Alinere rară a planetelor din 31 octombrie până în anul 2023. Furtuna retrogradă declanșată de Mercur schimbă complet viețile zodiilor

Dan Suta   
în Horoscop
07/10/2019, 23:55
Alinere rară a planetelor din 31 octombrie până în anul 2023. Furtuna retrogradă declanșată de Mercur schimbă complet viețile zodiilor
O nouă aliniere a planetelor ne va marca pentru următorii 4 ani. Sursa foto: World Atlas

O aliniere rară a planetelor se va produce din 31 octombrie, dată de la care, până în anul 2023, planeta Mercur va fi complet retrogradă. Uranus, Neptun, Pluto, Jupiter, Saturn, Mercur, Marte și Venus vor fi de aceeași parte a cerului într-o aliniere perfectă față de Pământ și Soare. Acest eveniment va schimba o serie de lucruri în viețile noastre.

Furtuna retrogradă și alinierea planetelor, evenimente care ne vor marca

Zodiile care nu au reușit să se redreseze în ultimii ani vor avea de pătimit în următorii 4 ani de zile. Uranus și Saturn în aceeași linie cu Pluto, Neptun, Jupiter, Venus, Marte și Mercur aduc o serie de probleme de natură emoțională, suferințe nemaiîntâlnite, dar și oportunități explozive în viețile nativilor.

Berbecii vor fi încărcați de energii pozitive și vor fi încurajați, în special odată cu data de 31 octombrie, să riște mai mult fără să se gândească la consecințe. Intră sub protecție astrală pentru patru ani de acum înainte. Taurii se reconectează la valori pe care credea că le-a pierdut și devine de o mie de ori mai receptiv la schimbări.

aliniere planete mercur retrograd
Mercur complet rerrograd din 31 octombrie 2019. Sursa foto: Astrology Zone

Fecioarele vor acționa cu sânge rece și vor obține mari victorii

Gemenii nu vor avea patru ani liniștiți. Aceștia se vor confrunta cu tot felul de necazuri, cu crize în lanț de personalitate. Freamătul interior va avea o rezolvare abia din vara anului 2022. Racii se vor feri ca Dracul de tămâie de provocări. Lucrurile se vor schimba în bine pentru ei, dar foarte lent.

Leii trebuie să iasă din malaxorul problemelor cotidiene și să se concentreze pe chestiuni de durată, pe proiecte ample. Riscă să se piardă în rutină și e mare păcat. Fecioarele vor deveni extrem de periculoase pentru cei din jur. Acestea realizează că pentru a avea succes trebuie să acționeze uneori cu sânge rece. Vor deveni imbatabile și marile câștigătoare ale acestei furtuni retrograde.

Balanțele se vor destabiliza chiar începând cu data de 31 octombrie. Până atunci vor avea parte de un val de câștiguri, dar odată cu începerea lunii noiembrie și până pe 1 ianuarie 2022, viața le oferă multe lămâi. Scorpionii se vor interioriza tot mai mult în următoarea perioadă și vor deveni superficiali.

Săgetătorii vor intra într-o perioadă plină de înșelătorii. Se vor hrăni cu iluzii și vor avea nevoie de oameni de nădejde care să le indice calea corectă atunci când se vor îndepărta prea mult de drum. Capricornii vor fi în formă în următorii ani. Acești nativi au capacitatea de a rezista în situații de criză și sunt, de obicei, beneficiarii crizelor.

Vărsătorii și Peștii vor fi însingurați și destul de neliniștiți. Vor deveni tot mai neîncrezători în cei din jurul lor, iar asta le poate aduce multe neplăceri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×