Zodiac Chinezesc pentru joi, 16 aprilie. Cocoșul este descurajat de pesimismul celor din jur

Bogdan Solomon   
în Horoscop
15/04/2020, 17:12
Zodiac Chinezesc pentru joi, 16 aprilie. Cocoșul este descurajat de pesimismul celor din jur
Cocoșul trebuie să facă față unui pesimism exagerat venit tocmai din partea persoanelor dragi. Sursa foto: romaniatv.net

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de joi, 16 aprilie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, mai ales din punct de vedere profesional. După ce că ești izolat la domiciliu, te izbești și de un „zid” înălțat chiar de persoanele care îți sunt dragi. Nu o fac cu bună știință, dar atitudinea lor îți dăunează destul de tare și devii din ce în ce mai confuz.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc în ziua de joi, 16 aprilie

Cel puțin așa se va întâmpla dacă ești născut sub semnul Cocoșului, iar de vină este anturajul în care ai tendința să-ți pui bazele. Cu toții sunt pesimiști și îți transmit această stare, așa că încearcă să stai cât mai departe de ei. Altfel, riști să eșuezi lamentabil în tot ce ți-ai propus să faci înaintea Paștelui.

Șobolan

Trebuie să lupți pentru a dovedi adevărul într-o situație tensionată din care ai avut multe de pierdut: imagine, credibilitate, reputație. Acum ai șansa de a restabili echilibrul firesc și de a-ți recăpăta poziția meritată. Nu permite nimănui să te jignească pe nedrept, apelează la toate armele din dotare pentru a demonstra că ești corect și nu te simți vinovat de nimic. Alții încearcă să arunce vină pe umerii tăi ca să scape basma curată. Nu trebuie să accepți asemenea nedreptate. Poți scăpa fără urmări, dar trebuie să te ridici pentru drepturile câștigate.

Bivol

Este cert că vei aborda o atitudine calmă și relaxată în fața unei noi provocări și nu intri în panică dacă lucrurile capătă un ritm ciudat. Le tratezi pe toate rațional, logic, matur, organizat, conștient că nimic nu se clădește peste noapte. Fă un pact cu timpul pentru că mai e cale lungă până vei ajunge acolo unde vrei și nu te grăbi. Ai răbdare suficientă pentru a le lua pe toate pe rând și a le duce la îndeplinire, convins că viitorul spre care te îndrepți va aduce rezultate stabile, solide, consistente. Ești un exemplu de maturitate și încredere în ziua de mâine!

Tigru

Cât timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele să aștepți rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de alții se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci încearcă să faci totul cum trebuie, cum ți se cere și cum e cinstit. Vei fi foarte mulțumit să obții ceva pe căi complet legale și pe forțe proprii, fără să te simți cu musca pe căciulă în nicio direcție. Cei care fac totul pe căi juste vor fi apreciați și mai ales recompensați. Așadar, mergi pe drumul cel drept până la roadele meritate!

Iepure

Toate par să se fi împotmolit într-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai urnește. Nu insista să treci azi peste acest hop, pentru că nu deții resursele necesare pentru o reușită. Ești pesimist, lipsit de energie, moralul e la pământ, iar motivația e zero. Cu asemenea bagaj sărac nu poți depăși momentul cu capul sus. Așteaptă, stai până se mai clarifică lucrurile și, după ce va trece furtuna, vei privi lucrurile cu totul altfel decât acum. Dacă tot stai pe loc, nu-ți turna cenușă în cap, plângându-ți de milă, ci informează-te!

Dragon

Te întorci cu gândul spre vremuri de demult, pentru că ai ocazia de a trece în revistă amintiri frumoase, perioade când te simțeai fericit și ocrotit, evenimente de odinioară care ți-au marcat evoluția. O călătorie spre locurile copilăriei, chiar și imaginară, te duce cu gândul în vremuri de altădată încât e o plăcere să scoți de la naftalină emoții vechi. Persoane de care îți era dor, părinții care te așteaptă acasă, colegii de școală, toți sunt fericiți și nerăbdători să te revadă.

