Zodiac chinezesc pentru 9 aprilie 2020. Caii cer sfatul unor persoane care îi pot ajuta să-și îndeplinească visele

Bogdan Solomon   
în Horoscop
08/04/2020, 11:57
Zodiac chinezesc pentru 9 aprilie 2020. Caii cer sfatul unor persoane care îi pot ajuta să-și îndeplinească visele
Nativii din zodia Calului sunt aproape să-și atingă obiectivul mult dorit. Trebuie doar să ceară sfatul persoanei potrivite. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de joi, 9 aprilie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă ne gândim la viața sentimentală. De ce spunem asta? Ei bine, odată cu izolarea la care te obligă noul coronavirus poți limpezi toate tensiunile din relația cu persoana iubită, astfel încât să vă bucurați de timpul petrecut împreună. Nu mai e loc de orgolii și ranchiună în aceste momente.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de joi, 9 aprilie

Dacă te numeri printre nativii din zodia Calului, ai ocazia să duci la îndeplinire un vis după care tânjești de foarte multă vreme. Trebuie doar să ceri ajutorul persoanei potrivite și să te asiguri că pui în practică fiecare sfat. Privește cu încredere spre viitor, pentru că te așteaptă vremuri bune.

Șobolan

Atitudinea perfectă în orice situație este modestia, mai ales dacă ai de-a face cu oameni aroganți care nu-și mai încap în piele. Lasă-i să se dea mari și fii convins că valoarea ta se va vedea și va fi apreciată! Atunci vei avea motive de mândrie, numai că nu faci atâta tam-tam pe seama reușitelor. Există momentele potrivite pentru ca orice lucru să fie cântărit corect și, chiar dacă acum altul, cu mai mult tupeu și mai infatuat din fire, este cu un pas înaintea ta, se va vedea curând ce poate cu adevărat, și atunci toți laurii îți vor fi înmânați pe merit! Stai cuminte așteptându-ți momentul de glorie: vine!

Bivol

Ai norocul de a întâlni azi numai oameni tonici, entuziaști, veseli, care au asupra ta un efect miraculos. Îți reaprind un chef grozav de schimbare, de aventură, de mișcare, și, dacă vă uniți cu toții forțele, reușitele ar fi de excepție. Bucură-te de tot ce afli de la cei cu care intri în contact, pentru că sunt informații utile, stimulente grozave sau vești bune care îți dau mai multă încredere în forțele proprii și în viitor. Toate acestea te ajută moral să treci la etapa următoare a unui țel căruia îi acorzi o semnificație specială.

Tigru

Îți place să petreci mai mult timp acasă, făcând acele lucruri care îți inspiră liniște și pace. Nu te-ar deranja absolut deloc să stai câteva ore prin bucătărie încercând rețete noi sau dereticând prin casă, pentru că ești încântat de atmosfera domestică ce s-a instalat în familie. Nicăieri nu te simți mai bine ca acasă, de aceea vei refuza orice invitație care te-ar putea ține departe de familie. Stai de vorbă cu cei dragi despre eventualele reparații sau modificări pe care trebuie să le faci prin locuință și primești aprobări entuziaste.

Iepure

Este nevoie de o decizie prin care dai dovadă de flexibilitate și capacitate de a te schimba atunci când situația o cere. A rămâne captiv într-o zonă în care nimic nu se mai mișcă nu este în avantajul tău. Profită de fiecare ocazie care îți deschide o direcție nouă, de fiecare întâlnire care aduce o informație utilă, pentru că din toate aceste noutăți cotidiene se poate ivi o cale complet diferită care să te satisfacă pe deplin. Fii gata să te schimbi sau să schimbi ceva în jur, ca să te eliberezi de credințele vechi și să mergi înainte. Pentru a face lumea mai bună trebuie să începi mai întâi cu tine!

Dragon

Ai ajuns la un final de etapă și nu ar trebui să te grăbești deja spre altceva nou, ia o pauză. Câteva zile de detașare totală, în care doar să te gândești la nivelul atins până în acest moment, va avea efecte excelente asupra psihicului. Vezi cât de multe ai realizat, ce bine s-au așezat toate, deci nu are rost să îți propui alte scopuri. Bucură-te cât mai mult de ceea ce ai realizat până aici, bucură-te de succes, și, după ce vei extrage de aici concluziile cele mai potrivite, vei putea să te gândești la nivelul următor. Acum doar încarcă-te cu energia oferită de acest happy end!

