Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 18-19 aprilie. Unele zodii se bucură de relaxare și odihnă

Alexa Serdan   
în Horoscop
17/04/2020, 10:18
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 18-19 aprilie. Unele zodii se bucură de relaxare și odihnă
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 18 -19 aprilie pentru toate zodiile. Sursa foto: pixabay.com

Marii înțelepți au aflat care sunt evenimentele de care au parte cele 12 semne zodiacale în acest final de săptămână. Potrivit zodiacului chinezesc zilele de 18 și 19 aprilie sunt benefice nativilor născuți în zodiile Taur și Iepure care vor avea parte de multe evenimente pe placul lor.

Zodiac chinezesc pentru zilele de 18 și 19 aprilie, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Tot ce vrei să faci weekend-ul acesta este să lași deoparte grijile și să te relaxezi. Încarcă-ți bateriile la maxim și recuperează orele pierdute de somn acum când ai ocazia.

Bivol

Nu le mai da socoteală celor din jur și axează-te pe lucrurile care-ți fac plăcere. Pune-ți mintea la contribuție și lasă inspirația să iasă la suprafață.

Tigru

Bucură-te de aceste clipe minunate petrecute alături de oamenii dragi. Nu se știe când vei mai avea ocazia să stea în preajma lor, profită de aceste momente.

Iepure

Ți-ai propus să faci toate lucrurile pe care până acum le-ai pus pe ultimul loc. Scoate la iveală pasiunile pe care le-ai uitat și lasă-te dus de val, cine știe ce alte hobby-uri mai descoperi.

Dragon

Ești cu capul în nori și s-ar putea să faci anumite greșeli pe care să nu le mai poți repara. Fii mai atent la lucrurile din jurul tău dacă nu vrei să ai parte numai de ghinioane.

Șarpe

Partenerul de viață te iubește necondiționat, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i greșești. Dacă află că ai călcat strâmb s-ar putea să-ți iei adio de la relație.

Cal

Încrederea de sine și ambiția de care dai dovadă te propulsează pe treapta următoare a societății. Nu-i lăsa pe cei din jur să-ți spună ce poți să faci. La final, alegerea este numai a ta.

Capră / Oaie

Poate ar fi timpul să te gândești și la ceilalți. Renunță la egoism și ambiție prostească și împacă-te cu oamenii care ți-au greșit. Fă tu primul pas!

Maimuță

Fii atent la bugetul pe care-l cheltui în acest weekend. Nu este cazul să trăiești ca-n puf pentru că trebuie să gândești pe termen lung. Mai ține și bani deoparte.

Cocoș

Ai început să nu te mai mulțumești cu puțin și depui eforturi pentru a deveni o persoană mai bună. Muncește mai mult, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Câine

Eliberează-te de stresul acumulat în ultima perioadă și destinde-te în căldura căminului. Și unde mai pui că ai și toți oamenii dragi alături. Ce-ți mai poți dori?

Mistreț

A venit timpul să iei o mică pauză și să-ți regândești calitățile. Trebuie să înțelegi că nu poți face toate lucrurile pe care le ai în gând, mai renunță la câteva idei.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×