Șarpe

Modul unora ceva mai jucăuș și mai superficial de a trata lucrurile te cam debusolează, pentru că nu știi foarte bine cum să tratezi impasul de față. Ei iau în glumă astfel de momente, le fac să pară mai simple decât sunt în realitate. Ignoră riscurile și piedicile și vor să te influențeze să le privești la fel, ca și cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merită să abordezi această atitudine lejeră, semn că întotdeauna gândirea pozitivă te scoate din impas! Ce rost este să vezi numai probleme la tot pasul când cu un zâmbet poți trece peste toate?

Cal

Un amic te-a rănit profund cu ceva timp în urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nu o înțelegi prea bine, ești dispus să-l ierți și să-i acorzi o șansă de împăcare. Dacă și pe asta o strică, ar fi bine să închizi complet acest capitol. Nu pica în plasa lui, pentru că s-ar putea să dorească o reacție agresivă, pe care să ți-o arunce mai apoi în cârcă, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altădată. Fii cel blând, cel înțelegător, cel împăciuitor, și nu-l lăsa să te enerveze și mai tare! Dacă e deștept, va accepta împăcarea!

Capră/Oaie

Privești spre viitor cu emoție și bucurie, de parcă s-ar apropia un eveniment de la care ai mari speranțe! Poate este vorba de o întâlnire sentimentală, poate prima dintr-o lungă serie de momente romantice, sau o schimbare de bun augur în viața de cuplu, și le aștepți cu sufletul la gură. Ești convins că totul va ieși perfect, că e momentul ideal pentru un astfel de eveniment fericit și te deschizi cu entuziasm în fața noului, fără nicio teamă. Ceea ce primești acum de la viață e de fapt răsplata gândurilor bune și gesturilor de iubire pe care le-ai transmis lumii până acum.

Maimuță

Atitudinea optimistă se va dovedi a fi cea mai bună alegere, deci uită de spiritul critic caracteristic și începe să vezi lucrurile într-o lumină favorabilă. Răspunde afirmativ la tot ce ți se oferă, nu fugii nici de provocare, nici de noutate, pentru că nu știi de unde sare iepurele! Cele mai bune lucruri vin din direcții complet nebănuite și, dacă le refuzi din start printr-o atitudine închisă și suspicioasă, practic lași șansele să treacă pe lângă tine. Trebuie să fii pe fază, pentru că se ivește ceva atât de bun la care e nevoie să spui foarte repede: accept!

Cocoș

Ești ținut pe loc de atitudinea pesimistă a anturajului. Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău și nu au nimic de care să-și agațe speranțele, e normal ca, empatic și impresionabil cum ești, să aluneci pe aceeași pantă descendentă. Mai bine ieși din astfel de medii, pentru că prezența lor nu îți face bine, ci îți taie tot elanul pentru ce voiai să faci. Ei îți spun mereu că nu se poate, că nu e bine, că nu va ieși nimic, și, pentru că ești într-o pasă emoțională sensibilă la stimuli negativi, te pot trage alături de ei, plângând unul pe umărul altuia.

Câine

Ai reale motive de veselie, de parcă ar sosi din mai multe direcții doar vești bune. Zâmbetul nu te părăsește nicio clipă pe parcursul zilei, descoperind ce bine merg lucrurile, chiar și cele mai complicate, atunci când reușești să-ți menții acest tonus pozitiv și optimismul că totul va fi bine. Aproape că învârți pe degete orice motiv care, altădată, te-ar fi stresat la culme, pentru că uneori lucrurile revin la normal mult mai ușor cu un dram de umor sau ironie. Glumești pe seama provocărilor banale ale zilei, pentru că nu au nicio putere atunci când le iei peste picior. Ești convins că totul merge în direcția cea bună și zâmbești.

Mistreț

Este o plăcere să îți vezi partenerul de suflet atât de implicat în proiectele comune, compania lui te încurajează, te motivează, te face să depui eforturi și mai mari pentru a ajunge la scopurile care vă avantajează pe amândoi. Ceea ce clădiți acum împreună, umăr la umăr, va fi de bun augur, deci ai toate motivele să tragi tare pentru a vedea acest vis împlinit. E pentru binele familiei, al relației, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri în mod echitabil. Niciunul nu pretinde eforturi doar de la celălalt, ci vâsliți laolaltă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×