Șarpe

Se vede că te macină o problemă pe care preferi să nu o împărtășești cu nimeni. Nu ești în apele tale și îți este teamă că la o eventuală destăinuire ai spune mai mult decât ai dori. Ești om, ai slăbiciuni și puncte nevralgice de care alții se pot folosi. Taci și rezolvă problema de unul singur, pentru că nu ai în jur persoanele potrivite care să te readucă pe linia de plutire. Dimpotrivă, dacă te uiți un pic în preajmă, găsești oameni și mai triști, și mai împovărați de griji, și împreună ați forma un cor al plângerii.

Cal

Merită să vorbești cu alții despre marile vise, pentru că s-ar putea să întâlnești azi persoane care au trecut și ele prin situații similare și ți-ar putea oferi sfaturi foarte bune pentru a ajunge mai repede la țelul suprem. Ascultă-i cu luare aminte, pentru că ei știu foarte bine ce spun, pentru că au ajuns deja la acel punct către care încă mai vâslești. Trebuie să preiei din ideile lor ceea ce poți folosi și nu uita să le mulțumești! Cândva, aceștia au jucat un rol de îndrumători motivaționali, stimulându-te să ajungi cu brio la capătul acestei călătorii. Îți sunt de mare ajutor, respectă-le instrucțiunile!

Capră/Oaie

Un succes recent te-a motivat la maximum, încât acum ai o atitudine pozitivă în fața unei provocări și mai mari. De unde se vede că uneori ai nevoie de o scânteie pentru a porni într-o direcție favorabilă, deoarece după aceea vei culege victorie după victorie. Reușita de azi se va așeza alături de celelalte deja repurtate în ultima vreme, ceea ce îți conferă o atitudine pozitivă, de învingător capabil de orice! Păstrează acest tonus cât mai multă vreme, pentru că este exact ce îți trebuie în fața unui moment important care se apropie.

Maimuță

Ai toate motivele să aștepți lucruri din ce în ce mai bune în proiectele la care muncești cu drag. Primești tot mai multe indicii suplimentare care îți conferă un sentiment de siguranță că te apropii rapid de acel scop deplin. Nu te culca pe laurii victoriei! Continuă pe aceeași linie și în același ritm susținut, pentru că nu ai ajuns încă la capăt. Ești într-un punct culminant, așa e, dar nu trebuie să renunți la viteza și entuziasmul cu care ai construit nivelul actual, ci să mai ai un pic de răbdare până la finalul acestuia. Rămâi în priză!

Cocoș

Este un moment bun să îți ridici privirea spre cer și urechea spre interiorul tău, pentru că din aceste două direcții se va lega un dialog extrem de puternic ce se va solda cu multe răspunsuri utile pentru a-ți îndeplini marile dorințe. Sufletul cere, iar cerul aude. Nu degeaba cele două cuvinte – cer – sună la fel, deci ai curaj să ceri, iar cerul îți va răspunde! Printr-un vis cu impact emoțional major, printr-un mesaj auzit întâmplător pe stradă sau la radio, printr-o intuiție de moment, toate acestea se vor dovedi a fi garanții că ești pe drumul cel bun către un scop care ți se potrivește.

Câine

Visezi până departe și îți faci planuri excelente care au la bază o situație materială mult mai bună. Ai toate șansele să-ți vezi aceste dorințe împlinite foarte curând, deoarece îți pui în joc toate talentele, toate cunoștințele acumulate, și dacă mai pui și umărul la treabă, succesul este asigurat. Se întrevede deja o perspectivă promițătoare undeva la orizont și alergi spre acel mare țel cu entuziasm și speranță. Profiți de multiplele oportunități care se ivesc, pentru că ești pe calea cea bună!

Mistreț

Nu te mai gândi atât de mult la un eveniment despre care știi oricum că se apropie, pentru că fiecare gând care duce acolo, naște în tine numai stări negative. Oricum se va produce, fie că îl transformi în obsesie sau nu, deci lăsa lucrurile să se scurgă fără a mai analiza totul pe toate fețele în ton fatalist. Se vede că ești puternic influențat de cineva din anturaj care îți prezintă acel moment în cele mai sumbre tonuri, și cum nu ești o fire mai optimistă, iată că totul se transformă într-o mică depresie. Luptă cu această pasă proastă și nu te lăsa copleșit.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×