Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 octombrie 2019. Zodiile de aer au parte de multe cumpene

Dan Suta   
în Horoscop
07/10/2019, 09:38
Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 octombrie 2019. Zodiile de aer au parte de multe cumpene
Horoscop karmic 7-13 octombrie 2019. Sursa foto: dazzling.news

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 7-13 octombrie 2019, zodiile de aer vor avea parte de multe cumpene în această perioadă. Este o săptămână decisivă din multe puncte de vedere, în special pentru Gemeni și Vărsători, care în ultima vreme au neglijat o serie de aspecte importante ale vieții lor.

Horoscop karmic pentru săptămâna 7-13 octombrie 2019: Previziuni pentru zodii

Zodiile de aer. Gemenii și Vărsătorii trebuie să se redreseze mai mult ca oricând. Au nevoie de mai multă stabilitate, însă până să obțină starea de armonie interioară perfectă, vor trece peste niște obstacole destul de mari. Lucrurile vor evolua favorabil pentru acești nativi abia de sâmbătă încolo. Balanțele stau ceva mai bine la toate capitolele, în special la cel financiar.

Zodiile de foc. Leii sunt cu capul în nori, asta pentru că îi nimerește săgeata lui Cupidon. Vor avea parte de o perioadă bună din punct de vedere amoros. Săgetătorii și Berbeci traversează și ei o perioadă care este în avantajul lor, în special din punct de vedere profesional. Vor primi niște importante sume de bani.

horoscop karmic 7-13 octombrie
Peștii au parte de o perioadă plină de obstacole. Sursa foto: Pixels

Peștii au o perioadă extem de dificilă

Zodiile de apă. Racii devin mai melancolici ca niciodată, iar Scorpionii trebuie să facă mai multe eforturi pentru a recupera anumite lucruri pierdute, ori chiar statutul social de altădată. Peștii sunt în continuare la marginea prăpastiei și trebuie să fie foarte atenți pe unde calcă, ce spun și cum se raportează la neprevăzut.

Zodiile de pământ. Taurii, Fecioarele și Capricornii primesc foarte multe sarcini noi și se autodepășesc pe zi ce trece. Acești nativi au parte de o adevărată mână divină karmică despre care se poate spune că îi va mobiliza, îi va mâna la luptă și îi va proteja în același timp. Capricornii au șansa de a-și schimba viața la 180 de grade.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×