Zodiac chinezesc: marți, 21 aprilie 2020. Dragonul este plin de romantism cu jumătatea sa

Alexa Serdan   
în Horoscop
20/04/2020, 11:36
Zodiac chinezesc: marți, 21 aprilie 2020. Dragonul este plin de romantism cu jumătatea sa
Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 21 aprilie 2020, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: Pinterest.com

Marii înțelepți din Orient au aflat care sunt evenimentele de care au parte cele 12 zodii în cursul zilei de marți, 21 aprilie 2020. Descoperă care sunt nativii care au parte de lucruri plăcute, dar și care sunt semnele zodiacale care duc lipsă de bani sau au probleme de sănătate.

Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 21 aprilie, de la zodie la zodie

Șobolan

Te învârți în cerc de câteva zile și nu știi ce decizii să mai iei pentru a fi bine. Nu-ți pierde răbdarea pentru că va răsări și pe strada ta soarele.

Bivol

Pune osul la treabă și trage la mult dacă vrei să o duci bine din punct de vedere financiar. Trage tare acum dacă vrei ca mai târziu să stai liniștit.

Tigru

În ultima vreme nu ai mai dat atenție micilor detalii și ai pierdut esențialul. Îți este tot mai greu să vezi partea plină a paharului, dar cu puțină încredere vei reuși.

Iepure

Toată ziua ai lenevi, însă mai trebuie să și lucrezi. Zilele libere petrecute acasă ți-au dat peste cap ritmul normal, dar în cele din urmă vei reuși să te pui pe picioare.

Dragon

Iubirea pentru aproape este tot ce contează pentru tine. În clipa de față te gândești mai mult la ceilalți și mai puțin la tine. Oare e mai bine așa?

Șarpe

Nu-ți fie frică să spui ce gândești pentru că doar așa ceilalți vor știi ce ai în minte. Dacă nu reușești să te impui cât mai repede la serviciu vei avea multe de pierdut.

Cal

Fericirea vine din lucruri mărunte. Bucură-te de micile plăceri ale vieții și nu-i lăsa pe cei din jur să-ți spună ce poți să faci. Alege singur calea pe care o ai de urmat.

Capră / Oaie

Nu te abate de la drumul tău și mergi mai departe indiferent câte obstacole îți ies în cale. Ești puternic și vei reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus, cu capul sus.

Maimuță

Câteva clipe petrecute în liniște, în compania persoanei iubite, te vor ajuta să-ți dai seama care sunt calitățile pe care nu le-ai văzut până acum. S-ar putea să fii surprins de atuurile ei/lui.

Cocoș

Nu te mai da ceea ce nu ești și încearcă să fii tu însuți. Nu câștigi nimic dacă ești o persoană la exterior și alta la interior. Dă cărțile pe față!

Câine

Ești hulit de mulți pentru deciziile pe care le iei și nu mai ai susținere nici din partea celor dragi. Poate ce spun ceilalți despre tine chiar este adevărat. Ce zici?

Mistreț

Oboseala și stresul acumulate în ultima săptămână și-au spus cuvântul dur și răspicat. Dormi câteva ore bune și apoi îți poți reia sarcinile de unde ai rămas.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×