Zodiac chinezesc: duminică, 26 aprilie 2020. Cocoșul este epuizat, dar nu stă o clipă locului

Alexa Serdan   
în Horoscop
25/04/2020, 11:33
Zodiac chinezesc: duminică, 26 aprilie 2020. Cocoșul este epuizat, dar nu stă o clipă locului
Zodiac chinezesc pentru ziua de duminică, 26 aprilie 2020, pentru toate cele 12 zodii. Sursa foto: pixabay.com

Zodiacul chinezesc pentru ziua de duminică, 26 aprilie 2020, vine cu vești bune pentru nativii născuți în zodiile Tigru și Cal care au parte de evenimentele frumoase, clipe petrecute alături de cei dragi, precum și liniște și armonie. Află în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu toate cele 12 semne zodiacale.

Zodiac chinezesc pentru duminică, 26 aprilie 2020, de la zodie la zodie

Șobolan

Ești pe drumul cel bun. Deciziile luate în ultima vreme te-au ajutat foarte mult, iar acum te poți relaxa. Tot ce-ți pui în minte, îți iese.

Bivol

Participă activ la treburile casnice și nu mai lăsa tot greul pe umerii partenerului de viață. Implică-te și vei observa că aveți timp și pentru a sta împreună.

Tigru

Te bucuri din plin de liniștea și armonia din sânul familiei și nimic nu pare să stea în calea fericirii tale. Plutești pe un norișor roz și totul este minunat în jurul tău.

Iepure

Ești mereu pe fugă și nu dai prea mare importanță lucrurilor de lângă tine. Oprește-te o clipă și inspiră aerul proaspăt de la fereastra casei tale.

Dragon

Ai un dor imens pentru părinții și oamenii dragi pe care i-ai lăsat în urmă. Nu fii dezamăgit, în curând veți fi din nou împreună, mai ai puțină răbdare.

Șarpe

Simți că nu mai ai nimic de pierdut și te arunci cu capul înainte indiferent de situația în care ești pus. Astrele te sfătuiesc să nu te pierzi pe tine perioada aceasta.

Cal

În sfârșit, ești mulțumit pe întorsura pe care a luat-o viața ta. Ce-ți poți dori mai mult când ai lângă tine familia și persoana iubită?

Capră / Oaie

Ești mereu cu un pas înaintea celor din jur, lucru de care profiți din plin, mai ales la locul de muncă. Șefii te-au luat în vizor și nu este exclus să fii promovat mai repede.

Maimuță

Amână pentru o altă zi deciziile majore în ceea ce privește cariera. Sfătuiește-te cu prietenii înainte de a-ți pune semnătura pe un act important.

Cocoș

Ești sleit de puteri, dar nu vrei să te oprești pentru că mai ai multe lucruri de făcut. Nu știu cum reușești, dar mereu duci la capăt tot ce-ți pui în minte.

Câine

Încearcă măcar pentru o zi să nu mai fii adult și profită de copilărie, indiferent de vârsta pe care o ai. Distrează-te și adună amintiri la cufăr.

Mistreț

Pentru tine nu este nicio problemă să te dedici în totalitate unui singur scop. Pui suflet în tot ce faci și de aceea totul se termină cu bine.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×