Primul Pătrar 2019. Fenomenul astrologic are loc în această noapte şi va afecta zodiile

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
05/09/2019, 13:37
Primul Pătrar 2019. Fenomenul astrologic are loc în această noapte şi va afecta zodiile
Primul pătrat, pe 6 septembrie 2019. Sursa foto: veteranstoday.com

Pe 6 septembrie, la ora 06:18 dimineața va avea loc un fenomen astrologic care își va pune amprenta asupra zodiilor. Primul pătrar din septembrie 2019 (adică satelitul natural al Pământului va fi la o depărtare 90 de grade Est de Soare) vine cu momente decisive în viețile nativilor, mai ales a celor de foc și pământ.

Primul Pătrar din septembrie 2019 și efectele fenomenului asupra zodiilor

Practic, cu alte cuvinte, Primul pătrar înseamnă jumătate de lună pe cer. Fenomenul de lună înjumătățită (care începând de mâine va fi în creștere până pe 14 septembrie când vom avea prima Lună Plină din această toamnă) este unul la fel de important precum fenomenele de Lună Nouă sau eclipsele, căci și acesta afectează într-o măsură destul de mare zodiile.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor avea parte de evenimente neprevăzute în următoarele 72 de ore. Berbecii vor avea probleme financiare, Leii se vor confrunta cu o serie de necazuri în dragoste, iar Săgetătorii au niște lacune în sectorul comunicării. Primul pătrar al Lunii scoate în evidență tocmai aceste sincope pe care mulți nativi le trec cu vederea sau, și mai românește, scoate la iveală gunoiul ascuns sub preș. Aceste semne zodiacale, la fel ca toate celelalte, trebuie să privească ambele fețe ale unei monede pentru a lua o decizie avantajoasă.

primul pătrar
Zodiile de pământ vor lua decizii extrem de importante. Sursa foto: forbes.com

Relaxare pentru zodiile de apă, cu excepția Peștilor

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) vor fi ceva mai bine dispuse, cu excepția celei din mijloc. Balanța va avea de suferit ceva mai mult din cauza primului pătrar, asta deoarece aceasta, zodie duală, va trebui să facă niște alegeri destul de dure, alegeri care le pot afecta viitorul. În funcție de deciziile pe care le iau Balanțele acum, lucrurile vor evolua mai bine sau mai prost în următoarele luni, până la finalul anului.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt ceva mai relaxate. Primul pătrar din luna septembrie nu îi încurcă, dar nici nu îi ajută mult. Au un parcurs normal, destul de firesc, iar surprizele sunt deocamdată ținute la sertar. S-ar putea spune că Peștii pot avea parte de câteva evenimente care le vor crea disconfort, dar abia de duminică, 8 septembrie, încolo. Pe măsură ce ne apropiem de Luna Plină, nativii Pești devin tot mai agitați și mai recalcitranți.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) vor lua câteva decizii vitale din punct de vedere profesional. Taurii sunt puși pe fapte mari și sunt susținuți atât de planeta lor guvernatoare, Venus, cât și de o serie de alte aspecte astrologice care se vor produce începând cu data de 6 septembrie. Fecioarelor și Capricornilor li se recomandă multă precauție având în vedere că viața îi va pune în ipostaze cu totul inedite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×