas în faţă cu încredere maximă în propria valoare. Azi trebuie să te afli printre cei de acest fel!

Bivol

Ți-ai pierdut încrederea în şansele de reuşită ale unei acţiuni şi, cât timp nu apare nimic care să-ți ridice moralul, stai pe margine fără să mai faci nimic. Dacă te închizi într-o carapace sumbră, riști să ratezi o mulţime de ocazii bune pe care nu le observi din cauza atitudinii negativiste. Te-a copleşit pesimismul şi ai tendinţa de a vedea în jur doar ce e mai rău, când, cu siguranţă, pierzi suficiente ocazii care te-ar putea scoate din această pasă proastă. Nu-ți turna cenuşă în cap degeaba şi luptă cu apatia care te încearcă!

Tigru

Se prefigurează la orizont un rezultat excelent ce te va stimula la maximum şi dacă mai primești de la cei din jur aprecieri şi laude, parcă prinzi şi mai mult curaj să ajungi mai repede la ţinta visată. Faci paşi mari spre acel moment care îți va încununa eforturile şi va deschide o etapă nouă, mult mai interesantă de acum înainte. Prinzi curaj să faci planuri de viitor, pentru că îți place ceea ce se va întâmpla foarte curând în viaţă ta şi pentru care primești deja garanţii concrete.

Iepure

Ești debusolat pentru că apar tot felul de detalii contradictorii pe care nu mai ştii cum să le gestionezi. Azi, nu reuşești să extragi concluzii prea fericite. Nu te grăbi să dai un răspuns pe loc, pentru că nu lucrezi eficient sub presiune. Încearcă să amâni marile decizii sau răspunsurile pe altădată, după ce va trece furtuna de acum. Împins de la spate, ai putea face o alegere eronată pe care o vei regreta mai târziu, deci fă tot posibilul să ai suficient timp de gândire înainte de a spune ultimul cuvânt.

Dragon

Ziua aceasta depinde enorm de mult de anturajul în care nimerești! Dacă te înconjori de oameni negativiști sau pesimişti, fii sigur că te vor influenţa în mare măsură. Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfârşite, alţii te vor considera drept un umăr de plâns sau o ureche de ascultat, însă trebuie să ai curajul de a ieşi din astfel de medii şi să nu te lași copleşit de energiile lor negative. Ai destule probleme, ca să le mai iei și pe ale altora, deci învață să răspunzi negativ la astfel de situaţii care nu-ți fac bine.

Șarpe

Faci echipă foarte bună cu persoana iubită, dar, indiferent din ce tabără faci parte, trebuie să accepţi faptul că azi femeia este capul tuturor acţiunilor interesante. Femeia trebuie să spună încotro este mai bine să mergeţi împreună, să-și exprime părerea, pentru că are cea mai bună soluţie pentru cuplu. Mama sau soţia este azi în centrul tuturor acţiunilor pozitive, din care fiecare membru al familiei are de câştigat sau de învăţat. Dacă ești parte feminină, fă un pas în faţă şi spune mai clar ce intenţii sau dorinţe ai, atrăgându-i şi pe cei dragi în proiectele tale.

Cal

Un succes mai vechi devine punctul de pornire spre un țel nou, pentru că, dacă a mers bine atunci, de ce nu s-ar repeta? Merită să-ți reamintești reţeta de succes ca-re a funcţionat atunci şi să o refolosești sau măcar să o împărtăşești cu alții, pentru că ar putea fi de folos şi în alte împrejurări. Transmite cu bucurie şi generozitate tot ceea ce ştii, pentru că ai alături oameni care au nevoie de acest impuls! Dacă te vor asculta, vor avea numai de câştigat, pentru că le oferi doar sfaturi bune.

Capră/Oaie

Ai mare grijă ce alegi astăzi, pentru că te afli în faţa unei decizii şi nu ești foarte atent la consecinţe. Ai tendinţa de a trata totul în glumă, de parcă opţiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai târziu s-ar putea să-ți pui întrebarea dacă nu cumva cealaltă variantă era mai bună. Cântărește lucid şi serios direcția în care vrei să pornești, chiar dacă s-ar putea să primești la pachet şi norocul de a ți se oferi, la nevoie, şi o a doua şansă. Totuşi ar fi bine să faci alegerea favorabilă, chiar de la început!

Maimuță

Dacă ai nevoie de un ajutor, ai la cine apela pentru că nimerești într-un mediu cu oameni de valoare de la care ai mereu ceva interesant de învăţat. Stai cu urechile pâlnie la ceea ce au ceilalţi de transmis, pentru că ideile lor, soluţiile lor, poate chiar intervenţiile lor concrete, îți sunt de mare folos. Ba mai mult, ţine minte lecţiile pe care ți le oferă unii cu generozitate, pentru că le vei putea transmite şi altora mai târziu, devenind astfel bagajul tău de cunoştinţe de mare preţ.

Cocoș

Atenție! Ieşi din mediile în care planează ostilitatea, agresivitatea de orice natură sau un spirit de competiţie folosit greşit, pentru că nu prea îi vei face faţă! Fii cu mare băgare de seamă în discuţiile aprinse pe care le porţi azi cu un adversar, pentru că lucrurile ar putea ajunge într-un punct critic, din care nu va ieşi nimic bun. Ori scandalul ajunge la cote alarmante, ori descoperi, cu această ocazie, câtă invidie sau răutate este în celălalt. Fă tot posibilul să nu pici în capcana energiilor negative declanşate de rival, pentru că nervii nu vor scoate din tine ce ai mai bun, ci îi vei da apă la moară acestuia.

Câine

Teama altora te influenţează în sens negativ! Când auzi de la ei doar poveşti triste despre tot felul de probleme nerezolvate, nu poţi rămâne de piatră şi începi să suferi alături de ei, scoţând la lumină şi propriile motive de supărare. Lucrurile ar merge mult mai bine dacă ai lupta cu propriile temeri, pentru că cei din jur chiar mizează pe sensibilitatea ta şi încearcă să te domine emoţional printr-o adevărată campanie de intimidare. Nu trebuie să le dai satisfacţie, ești mai puternic!

Mistreț

Ești stimulat de o ambiţie nouă care te va ajuta să atingi mai uşor scopul, chiar dacă unii spun că e aproape imposibil. Optimismul combinat cu entuziasmul şi încrederea maximă în reuşita acestui plan te vor împinge de la spate, deci mergi mai departe cu capul sus, pentru că ești pe calea cea bună. Primești tot felul de semne bune ca o garanţie că visul cel mare va deveni curând realitate, dar ești conştient că nimic nu ți se oferă pe tavă peste noapte. E nevoie de efort susţinut şi de o energie maximă investită în acest scop, pe care, astfel, îl vei putea atinge.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×