Sfatul zilei de 7 septembrie 2019 pentru fiecare zodie. Gemenii trebuie să se înarmeze cu mai mult curaj

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
06/09/2019, 12:41
Sfatul zilei de 7 septembrie 2019 pentru fiecare zodie. Gemenii trebuie să se înarmeze cu mai mult curaj
Sfatul zilei de 7 septembrie 2019. Sursa foto: Shutterstock

Citește sfatul zilei de 7 septembrie 2019 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului precum și care este numărul tău norocos. Gemenii vor avea nevoie de ceva mai mult curaj în a realiza anumite activități. Vor fi destul de vizibili și asta nu va fi tocmai pe placul lor.

Sfatul zilei de 7 septembrie 2019 pentru zodia ta

Berbec: Ai obiceiul de a reține doar anumite porțiuni dintr-o discuție. Înregistrezi doar ce îți convine și nu ești corect. Spune tot ce știi, nu doar ce e în favoarea ta. Numărul norocos al zilei: 11.

Taur: Pune-te pe treabă și dovedește-le celor din jur de ce ești capabil. Azi e o zi în care poți realiza lucruri mărețe. Numărul norocos al zilei: 8.

Gemeni: Trebuie să ai mai mult curaj. S-ar putea să fii solicitat să vorbești în public, lucru care nu e tocmai pe placul tău. Numărul norocos al zilei: 3.

sfatul zilei 7 septembrie 2019
Gemenii s-ar putea să fie solicitați să țină un discurs public. Sursa foto: horoscopefriends.co.uk

Leii trebuie să evite să se implice în conflicte străine

Rac: Nu te uita în trecut. Mergi pe drumul pe care ai început să pășești și fii la fel de încrezător ca până acum. Este momentul să dai tot ce ai mai bun din tine. Numărul norocos al zilei: 13.

Leu: Înainte să faci precizări într-un conflict din care nu faci parte, ar fi bine să te gândești dacă este util ceea ce vrei să adaugi. Numărul norocos al zilei: 7.

Fecioară: Nu te pune cu oamenii nebuni căci nu vei ajunge la nicio concluzie. Cel mai bine ar fi să te gândești la lucrurile care contează cu adevărat pentru tine, așa că renunță la anumite persoane. Numărul norocos al zilei: 1.

Balanță: Nu poți să le faci pe toate. Trebuie să fii conștient de limitările tale. Nu te complica prea mult dacă nu ai suficiente resurse și energie. Numărul norocos al zilei: 4.

Scorpion: Lasă-te sedus de persoana cu care te simți atât de bine. Lasă-te dus de valul dragostei. Omul de lângă tine va fi ca un ghid azi, și doar așa îți vei putea da seama de ce ai nevoie cu adevărat. Numărul norocos al zilei: 10.

Săgetător: Ești o persoană originală, iar mulți oameni te invidiază pentru felul tău de a fi. Ignoră-i și mergi mai departe. Numărul norocos al zilei: 6.

Capricorn: Nimic nu se compară cu o zi pe care o dedici persoanelor care contează cu adevărat în viața ta. Simte-te bine alături de cei dragi. Numărul norocos al zilei: 9.

Vărsător: Visează, dar mai coboară și cu picioarele pe pământ din când în când. Numărul norocos al zilei: 25.

Pești: Consultă-te cu oamenii din jurul tău înainte să arunci cu vorbe grele sau să dai verdicte care nu se pot confirma sub nicio formă. Numărul norocos al zilei: 5.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×