Horoscop exact. Cum reușești să atragi norocul în funcție de semnul tău zodiacal

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/03/2019, 18:58
Horoscop exact. Cum reușești să atragi norocul în funcție de semnul tău zodiacal GALERIE FOTO
Horoscopul care te invata cum sa atragi norocul asupra ta!

De multe ori te-ai întrebat cum să atragi norocul, mai ales când prietenii te cam ocolesc, la muncă nu prea ești apreciat, iar banii parcă ți se scurg printre degete. Doar norul de deasupra capului mai lipsește, care să te plouă numai pe tine. E clar! Ai nevoie de ceva care să atragă norocul spre tine, iar noi te învățăm cum să faci asta, în funcție de zodia în care te-ai născut!

Acesta este horoscopul care te învață cum să atragi norocul asupra ta, în funcție de zodie

Berbec

Berbecul trebuie doar să gândească pozitiv pentru a atrage norocul! Numai prin faptul că îţi imaginezi succesul te aduce constant cu un pas mai aproape de a-l atinge. Ai în continuare încredere în tine, iar asta îţi va aduce şi mai mult noroc! Poţi folosi talismane sub formă de fulgere, iar dacă vrei să-ţi găseşti marea iubire, o bijuterie din aur cu rubine este perfectă pentru a atrage un partener iubitor şi înstărit.

Taur

Nativii interacționează foarte bine cu curprul! Talismanele din cupru cu orice tip de piatră preţioasă sau semipreţioasă sunt foarte norocoase pentru nativii din zodia Taur. Sunt guvernaţi de planeta Venus, iar cuprul este metalul reprezentant pentru acest astru.

Horoscop cum sa atragi norocul, daca esti Balanta? Cu o amuleta vultur!

Balanțele atrag norocul cu ajutorul corbilor sau a vulturilor

Gemeni

Talismanele sub formă de fluturi, libelule sau păsări atrag norocul ca un magnet pentru nativii din zodia Gemeni! Reprezintă sociabilitatea, comunicarea şi capacitatea de exprimare. De asemenea, o pană purtată de un nativ din gemeni îi va aduce acestuia noroc în activităţile creative, în special dacă activează în domenii care presupun comunicarea. Oglinzile sunt de asemenea elemente care alungă spiritele nocive şi care le aduc noroc nativilor din gemeni.

Rac

Amuletele care reprezintă luna, scoici, steluţe sau căluţi de mare le aduc noroc nativilor din Rac, pentru că semnul lor este unul de apă, guvernat de lună. Sunt de asemenea protejaţi de bijuteriile din argint cu perle.

Leu

Talismanele în formă de stele sau soare sunt deosebit de norocoase pentru nativii din Leu, care sunt guvernaţi de soare. Au nevoie şi de protecţie împotriva energiilor negative pentru că succesul lor poate să atragă invidie, iar o bijuterie din aur este ideală pentru a âine departe energiile invidioșilor.

Fecioară

Pentru nativii din zodia fecioarei, talismanele în formă de îngeri sunt norocoase şi protectoare. Cele în formă de fructe sau cornul abundenţei le aduc acestor nativi noroc de bani şi şansă în carieră şi afaceri.

Balanţă

Talismanele care reprezintă corbul, ce semnifică înţelepciunea ocultă, sau vulturul, care semnifică triumful în afaceri, sunt deosebit de norocoase pentru nativii din Balanţă. De asemenea, albina sau Cupidon înaripat sunt alte simboluri menite să aducă protecţie şi noroc acestor nativi din semn de aer.

Scorpion

Zodia Scorpionului are succes atunci când poartă amulete ce reprezintă Pasărea Phoenix. Acestea le aduc noroc şi protecţie nativilor. Acest simbol este asociat adesea cu scorpionul. Şi vulturul este un protector al zodiei, de aceea talismanele care îl reprezintă aduc noroc de partea nativilor din scorpion care îl poartă.

Săgetător

Arcul şi săgeata sunt două simboluri specifice acestui semn, care îi aduc noroc purtate sub formă de talisman. Şi amuletele în formă de cai sau potcoave sunt de asemenea foarte norocoase pentru aceşti nativi. Bufniţele reprezintă înţelepciune şi cunoaşterea, de aceea sunt protectoare pentru săgetători, semn care simbolizează înţelegerea şi filosofia.

Capricorn

Pentru acest semn muncitor şi devotat, talismanele în formă de albine sunt purtătoare de noroc. Cuarţul roz îi ajută pe aceşti nativi să nu se abată de la calea pe care şi-au ales-o şi îi protejează de energiile negative.

Vărsător

Simbolul egiptean ankh, care semnifică evoluţia umană constantă, este norocos pentru nativii din vărsător. De asemenea, păsările, precum proumbelul sau lebăda sunt aducătoare de noroc pentru aceşti nativ din semn de aer.

Peşti

Nativii din zodia Pești sunt guvernați de planeta Neptun, iar aceștia pot atrage norocul asupra lor dacă poartă o amuletă, o bijuterie, în forma Tridentului lui Neptun! Stelele şi căluţii de mare le aduc noroc acestor nativi din semn de apă, iar pietrele preţioase care îi protejează sunt smaraldul, peridotul și citrinele.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×