Sfatul Zilei de 8 septembrie. Taurul pierde bani

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
07/09/2019, 14:47
Sfatul Zilei de 8 septembrie. Taurul pierde bani GALERIE FOTO
Sfatul Zilei 8 septembrie. Sursa foto: b1.tv

FANATIK vă aduce Sfatul Zilei de 8 septembrie. Astrele ne transmit mesaje puternice, pe care trebuie să le înțelegem la timp, pentru ca viața noastră să se desfășoare așa cum dorim. Ține cont și de numărul norocos al zilei, deoarece ți-ar putea fi de folos. 

Așa arată Sfatul Zilei de azi, 8 septembrie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec trebuie să facă o alegere importantă. Trebuie să meargă înainte, chiar dacă renunță la ceva ce i-ar aparține de drept. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur

Nativul Taur are probleme cu finanțele, iar planurile sale de afaceri se năruie unul câte unul. Trebuie să regândești strategia! Numărul norocos al zilei: 11.

Sfatul Zilei 8 septembrie
Sfatul Zilei 8 septembrie. Sursa foto: zodiata.com

Gemeni

Nativul are probleme serioase astăzi. Este implicat într-un cnflict, dar trebuie să rămână calm!  Numărul norocos al zilei: 5.

Rac

Ai un stil aparte, care nu place chiar tuturor. Trebuie să vii cu mai multe explicații ale gesturilor tale, pentru a fi înțeles. Numărul norocos al zilei: 6.

Leu

Pentru tine cel mai important în aceste momente este starea de sănătate și confortul psihic. Nu face excese. Numărul norocos al zilei: 1.

Fecioară

Fecioara are un plan de rezervă întptdeauna. Folosește-l cu inteligență, pentru că vei avea nevoie astăzi. Numărul norocos al zilei: 8.

Balanță

Trebuie să lași totul în urmă și să-și vezi de planul pe care ți l-ai impus în urmă cu ceva timp!  Numărul norocos al zilei: 10.

Scorpion

Cei ce cultivă vânt, vor culege furtună! Ai grijă cu cine te asociezi, ca să nu rămâi fără bani. Numărul norocos al zilei: 25.

Săgetător

Un prieten va încerca să te sensibilizeze și să te manipuleze. Ai grijă! Numărul norocos al zilei: 45.

Capricorn

Ești cam plictisit și vrei o ieșire din oraș. O călătorie prin natură te va face să vezi problemele mult mai clar, dar și soluțiile la fel. Numărul norocos al zilei: 33.

Vărsător

Chiar când ți-e lumea mai dragă, apar incertitudinile. Trebuie să iei o decizie și trebuie să iei una corectă, așa că mai bine asculți și părerea consoartei. Numărul norocos al zilei: 16.

Pești

Veștile vin cu mare viteză, totul parcă se desfășoară pe repede înainte, așa că trebuie să te adaptezi. Ai de luat o decizie care nu mai poate fi amânată. Numărul norocos al zilei: 9.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×