Zodiac Chinezesc 31 octombrie. Șobolanul, victima zvonurilor

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
30/10/2019, 10:00
Zodiac Chinezesc 31 octombrie. Șobolanul, victima zvonurilor
Zodiac Chinezesc 31 octombrie.

Zodiacul chinezesc pentru data de 31 octombrie vine cu vești bune pentru mulți dintre nativi, însă are și vești proaste pentru alții. Bovolul, de exemplu, își pune toată baza în niște prieteni, dar va afla că ajutorul promis nu va mai veni.

Așa arată horoscopul chinezesc pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Zodiacul chinezesc pentru 31 octombrie îl găsește pe nativul Șobolan plin de greutăți la locul de muncă. Un coleg este foarte gelos pe realizările sale, așa că încearcă să-i pună bețe-n roate. Șefii vă cunosc destul de bine încât să nu plece urechea la zvonuri. Acasă, vă așteaptă o seară romantică.

Dragon

Nativul Dragon are probleme în dragoste. Partenerul de viață îi reproșează că nu mai este la fel de tandru ca la început și nu-i mai acordă atenția de care are nevoie. O ieșire la un restaurant bun s-ar putea să mai domolească pornirile războinice ale partenerului.

Șarpe

Șarpele reușește să alunece printre probleme și astăzi. Le evită ”la mustață” și se bucură de o zi minunată. La locul de muncă este apreciat, iar acasă este iubit.

Iepure

Iepurele se implică foarte mult în tot ce face. Așa ajunge să intermedieze o afacere a unui prieten Nu o va face degeaba, deoarece cele două părți implicate îi vor răsplăti eforturile.

Oaie

Oaia are noroc cu carul, astăzi. Este posibil să primească o mărire de salariu, sau un bonus pentru un proiect la care lucrează, dar este foarte posibil să câștige și la loto sau la pariuri, dacă joacă. Acasă, partenerul de viață te așteaptă cu o cină romantică.

Maimuță

Zgârcitele zodiacului chinezesc, Maimuțele, vor face noi descoperiri și nu e exclus să descopere că au nevoie de o nouă profesie, deoarece lucrurile se cam strică la actualul loc de muncă. Oricum, erau nemulțumite de salariu.

Mistreț

Cei mai iubitori și plăcuți din zodiacul chinezesc, Mistreții au șansă se se aleagă cu un nou preten, după ziua de astăzi. Firea lui săritoare este ca un adevărat magnet pentru prieteni.

Tigru

Tigrul are probleme de concentrare. Este mai mult cu capul în nori și visează la un concediu, deși la locul de muncă încep să se strângă proiectele, la fel ca și acasă, unde a abandonat mai multe lucrări de renovare.

Bivol

Naticul Bivol va avea de suferit astăzi de pe urma unor așa-ziși prieteni, care îl vor dezamăgi. Acesta ăși va pune toate speranțele în acei prieteni, însă se va trezi tot singur.

Cocoș

Nativul Cocoș este foarte harnic. Aleargă toată ziua, dar au și de câștigat. Intră în posesia unor informații legate de o afacere care le poate aduce venituri frumoase.

Câine

Natiul Câine are șansa să se relaxeze puțin. Șeful este posibil să-l trimită într-o deplasare care îl va încânta pe neativul Câine. Va fi cva muncă, dar va avea parte de mai multă relaxare.

Cal

Calul are de tras astăzi, din cauza neglijenței. Unul dintre șefi va veni cu amenințări, însă totul se termină cu bine, deoarece tot Calul va veni cu o idee foarte bună. Acasă, partenerul de viață are câteva reproșuri de făcut, dar o cină romantică va rezolva situația.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×