Horoscop săptămânal realizat de Camelia Pătrășcanu. Perioada 2-8 septembrie 2019 vine cu realizări pentru Fecioară

Dan Suta   
în Horoscop
01/09/2019, 10:48
Horoscop săptămânal realizat de Camelia Pătrășcanu. Perioada 2-8 septembrie 2019 vine cu realizări pentru Fecioară
Horoscop săptămânal realizat de Camelia Pătrășcanu. Sursa foto: antena3.ro

Potrivit horoscopului săptămânal realizat de Camelia Pătrășcanu (perioada 2-8 septembrie 2019), Fecioarele se numără printre semnele zodiacale cu cele mai multe realizări. Vor avea parte de tot felul de provocări peste care vor trece cu brio. Vești importante primesc și nativii Leu și Capricorn.

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu (2-8 septembrie 2019), zodie cu zodie

Berbecii recuperează din timpul pe care l-au pierdut. Se redresează din punct de vedere profesional, iar asta îi va ajuta să iasă la liman. Taurii se vor axa în weekend pe problemele personale. E o săptămână benefică pentru relațiile de iubire, dar și una excelentă în sectorul comunicării.

Gemenii încearcă să afle pe ce anume se pot baza din punct de vedere emoțional. Vor avea parte de câteva revelații importante. Racii, în schimb, vor fi ceva mai agitați, mai tensionați. Nu vor fi tocmai în apele lor, iar asta se va vedea din primele zile ale săptămânii.

horoscop camelia pătrășcanu
Fecioarele vor avea o perioadă benefică. Sursa foto: antena3.ro

Balanțele trebuie să fie atente la volan

Leii vor cu ardoare o schimbare, mai ales din punct de vedere profesional. Sunt nemulțumiți de o serie de lucruri care se petrec la locul de muncă și vor să părăsească barca. Fecioarele au o perioadă benefică, în sensul în care își vor dovedi de câte lucruri sunt capabile într-un timp scurt.

Balanțele trebuie să fie atente la drum în perioada care vine, mai ales în weekend. Marți și miercuri pot primi niște sume frumoase de bani. Scorpionii au o săptămână de succes. Le iese absolut totul fără mari eforturi. Sunt norocoșii începutului de toamnă. Săgetătorii vor să demonstreze că sunt harnici, că sunt implicați și chiar vor fi răsplătiți pentru asta.

Capricornii negociază, întreabă în stânga și în dreapta, vor să schimbe ceva, dar apoi se răzgândesc. Se află într-o perioadă tare agitată. Vărsătorii trebuie să evite să le mai promită celor din jur marea cu sarea, iar Peștii se implică în tot felul de certuri. Sunt răzvrătiții acestei săptămâni. Horoscopul a fost realizat de Camelia Pătrășcanu pentru Antena 3.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×