15 adevăruri despre zodia Fecioară. Semnul cel mai ”materialist” din horoscop

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
31/08/2019, 11:11
15 adevăruri despre zodia Fecioară. Semnul cel mai ”materialist” din horoscop
Femeia și bărbatul Fecioară. Ce au în comun și la ce capitole sunt diferiți Sursa foto. bunadimineata.ro

Nu puțini sunt cei care spun despre Fecioară că este zodia cu cele mai multe calități din întreg horoscopul. Fără îndoială, acești nativi sunt extrem de perfecționiști, mai ales când vine vorba despre viața profesională, iar în plan sentimental au tendința de a  iubi cu pasiune și ardoare, chiar dacă riscă uneori să fie dezamăgiți. În rândurile următoare, îți vom prezenta nu mai puțin de 15 adevăruri despre acest semn zodiacal învăluit adesea în mister.

Tot ce trebuie să știi despre zodia Fecioară

  1.  Fecioara nu vorbește niciodată doar de dragul de a vorbi. Dacă acest nativ și-a fixat un anumit obiectiv, fii sigur că nu va renunța până când nu-l va duce la îndeplinire. Chiar dacă nu ezită să se ghideze după instinct, își calculează întotdeauna foarte bine fiecare pas.
  2. Fecioara caută în permanență să își îmbunătățească viitorul. Este destinată pentru succes, mai ale datorită perseverenței de care dă mereu dovadă. În plus, nu-i place absolut să facă pe șefa. Adoră lucrul în echipă, fiind un foarte bun manager.
  3. Fecioara este perfecționistă. Își setează standarde cât mai înalte și face tot ce-i stă în putință pentru a le atinge. Dacă ai în preajmă un astfel de nativ, trebuie să știi că nu suportă dezordinea.
  4.  Nu degeaba se spune despre Fecioară că s-a născut sceptică. Este realistă și se bazează mereu pe fapte. În plus, nu crede nimic până nu vede cu ochii ei. Țintește lucruri reale și concrete.
  5. Fecioara este modestă și umilă. Practic, putem spune că este cel mai modest semn al zodiacului. Uneori îi este destul greu să accepte laudele și complimentele celor din jur. Vrea doar să se bucure de timpul, compania și viața ei fără să fie în centrul atenției.
  6. Fecioara are un simț analitic extrem de ascuțit și este mereu capabilă să găsească soluții la orice problemă. Vede ceea ce altora le scapă, fiind capabilă să îndrepte orice situație, chiar dacă se află sub presiune.
  7. Nu suportă incompetența. Este una dintre cele mai inteligente zodii și se simt mereu iritate de vulgaritate, prostie sau lipsă de atenție și grijă. În astfel de momente, devine nervoasă și are tendința de a se îndepărta.
  8. Fecioara este independentă și se bazează foarte mult pe propria persoană. Este puternică din toate punctele de vedere, psihic, emoțional, dar și financiar. Se descurcă bine pe cont propriu și nu îi este teamă să-și asume o mare responsabilitate.
  9. Fecioara se menține calmă în exterior, chiar dacă în interiorul său se dă o adevărată luptă și stă pur și simplu să explodeze.
  10. Fecioara poate părea rece, dar în realitate este vorba doar de prudența  în a se deschide emoțional față de cei din jur. Este o persoană foarte sensibilă, evită să ceară ajutor altora și o dor decepțiile. De aceea afișează adesea un aer sobru și rece.
  11. Fecioara este loială până la final față de cei ce i-au câștigat încrederea. Te poți baza pe o Fecioara pe absolut orice. Dar nu o lua de bună că și cum ai câștigat-o la loterie. Dacă simte că o folosești și că nu ești recunoscător, prețuind relația cu ea, vei primi un bilet dus afară din viață ei. Pur și simplu nu crede în a investi în cineva care nu investește în ea.
  12. Fecioara are o latura ascunsă sălbatică pe care puțini au norocul să o vadă. Deși pentru mulți  pare foarte rezervată, atunci când se simte într-un mediu de mare încredere își desface părul și devine sălbatică și liberă că pasărea cerului.
  13. Își face treaba excelent și alocă timp pentru alții, pentru cauze umanitare și sociale, contribuie la societate, este preocupată de animale sau de oamenii fără noroc în viață. Dacă ai o Fecioară în echipă, nu trebuie să îți faci griji, pentru că este un angajat loial și profesionist.
  14. Nativul din Fecioară nu suportă persoanele iresponsabile.
  15. Dacă o Fecioară te iubește cu adevărat, va face totul să te știe fericit și împlinit alături de ea.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×