Horoscop special. Ce aduce Neptun Retrograd pentru zodii. Viața a 4 nativi va fi bulversată

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
05/10/2019, 13:15
Horoscop special. Ce aduce Neptun Retrograd pentru zodii. Viața a 4 nativi va fi bulversată
Neptun este Retrograd până pe 27 noiembrie. Află cum influențează zodiile. Sursa foto: romaniatv.net

Neptun este a opta planetă de la Soare și este retrograd până pe 27 noiembrie. Această planetă este una înceată și are nevoie de cinci luni pentru a intra în mișcare retrogradă. Prin urmare, în perioada 21 iunie – 27 noiembrie va staționa și le va aduce zodiilor inspirație și spiritualitate. De asemenea, planeta albastră este cunoscută pentru faptul că poate crea iluzii și speranțe deșarte care ne vor ajuta să descoperim adevărul crud al realității.

Ce evenimente aduce Neptun Retrograd celor 12 zodii ale horoscopului

Planeta Neptun a intrat în zodia Pești în anul 2011 și va rămâne aici până în 2026, scrie Antena 3. Această planetă visătoare ne va determina să căutăm în străfundul sufletului nostru, dar și în arborele genealogic pentru a descoperi de unde ne tragem. Este perioada ideală pentru dezvoltare spirtituală și meditație.

Berbec

Neptun Retrograd te va ajuta să citești printre rânduri și să nu te grăbești. Luna aceasta și în noiembrie axează-te numai pe propria persoană. Meditează asupra stărilor tale și găsește sensul profund al stărilor de pace.

Taur

Vei afla că lucrurile nu sunt tocmai ceea ce par. Rămâi ancorat în realitate și fii rațional. Conectează-te cu natura și stai mai mult afară. Meditează la sensul vieții, dar fii atent să nu te rătăcești în căutarea perfecțiunii.

Gemeni

Rac

Încerci să rezolvi problemele sentimentale ale prietenilor, dar cu ale tale cum rămâne? Învață noi moduri să-ți gestionezi sentimentele pentru că ai tendința să te închizi în tine. Sfatul nostru este să-ți așterni pe hârtie gândurile și trăirile.

Leu

Scoate la suprafață partea ta creativă și investește timp în visele tale. Toate lucrurile importante necesită timp, nu este cazul să disperi. Perioada aceasta vei învăța o lecție de viață: sclipirea de pe scenă nu este aceeași cu cea din viața reală.

Fecioară

Îți place să ai toate răspunsurile, dar nu tot timpul sunt cele pe care vrei să le auzi. Te descurci perfect să separi adevărul de ficțiune. Încearcă să te lași puțin dus de val și simte pe propria piele stările pe care ți le-ai reprimat.

Balanță

Cauți echilibrul în tot ceea ce faci, dar nu îl găsești întodeauna. Poate ar fi timpul să-ți urmărești visele și să începi o nouă rutină. Investește mai mult în imaginea ta. Este momentul ideal pentru o tunsoare nouă sau un stil vestimentar diferit.

Scorpion

Săgetător

A venit momentul să te oprești din tot ceea ce faci. Reflectează la tot ce ai acumulat până acum pentru că sunt multe lucruri pe care le-ai învățat. Vei descoperi informații despre trecutul familiei tale și vei afla care este drumul pe care să-l urmezi.

Capricorn

Ești dispus să te aventurezi în multe provocări. Ești spontan și impulsiv și nu vei mai ține cont de niciun plan. Lasă-te purtat de val și descoperă inocența pe care ai pierdut-o. Poate ar fi timpul să te implici într-un sport sau să ai un hobby.

Vărsător

Ai planuri mărețe, dar poate nu este timpul potrivit să le pui în aplicare. Discută cu prirtenii despre visele tale îndrăznețe. Nu ți-ar strica niște sfaturi sau perspective noi de a vedea lucrurile. Observă lucrurile cu alți ochi.

Pești

Se anunță vremuri intense. Mare atenție la excese fie că este vorba de alcool, fie că este vorba de medicamente. Ai o legătură foarte strânsă cu visele, paote ar fi cazul să le cauți sensul. Scrie-le pe foaie și documentează-te mai intens.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×