Horoscop zilnic: joi, 7 martie 2019. O zodie nu se poate baza pe prieteni azi, iar alta își caută un nou loc de muncă!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Horoscop
06/03/2019, 16:32
Horoscop zilnic: joi, 7 martie 2019. O zodie nu se poate baza pe prieteni azi, iar alta își caută un nou loc de muncă! GALERIE FOTO
Horoscop zilnic: joi, 7 martie 2019. O zodie nu se poate baza pe prieteni azi, iar alta își caută un nou loc de muncă!

Conform horoscopului zilnic, joi, 7 martie 2019, nativii zodiei Taur nu se pot baza pe prieteni azi. Dacă doresc să ceară sfatul sau ajutorul cuiva pe care cândva îl credeați prieten apropiat, să nu solicite, căci vor rămâne extrem de dezamăgiți.

Horoscop zilnic: joi, 7 martie 2019

În rest, ziua va fi perfectă dacă reușești să le faci pe toate. Tot timpul suntem în mare grabă, avem multe de făcut, iar la final de zi cu toții ne întrebăm dacă le-am făcut pe toate. Contextul astral este magnific și cu puțină organizare ziua va fi perfectă.

Horoscop zilnic: joi, 7 martie 2019. O zodie nu se poate baza pe prieteni azi, iar alta își caută un nou loc de muncă!
Astrezele vizează joi, 7 martie 2019, nativii zodiei Taur

Berbec

Nu ai dus la îndeplinire o sarcină, iar astăzi ar fi termenul limită, așa că fă-ți timp pentru ea și totul va fi în regulă.

Taur

Nu te poți baza pe prieteni astăzi. Dacă ceri sfatul sau ajutorul cuiva pe care îl credeazi om de bază în viața ta, vei rămâne profund dezamagit.

Gemeni

Ai grijă la cum te comporți cu o persoană care nu este în apele sale. Oricând poate aprinde un vulcan în jurul lui, iar asta te implică și îți va crea o stare de inconfort.

Rac

Câteva situații nu merg bine în viața ta și e recomandat să nu te blochezi în momentele de genul.

Leu

Ești cam deprimat astăzi. Încearcă să faci ceva pe placul tău pentru a te încărca cu energie pozitivă și, totodată, pentru a avea o minte mai limpede.

Fecioară

A apărut un obstacol în calea ta, ceea ce te face să te întristezi, să te blochezi. Tu încearcă să înțelegi acest semnal de alarmă și să treci peste victorios.

Balanță

Ai o zi în care lucrurile nu merg excelent, dar nici execrabil, ci este doar o zi comodă. Ai multă grijă de tine și totul este despre relaxare.

Scorpion

Ai dat de o sumă de bani, însă ești nevoit să o drămuiești în multe părți. Ideal ar fi să găsești o nouă sursă de venit.

Săgetător

Ești ca un arici plin de încăpățânare. Nu se poate comunica azi cu tine decât dacă lași garda mai jos.

Capricorn

Azi nu faci niciun pas mai departe în proiectele tale, iar asta te frustrează. Rămâni calm, căci nu mereu le poți face pe toate, iar asta e normal.

Vărsător

Privești numai spre viitor, proiecte, echilibru. Dorești cu ardoare să faci mai mult, iar faptul că nu mergi mai departe te scoate din minți. Nu e timpul să te blochezi acum. Ia o mică pauză și continuă.

Pești

Începe să construiești ceea ce ți-ai propus, căci cheia succesului este la tine. Apucă-te serios de treabă. În ultima perioadă ai cam lenevit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×