Horoscop zilnic: sâmbătă, 5 octombrie 2019. Taurii sunt chinuiți de amintiri

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
04/10/2019, 12:14
Horoscop zilnic: sâmbătă, 5 octombrie 2019. Taurii sunt chinuiți de amintiri
Vești bune pentru nativii din zodia Taur. Sursa foto: romaniatv.net

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de sâmbătă, 5 octombrie, iar veștile sunt cât se poate de bune. Debutul acestui weekend se anunță promițător pentru cei mai mulți dintre nativi, mai ales din punct de vedere sentimental. Chiar dacă vremea nu e tocmai pe placul tău, ai ocazia să te relaxezi în compania persoanei iubite.

Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de sâmbătă, 5 octombrie

Dacă ești născut în zodia Taur, va trebui să faci față unor momente mai puțin plăcute, însă nu te îngrijora, toate vor trece cu atitudinea potrivită. Ești măcinat de regrete și ai tendința să rememorezi greșeli din trecut, de aceea te sfătuim să îți păstrezi calmul și să nu mai deschizi răni care abia ce apucaseră să se vindece.

Berbec

Multe dintre tensiunile interioare, acumulate de-a lungul timpului își găsesc tocmai astăzi momentul propice pentru a răbufni, fie sub forma unor certuri la locul de muncă, fie stând la baza unei stări generale nu tocmai bune. Încearcă, totuși, să te relaxezi, mai ales că e zi de weekend.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 5 octombrie. Sursa foto: kfetele.ro
Horoscopul zilei de sâmbătă, 5 octombrie. Sursa foto: kfetele.ro

Taur

Dintr-o dată devii extrem de sensibil, iar în ceea ce privește dragostea, preferi mai degrabă anturajul prietenilor decât compania persoanei fără de care până mai acum câteva zile nu puteai trăi. Amintiri mai vechi par să nu-ți dea pace, însă păstrează-ți calmul. Nu te lăsa copleșit de nostalgie tocmai acum.

Gemeni

Oricine ar avea curajul să te înfrunte nu va primi din partea ta decât reacții dure și o atitudine rece. În adâncul sufletului tău, suferi și asta te face irascibil. Ar fi mai bine dacă ai uita de rănile vechi și ai încerca să te adaptezi noului, vieții actuale.

Rac

O zi în care trebuie să alegi cu grijă persoanele din viața ta fie ei prieteni, fie ei frați sau surori, ori rude de alt grad. Este o zi în care a-i obliga pe ceilalți să facă ceea ce tu crezi că este corect reprezintă o greșeală. Așteaptă să vezi care dintre aceștia rezonează cu tine, cu felul tău de a fi.

Leu

Te-ai săturat să te ascunzi de cei din jur. Preferi să faci totul, dintr-o dată, în felul tău, fără să îți mai pese dacă rănești sentimentele cuiva. Fii cu băgare de seamă, însă, căci persoane care chiar te iubesc ar putea fi rănite de o astfel de atitudine.

Fecioară

Presiunea din partea celorlalți este foarte mare sâmbătă. Pe de altă parte, nici nevoia de adrenalină nu-ți dă pace. Încearcă să găsești, totuși, un echilibru, pentru a putea face față tuturor încercărilor din acest weekend.

Balanță

Nu-ți prea poți permite să fii catalogat drept „ciudat”, așa că răbufnești de fiecare dată când te confrunți cu astfel de situații. Un autocontrol ceva mai riguros s-ar putea să-ți prindă bine.

Scorpion

Probabil că astăzi este una dintre acele zile în care trebuie să înveți adevărata valoare a compromisului. Mai ales când vine vorba de relațiile cu cei de-acasă și felul în care interacționezi cu aceștia, și cu filosofia lor. Continuă-ți drumul ales, chiar dacă cei din jurul tău nu sunt de acord.

Săgetător

Nu lua în nume personal nimic din ce ți se întâmplă sau ți se spune, pentru că riști să te manifești cu mai mult elan decât este cazul, rupând relațîi vechi, benefice ție, doar pentru o vorbă aruncată-n vânt.

Capricorn

Ar trebui să profiți din plin de această perioadă, pentru că se anunță vești cât se poate de bune. Ai parte de o nouă forță, o energie dedicată ție. Cu toate acestea, încearcă să nu devii prea euforic.

Vărsător

Oricât de mult ai vrea, nu îi poți ajuta deloc pe cei din jurul tău. Este o zi în care ar trebui să te ocupi numai de tine, iar dacă aceasta ar putea fi o zi liberă, cu atât mai bine.

Pești

O zi în care îți este mai ușor ca oricând să colaborezi cu cei din jurul tău. Unde mai pui și faptul că ai motive să o faci. Însă, pe cât posibil, nu încerca să faci totul de unul singur, mai ales acum, când te poți baza pe cei din jur.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×